Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בהרכבת מחשב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5906 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין בהרכבת מחשב עבור חברה שלי, ובגלל שכלכלית העסק לא גמיש הפעם, אני רוצה ליצור את המחשב האופטימלי בהתאם לתקציב (עוד מעט נגיע אליו).

הצרכים העיקריים של המחשב הם עבודה עם יישומי אופיס ותוכנות פיננסיות למיניהן (לא כבדות במיוחד), גלישה, ויכולת גיימינג טובה לפחות. צורב DVD אפילו שעולה גרושים - יש כבר, כך שבגדול אני צריך מארז וחומרה. זכרון רצוי מאוד שיהיה 4G.

התקציב הוא עד 3 אלף ש"ח, כאשר בתקציב הזה צריך להכנס גם מסך 19". גמישות יכולה להיות עד 150-200 ש"ח בהנחה ומדובר במשהו שבאמת יצדיק את זה כי כאמור התקציב הוא גבולי כבר כך.

מקווה שלא קפצתי מעל הפופיק ושהדבר אכן אפשרי במסגרת התקציב.

תודה רבה!

פורסם

ההמלצות שלי הם:

פרסם באתר הזה:

www.hwzone.co.il

לאחר מספר שעות יהיה לך אחלה של מפרט.

לגביי המסך, לדעתי לך לחנויות של העודפים, אנחנו קנינו מסך עם המון כניסות וחיבורים שאני כבר לא זוכר אותם, 23" של LG ב700 ש"ח.

קובי

פורסם

למחשב זול שאמור לעשות את העבודה היומית + חבל להשקיע 3 אלף שקל.

מחשב חדש ומספק ביותר! בתפריט של אייבורי:

http://ivory.co.il/product.asp?productid=1280&CatCode=

ב 1300 ש"ח. 2 דברים שחובה לשדרג והם: ספק כח של HEC (90 ש"ח הוספה) חשובה זרימת חשמל תקינה ומדוייקת-שומרת גם על החלקים לאורך זמן, להוסיף סטיק אחד של זיכרון שיהיה לפחות 3GB לקראת העתיד, אם ובמידה הבחורה תרצה להשתמש במערכת 64BIT.

כמובן לוח אמ מבית ASUS (כשבוחרים) וזכרונות מבית קינגסטון או GEIL.

בכל אופן עדיף שיהיו 2 כונני DVD מסיבה פשוטה שאם אחד מתקלקל תמיד יש עוד אחד בצד וזה שווה את הגרושים שזה עולה.

לגבי גרפיקה. אם יש שימוש במשחקים או בתוכנות גרפיקה למינהם ניתן להוסיף כרטיס מסך בתחום 350 שקל והוא יריץ את רוב המשחקים החדשים אני לא יודע אם ברמה הגבוהה ביותר אבל בהחלט מספק, אשמח אם תפרט כמה חשובה הגרפיקה ומה היעוד שלה.

מסך, כל מסך מבית SAMSUNG בלבד הוא מעולה. אם העיצוב חשוב אז סדרת מסכי LED החדשים של LG.

אחריי כל השדרוגים להערכתי אתה אמור להגיע ל 2300 ש"ח כולל מסך 22 אינטץ'.

אשמח אם תפרט על השימוש של המחשב יותר לעומק שאם נצתרך שיפוץ או שדרוג למעבדי I3 שיוסיפו אלפייה (בערך) לתקציב, לכן הכל תלוי בצורך השימוש במחשב,אשמח לעזור רק תפרט.

בהצלחה.

dreams dreams dreams do not come true

פורסם

תודה רבה.

ציינתי בהתחלה את מטרות השימוש. אני מעדיף מעבד I3 כי למיטב ידיעתי מדובר בדור מעבדים טוב יותר, אם כי לא נראה לי שהמעבר ל-I3 מקפיץ את העסק באלפיה (!) שלמה.

שניר,

תודה גם על התגובה שלך,

אני יודע שלא להתקרב לאייבורי - כבר שמעתי זאת ממספיק אנשים. אני נכנס לשם רק בשביל לקבל רעיון למפרט ומחיר, אבל אני ממש לא מתכוון להזמין מהם בסופו של דבר.

פורסם

שניר, אני רכשתי רכיבים (באריזתם המקורית) דרך KSP חשוב לציין שהשירות והיחס מתחת לכל ביקורת.

לקח הרבה זמן לספק את הרכיבים וכשהייתה תקלה (ברק עצבני) לקח זמן רב עד קבלת הרכיב החדש וזה בטענה שהרכיב הקודם נלקח "לבדיקה".

מדובר על הסניף בראשון.

בעקבות המלצות של חברים, ניגשתי וקניתי באייבורי - מארז (CM690) ומסך (LG19.5).

במסך נתגלה פאק והוא הוחלף ושודרג לגדול יותר (LG21.5) מבלי תוספת תשלום או ויכוח.

מוכרח לציין שהשירות שלהם טוב משמעותית משל KSP והחבר'ה במעבדה (ערן ואלירן) תמיד שמחים לסייע, גם בדברים שאינם קשורים.

