Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

N95 8GB קורס בהפעלה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5909 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול יצאתי מהבית תוך כדי דיבור בסלולרי, נכנס לאוטו, התנעתי, וכמו תמיד המכשיר מתחבר לרדיו בלוטות' .. אבל בניגוד לבדר"כ לא שמעתי כלום.. המכשיר אתחל את עצמו ומאז כל פעם שמדליקים אותו הוא עולה לשנייה, וקורס.

בשנייה שהוא עולה, לחצתי על מנהל המשימות (לחיצה ארוכה על המקש של התפריט, למי שמכיר), ורואים שרצות תוכניות ברקע.. ואז הוא קורס שוב.

יש איזה באג או וירוס שיכול לגרום לזה?

למישהו יש פתרון אפשרי בבית? התכנון שלי היה ללכת לסלקום על הבוקר ולפתור את זה אבל מחר אני לחוץ בזמן, אז אני מעדיף לעשות את זה בבית, ורצוי שגם לא ימחקו לי מספרים כי הגיבוי האחרון שלי הוא מדצמבר..

תודה לכל המשיבים והעוזרים,

אור.

פורסם

נסה לבצע גיבוי לטלפונים דרך ה-PC SUITE ולהתקין גרסה חדשה למכשיר או את הגרסה הנוכחית מחדש - סוג של פורמט. ייתכן בהחלט כי זהו וירוס שהגיע אולי ממשהו מפוקפק שהתקנת לאחרונה. נסה ועדכן :)

פורסם

אני לא יכול לחבר אותו למחשב בכלל, המכשיר צריך להיות דלוק ופועל בשביל לגבות או לעדכן גרסה.. והוא לא..

נראה לי מה שקורה זה שהוא פשוט נתקע בלולאה ופשוט מריץ עד שהוא קורס מעומס..

מקווה שסלקום ידעו מה לעשות בלי למחוק לי את כל האנשי קשר..

תודה על התגובה:)

אור.

פורסם

אולי קצת בנאלי, אבל נסית להוציא את הבטריה?

כמו שאמרת, כדי לגבות צריך את המכשיר דולק, נכון לגבי כל שינוי/עדכון תוכנה/קושחה של המכשיר, ובעצם אני לא חושב שאתה יכול לעשות עם זה משהו בבית. כשהמכשיר מחובר למטען, הוא "חצי נדלק" אוטומטית. זה עובד? אתה יכול להדליק אותו כשהוא בטעינה?

אני חושש שהאופציה היחידה שלך היא לקחת אותו למעבדה ולקוות שהם יצליחו לתקן בעיות תוכנה כשהמכשיר לא עובד (לצערי זה נשמע קצת סקפטי..).

אבל, אחלה מכשיר ואל תתייאש ממנו!

טל, שמחכה שהN95 שלו יחזור מתיקון ועד אז נמצא עם 2600 שמנגן לו את העצבים כל פעם מחדש.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

כבר הייתי אתמול בסלקום, אמרו שסידרו בבוקר, ובצהרים כבר הוא חזר לסורו.. אמרו שאין ה לעשות, הוא דפוק לגמרי, והחליפו לי במכשיר חדש, בלי תמונות מספרים או סמסים.. ויש גיבוי אבל המחשב היקר והפלאפון לא מסתדרים אחד עם השני כנראה.. אז נכון לעכשיו אין לי אפשרות לשחזר..

נקווה שאני אצליח לשחזר.. עדיף לאבד 100 מספרים מאשר 300..

תודה על התגובות חבר'ה, שיהיה חג שמח.

אור.

פורסם

מתעלק,

גם לי יש בעיה ב95-8.

מצד ימין, הכפתור של להגביר ווליום לא עובד,

כלומר הוא נלחץ, אבל זה מרגיש כאילו נלחץ על סתם, משהו שם התנתק ?

כתוצאה מזה, אני לא יכול לשמוע מוזיקה, ולא יכול להשמיע עלום האוטו

כי פשוט לא ניתן להגביר, זה תקוע על מיוט, אלא אם יש דרך אחרת ??

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

ההימור הכי טוב שלך יהיה - אם יש לך מספיק חלון זמן - #7370#*

זה בעצם ה MASTER RESET של המכשיר.

אני מקווה שהוא מגובה:p

לא מנסיון, אלא מהגיון. המכשיר שלי אחרי שנה וחצי של התעללות עדיין לא קרס לי :) [אולי בגלל ששיניתי תוכנה?]

אם זה לא עובד, אז תכבה את המכשיר

תלחץ על

ירוק, * , 3 תוך שאתה מדליק את המכשיר ותמשיך ללחוץ עליהם עד שתראה מסך בחירת COUNTRY.

זה מחזיר את המכשיר לתוכנת ה OUT OF THE BOX שלו חוץ מהקושחה שנשארת במידה ושדרגת.

תעדכן איך הלך:)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

חשבתי בהתחלה שאתה צריך קורס להפעלת המכשיר :),

לגבי התקלה, קרה לי בנוקיה 5800 אותה התקלה, אחרי שהוצאתי את הכרטיס זכרון המכשיר פעל ללא בעיות והסתבר שהורדתי קובץ פגום, לאחר פרמוט כרטיס הזכרון הוא פעל, הרי כאשר מכניסים את המכשיר לתיקון משאירים את כרטיס הזכרון אצל הלקוח ולכן לא עלו על הבעיה, שווה נסיון יכול להיות שתקלה דומה אצלך, נסה להפעיל את המכשיר ללא כרטיס הזכרון.

פורסם
יש דרך אחרת, אתה יכול להגביר ולהנמיך עם מקשי הניווט ימינה ושמאלה.

תודה.

מה שאתה אומר עובד רק במקרה של שיחה, כשיש שליטה על הווליום משני המקומות.

כאשר אני בנגן, ימינה ושמאלה הופכים לFORWARD ול-BACK ואין אפשרות אחרת להגביר,

אלא אם יש לך משהו לחדש.

פורסם

אם אתה בנגן, וסוגר אותו (יוצא ל"דסקטופ"), ימינה ושמאלה מתפקדים כווליום.

עריכה: קבל ביטול, לא נכון בעליל.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

עדי89 - אתה מודע לכך שב N95 8GB אין כרטיס זכרון בשליפה מהירה, נכון?

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• תוכן חדש...