Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5926 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא אעבור ל 18" בזמן הקרוב, הרכב שלי לא יקבל את זה בברכה:)

אני אשאר באותה המתכונת של זוג 15" רק עם שינויים קלילים בהספקים:)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מאיזה בחינה לא יקבל בברכה? מקום,חשמל...? ולפי דעתי אחד 18 יעשה עבבודה יותר טובה משני 15 תקן אותי .

פורסם

בעיקר מבחינת מקום ברכב, כרגע יש לי תיבה שהיא 170 ליטר אטומה.

הBTL 18 החביב דורש תיבה של 160 ליטר ל-פ-ח-ו-ת לא כולל את נפח הפורט כדי שיישמע סביר

מבחינתי סביר זה לא עובד:) אצלי צריך להשמע טוב.

כמו הסט הקדמי, כך גם הסאבים.

לכן 18 לא יבקר אצלי ברכב בזמן הקרוב:)

אני אדבוק בזוג האהוב שלי

מבחינת חשמל, אין דאגה

מידריינג Hybrid Audio L4

פורסם

בעבר הייתה לי תיבה שהגיעה עד לתקרה והכילה 4 סאבים 12".

כיום יש לי תיבה שמגיעה לגובה החלונות [כמו חוקי ה STEET של MECA] ללא כל שינוי בפלסטיקה ברכב בחלק האחורי.

התיבה שלי שוקלת היום קרוב ל 80 קילו, יותר מזה והאוטו יסתכל לשמיים כל היום:)

מהדיבור שלך אני מבין שלא יצא לך לשמוע את הרכב שלי

מידריינג Hybrid Audio L4

פורסם

לא יצא לי לשמוע שתי 15 יש לי רק אחד לבנתיים והא מענג. מקווה שמתי שהוא יצא לי לשמוע את שלך ולקבל טעם של עוד. אתה חושב שיש טעם להכניס שלוש סאבים כאלו לתוך שברולט בלייזר? מבחינת מקום וניצול תיבה שתוציא מהם את המירב? כי אנ עובר לבלייזר בזמן הקרוב. או שהנפח לא יהיה מספיק לניצול שלושתם. וחשוב להזכיר אני יוציא מהבלייזר את הכיסאות האחוריים כך שיהיה את כל הבגז' והמקום של הספסל האחורי עד לנהג. כך שיהיה מקום אפילו לזוג 18 (כן כן חלומות מתוקים...:-().

ג'ינו.

פורסם

בבלייזר ללא מושבים יש מקום גם לספינת חלל:)

מידריינג Hybrid Audio L4

פורסם

כלל כךךך רצייתתיי שתגיד את זההההה !!! אתה נותן לי מוטיבציה להתפרעהה

***שים לב לצורת הכתיבה שלך, אנחנו לא אוהבים כזאת כאן***

פורסם

אם אתה רוצה זוג 18 לך על זה. תמיד יהיה מישהו שיקנה את הbtl..:wink:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

חח ***חחח היא לא מילה תקנית, קרא את כללי הפורום*** אני לא ממש מאמין שזה אפשרי,מאוד חלומי אבל זה מאוד יקר הנושא. ויש הרבה שיטילו ספק. אבל אם זה כדאי ויהיה שווה אשמח...אבל מעדיף להישאר עם ה15 המפנק לבנתיים תמיד אפשר לשדרג :)

פורסם
אצלי דווקא הסט לא נבלע עם זוג סאבים 15 :) ונראה לי שהם די חזקים:)

איזה סט יש לך שלא נותן להם להשטלת? ומה היתה צריך עוד מסביב בשביל לגרום לזה (איטום וכו'..) ומה הייתה העלות לבערך.

ג'ינו.

פורסם

לאליקו יש וופרים L8 - הם בגודל 8 אינצ', מותקנים ומבודדים היטב וכמובן שמקבלים הרבה כח.

לפני שאתה רץ להשתדרג - חזור על המנטרה הידועה: "התקנה וכיוונים התקנה וכיוונים" :wink:

Ford Fiesta Ambiente 2012

Ford Focus Active Tourer  2020

Magenta Workshop

פורסם

אוי אפילו אני לא רוצה להיזכר בכמות הכיוונים,הסאב פשוט בולע אותם לא משנה מה.האוטו גם מאוד קטן אם שמת לב סקודה פליסיה הזזתי דברים בשביל התיבה:?.

כמו שראית בעזרת ה' אני אמור לרכוש בלייזר בחודש הקרוב,חשבתי ככה לעצמי לקנות סט 3WAY קדימה ופלוס לעשות מקדימה בניה (חוץ מהסט) של שני סאבים P2 8" כדי להביא את הבאס קדימה כדי שלא יהיה השתלטות ובליעה של הסט איכשהו לגרום לבאלנס בשמיעה.

בבלייזר עוד יש מלא מרווח אפשר לשחק עם זה. פשוט באוטו הנוכחי אני לא עושה כלום עד המעבר לרכב החדש לא שווה לי להשקיע בחשמל וכל אלה עכשיו.

אני בנתיים לא מתפרע בווליום כדי לא לעשות נזק למצבר וכל השאר,עניין של חודש בעזרת ה' עד שאני ירכוש את הבלייזר. מה אתה אומר על הראיון של שני הסאבים P2 8" וסט 3WAY בבלייזר כמובן? יש מינוסים פלוסים בשמיעה שתיצא?

ג'ינו.

פורסם

לא קשור לשמיניות, השמיניות לא אחראיות על זה שאני שומע מוזיקה טובה גם כשהסאבים בעוצמה גבוהה:)

מה הייתה העלות בערך?

כמה שעולה איטום ואלמנטים טובים כמו שיש לי בחתימה

מידריינג Hybrid Audio L4

פורסם

כניראה לא הבנת תקוונה שלי. אני אומר בבלייזר יש מרווח מצא המטען עד לנהג ואני חושש שיהיה כאילו חוסר באפקט שהוא לא יגיע עד הנהג

או משו אז אמרתי נעשה בניה בכל דלת של סאב 8" P1 או P2 כדי להביא את הבאס קדימה כמובן שזה יתן יותר באס מהסט 8 שיש לך תקן אותי...הם יהיו בבניות רציניות וכו'.

ג'ינו.

• תוכן חדש...