מדובר על הסניף ברחובות.

מוכרח לציין שמאז ומעולם נמנעתי להתקרב ל-KSP ואייבורי מאותן תלונות רבות בנט. תמיד רכשתי דרך החנויות המוכרות, גדולות ויקרות יותר.

ל-KSP אני נמנע מלהתקרב שוב.

על אייבורי רחובות אני ממליץ ובעיקר תודות לשירות והיחס המעולה כלפי הלקוח.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אייבורי רחובות נמצאים דקה הליכה מהעבודה :)

שמעתי על אייבורי שכשאתה רוצה לקנות מהם רכיב X הם יגידו שאין אותו במלאי וידחפו לך רכיב Y (שזה בעצם מה שהם מעדיפים) לדחוף ללקוח. בהתחלה לא ממש ייחסתי חשיבות למי שהיה נגד אייבורי, אבל עם הזמן התחלתי לשמוע יותר ויותר טענות מאנשים אז כנראה יש דברים בגו. חוץ מזה, אני מכיר מספר אנשים (דרך חברים) שיכולים להוריד את המחיר עוד יותר מהמחיר הכי נמוך שאייבורי יכולים להציע, כך שאין לי טעם לקנות מהם.

פורסם

אלי, זה מה שניסו לעשות לי ב-KSP דווקא.

ניגשתי לאייבורי (רחובות) בידיעה מה אני רוצה והסוכן מכירות לא "דחף" דברים אחרים.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

קודם כל לגביי אייבורי, כל מה שמופיע בגוגל זה לפניי שנים. כעת השירות שלהם טוב יותר.

אני רכשתי מחשבים גם מ KSP וגם אייבורי לאחרונה (לאחותי) כבר חצי שנה שהכל בסדר באייבורי והמחשב של KSP עובד מצויין כבר שנתיים.

לגבי תקציב, ב3 אלף שקל כולל מסך ולא אצל KSP/IVORY שהם החברות הזולות בגלל סדר הגודל שלהם אתה תשלם רק על הפרשי מחירים 400 שקל בערך (מינימום!!). חנויות קטנות/בינוניות לא יכולות להתחרות איתם.

מחשב CORE I3 בתקציב הזה (לא לשכוח אין לך מספיק כסף בכדי לקנות מטוס)

http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4801

(תסתכל על המפרט ואל תיחס חשיבות למקום הקנייה ,זה כבר שיקול שלך)

שדרוג מעבד ל 540 יעלה עוד- 90 ש"ח.

(לוח אם ג'יגבייט - ללא תוספת)

1850 ש"ח, שדרוג זיכרון ל-4GB (חובה למעבדים האלה), יוסיף 260 ש"ח, לבחור חברת קינגסטון או ג'יל.

הוספת ספק כח נורמלי/ממוצע - HEC יוסיף 90 ש"ח

כ. מסך נורמלי למשחקים Asus NVIDIA GeForce 220GT יוסיף 395 ש"ח.

מסך -/+ יוסיף 900 ש"ח.

סה"כ 3,590 ש"ח. בדיוק אלפייה(או כמעט אלפייה) יותר ממחשב מסדרת דואל קור. לא הגזמות ולא נעליים.

תעשה חשבון שזה המחשב שתוכל לקנות בתקציב הזה. אף אחד לא יוכל לתת לך מפרט שונה באלף רמות כי בתקציב הזה אלו החלקים שנכנסים, שאלות לגבי מפרט מחשב הם בעיקר לבעלי התקציבים הגבוהים ששם יש מבחר רב.

dreams dreams dreams do not come true

פורסם

מחזק את tito.

רכישה בכל חנות אחרת, מוכרת וגדולה יותר - משמע להעלות את התקציב.

אני אישית עם I3 ו-C2D. אין ספק שה-I3 טוב משמעותית.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אני רוצה להגיד שאישית אני לא קונה יותר

לא מאיבורי ולא מ KSP

נכוותי משניהם, לא עושה את אותה טעות פעמיים.

לפותח השרשור, יש מחשבים שהם יד שניה לא רעים בכלל אולי ביד 2 תמצא משהו שנכנס בתקציב יופי אבל עולה כחדש 4+ ?

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

מעבד Intel Core i3-530 Box

₪622

כמות:1

לוח אם Gigabyte GA-H55M-S2H

₪504

כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 3.5" 500GB SATA2 16MB

₪237

זיכרון OCZ DDR3 4096MB (2048MBx2) 1066Mhz CL 7-7-7-16 Gold

₪474

כרטיס גרפי Gainward nVIDIA GeForce GT 220 1024MB DDR2 PCIe

₪382

מארז ללא ספק Antec Three Hundred

₪281

ספק כח HEC 450VN 450W

₪211

סה"כ מחיר לכל המוצרים:2711₪

אני לא ממש חושב שאפשר להצטמצם מעבר למה שביקשת במסגרת התקציב. תהיה צריכה להיות פה חריגה בתקציב בשביל מסך.

מה שכן, אולי שווה לנסות למצוא מסך זמני מחברים/משפחה עד שתפנה תקציב למסך.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

• תוכן חדש...