Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כדאי לקנות אופניים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5842 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא, לא ו... לא!

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שוב, התקציב שלי הוא גג 1000 שקל.

איזה יצרן נחשב למשהו טוב? שימאנו לא אמור להיות טוב?

והאם אני יכול למצוא זוג טוב שיש לו בלמי דיסק בתקציב הזה?

Polo 2012

• חברי המעגל הראשון
פורסם
שוב, התקציב שלי הוא גג 1000 שקל.

איזה יצרן נחשב למשהו טוב? שימאנו לא אמור להיות טוב?

והאם אני יכול למצוא זוג טוב שיש לו בלמי דיסק בתקציב הזה?

גג 1000 = יד שנייה, או אופני מדבקה (שבמהרה ימצאו עצמן כמתלה לבגדים עקב חוסר שימוש, הן רק נראות טובות לא מעבר).

שימנו זה יצרן של מערכות לאופניים - שיפטרים/מעבירי הילוכים/חישוקים/קסטות/שרשראות וכו וכו, כמובן שהכל מחולק לרמות, ואין דין מעביר שימנו SIS כדין שימנו XTR, שתיי המערכות שימנו אחת עולה 50 השנייה 2000.

ככה ששימנו זה לאו דווקא חיובי, כמובן שתלוי באיזו רמה המכלול.

לגביי דיסקים, ברמות המחיר הללו סביר להניח שמדובר בערכה מכנית, מיותר לחלוטין (שופוני בלבד) מכיוון שבאותו מחיר תקבל מעצורים רגילים (V-BRAKE) איכותיים פי כמה, ודיסקים הידראוליים מתחילים ב1000 שקל לערכות ששוות משהו..

אם תגיד מאיפה אתה ומה הגובה שלך, נוכל לכוון אותך לזוגות יד שנייה כפי שהמליצו כבר לפניי.

גילוי נאות - בעברי עבדתי בתחום, והמסקנה שלי שרוב האנשים שקונים אופני מדבקה מפסיקים לרכוב עקב החוויה הלא חיובית, עדיף לחסוך עוד חודש-חודשיים (בכל מקרה בקרוב יהיה גיהנום בחוץ) ולקנות זוג יותר רציני.

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בגובה הזה בדר"כ המידה היא S, אבל במספר דגמים אתה יכול לחפש גם S-M.

תסתכל כאן בריפרוף קל מצאתי מספר זוגות מעניינים כמו Speclized HardRock, ושניי זוגות של MERIDA.

אם יש לך שאלות ספציפיות אתה מוזמן לשאול כאן ובפרטי.

Renault Megane RS Trophy

פורסם

שיכוך מלא - בולם לגלגל הקדמי ובולם לגלגל האחורי.

זנב קשיח - בולם לגלגל הקדמי בלבד.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

אגב במקרה של אופניים משומשות אני ממליץ לקחת לבדיקה בחנות כדי להבין מה מצב המכלולים. אם יש בעיה בקסטה או בקרנק , חבל על הזמן.

אם אתה יכול לתפוס באלפייה את הTREK 4300 לדעתי אלו האופניים האידיאליות לשימוש שלך, אתה מאוד תהנה מהן.

מסכים עם מה שדוררוזן אמר- אופניים ירודות יהפכו למתלה לבגדים ויבאסו אותך על ההתחלה.

ודבר אחרון : לך לחנויות , קח רכיבות מבחן ואחרי שתחליט מה הכי מתאים ונוח, קנה אותו יד 2 (או חדש, אם בתקציב). זה אולי קצת לא הוגן בשביל החנויות אבל לא מזיק להתעניין.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מסכים עם מה שדוררוזן אמר- אופניים ירודות יהפכו למתלה לבגדים ויבאסו אותך על ההתחלה.

דורון - נעים מאוד 8)

Renault Megane RS Trophy

פורסם
דבר אחרון : לך לחנויות , קח רכיבות מבחן ואחרי שתחליט מה הכי מתאים ונוח, קנה אותו יד 2 (או חדש, אם בתקציב). זה אולי קצת לא הוגן בשביל החנויות אבל לא מזיק להתעניין.

מחזק.

אחד הדברים החשובים הוא לנסות את האופניים (גם סיבוב קצר נותן התרשמות טובה)

וכרוח הדברים שנכתבו כבר, משהו איכותי בתקציב שלך, יד שניה יהיה עדיף.

אפשר גם לחפש יד שניה מחנות. זה אומר שהאופניים קיבלו טיפול, ואתה מקבל תקופת אחריות.

!AWDSOME

• תוכן חדש...