Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5941 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לילה טוב

קניתי היום את החומר הנ"ל, בשל שריטה זדונית דקה לאורך דלת שמאל אחורית+קדמית וכנף שמאל. השריטה דקה, עוביה פחות מ-1 מ"מ אפילו, אך רואים צבע לבן בעקבותיה, ולמיטב הבנתי זהו צבע הבסיס ולפיכ,ך פוליש כזה או אחר לא יועיל. לכן רכשתי את המוצר הנ"ל בתקווה להצליח למלא את השריטה לפחות בעזרת הסטיק המצורף אליה וככה להצליח לטשטש אותה, בעזרת המילוי שישנה את צבעה הלבן לכזה שבצבע הרכב (והסטיק).

הבעיה היא שההוראות בעברית (כמה מפתיע) סותרות את אלה באנגלית. ובהוראות העבריות בכלל כתוב שהחומר הוא "ווקס" בעוד שבהוראות בלועזית כתוב שהחומר הוא "פוליש". אני רכשתי את התכשיר בייחוד בגלל הסטיק, אך אין לי בעיה לנסות גם את החומר.

אך לפני שאגש למלאכה אשמח לשמוע מבעלי נסיון בחומר כיצד משתמשים בו, והאם מומלץ למלא כביכול את השריטה ורק אז להשתמש בחומר, או להיפך (ההוראות כאמור סותרות ולא ממש ברורות) ? כמו כן האם התכשיר מתפקש גם כווקס, או שמא יש צורך להשתמש בווקס אחרי השימוש בו?

תודה וחג שמח לכולכם !

25032010024.jpg

25032010025.jpg

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לך לפי ההוראות באנגלית.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

פעם הייתי משתמש בתכשיר הנ"ל לרכב שלי בתור וקס . הוא היה בסדר. לצערי הרב אף פעם לא התשמשתי בסטיק כך שאני לא יודע לייעץ לך לגבי זה.

פורסם

התכשיר הוא ווקס עם אחוזי פוליש נמוכים, משתמשים בו כדי להחזיר ברק לצבע ולא כווקס קבוע, לא השתמשתי בתכשיר אף פעם אבל לא נראה לי שמומלץ להשתמש בו כווקס קבוע, בקשר לסטיק אין לי ניסיון אישי אבל הבנתי מחברי הפורם שהוא לא שווה שום דבר.

סיאט איביזה 1.2 TSI 2011

אופל קורסה 1.4 2013

סובארו B4 2009 2.0

פורסם

מנסיון, הסטיק הזה שווה לת*ת. רק פוליש ואז ווקס מאיכות טובה יספקו את המראה הרצוי.

את השריטה העמוקה הזאת תאלץ לתקן אצל פחח, שום דבר אחר לא יעזור...

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

פורסם

מנסיון עם המוצר הזה בדיוק - הסטיק עוזר קלות לשריטות ממש לא עמוקות (מאיות מ"מ).

על שריטות עמוקות יותר, כמו זו שאתה מתאר, אין לו שום השפעה.

הדרך היחידה להעלים את השריטה, אם היא אכן מגיע לצבע הבסיס, היא תיקון צבע אמיתי - מילוי, ליטוש וצביעה מחדש. במקרים כאלה מומלץ לצבוע מחדש את כל החלק (דלת, כנף) ולא רק את השריטה מחשש להבדלי צבע.

Ford Fiesta Ambiente 2012

Ford Focus Active Tourer  2020

Magenta Workshop

פורסם

טוב

זה שאי אפשר להעלים שריטות ללא פחחות וצביעה, אני יודע.

אך בכדי לא לצבוא שתי דלתות וכנף בשל שריטה ארוכה אמנם אך שעובי חצי מילימטר פלוס מינוס, אני מנסה לעשות הכל בכדי לטשטש אותה.

לכן אשמח לדעת אם מישהו יודע מה סדר הפעולות עם החומר הנ"ל, מילוי לכאורה של השריטה בעזרת הסטיק ואז מעבר עם החומר שלא ברור עם הוא פוליש או ווקס או להיפך...

תודה ושבוע טוב

• תוכן חדש...