Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שידורי עונת 2010 בF1

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5947 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם YES מחשיכים את שידורי המירוצים בRTL בדומה לHOT?

אני שוקל להזמין את RTL בYES במקום 5+ לייב.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם
תגידו? חסר שידורי אינטרנט?

http://www.justin.tv/directory/sports/auto_racing#r=yA8ezMg~

כן זה ידוע (אגב דרך אתר של RTL איכות השידור הכי טובה מבין כל שידורי האינטרנט), אבל לראות F1 על מסך מחשב זה אותו הדבר/לא אותה החוויה כמו לראות על מסך טלוויזיה גדול.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

אני לא מאמין חזרתי הביתה מוקדם בשביל זה, עוד איחרתי אז הלכתי מהר, הגעתי הביתה בלי להגיד שלום מדליק טלוויזיה ובסוף הם דופקים ככה... כ"כ לא יפה מצידם :cry:

הדבר היחידי שמעודד אותי כרגע זה שלפי האתר שהובא מעליי (תודה אגב) פרארי 2-3 אבל יאללה צריך להעיף משם את ווטל

פורסם

שלחתי פנייה למשרד התקשורת, ואני מביא אותה בפניכם כולל התשובה שלהם.

לכבוד: מתנאל צימברג

שלום רב,

הריני להשיב לפנייתך:

נושא הפנייה: טלוויזיה בכבלים ובלווין

תאריך הפנייה: 13/03/2010

שם הפונה: מתנאל צימברג

תוכן הפנייה: שידורי מרוצי הפורמולה1 שלום רב, במשך שנים ערוץ הספורט שידר את סבב הפורמולה1 בערוצים 5 ו5+ ואולם השנה המירוץ הראשון כולל מקצי הדירוג עברו ל5+LIVE, אני רוצה למחות על ההחלטה הזאת, מפני שהיא באה לעשוק אותנו, חובבי הספורט המוטורי, ו"להכריח" אותנו לקנות עוד ערוץ שמשדר את מה שבעבר ראינו בחינם,או בערוץ אחר שגם הוא בתשלום. האם המהלך הזה של ערוץ הספורט הוא חוקי? יש דרך למנוע את זה מהם? זה כמו כדור שלג, אם היום אני אזמין את הערוץ 5+LIVE אז מחורתיים הם יפתחו ערוץ נוסף בתשלום ויעבירו לשם את כל התכנים. אשמח לתגובה רצינית והולמת. בברכה, מתנאל צימברג.

תשובת משרד התקשורת:

מתנאל שלום רב,

כ"ח כסלו, תש"ע

‏15 דצמבר, 2009

שלום רב,

מאשרת בתודה קבלת פנייתך ומתכבדת להשיבך כדלקמן:

באוקטובר 2010 המועצה קבעה את מדיניותה בנושא שידור אירועים חיים בערוצי ספורט בתשלום.

במסגרת מדיניותה, המועצה עיבתה את מפרט התכנים שיש לשדר בערוץ 5 וכן קבעה מפרט תכנים מחייב לערוץ 5+. עוד קבעה המועצה

כי תנאי לשידורם של משחקים חיים מענפי הכדורגל, כדורסל וטניס בערוץ לייב הינו העברת המשחקים האטרקטיביים ממפעלים אלה לחבילת הבסיס ולערוץ 5+.

המועצה לא חייבה שידור אירועי מפעל הפורמולה בחבילת הבסיס ובערוץ 5+. יחד עם זאת, עפ"י מדיניות המועצה יש לשדר שידורים חוזרים בחבילת הבסיס של כל האירועים החיים אשר שודרו בלייב.

אשמח לעמוד לרשותך בכל עת.

בכבוד רב ,

מירב שטרוסברג-אלקבץ

מנהלת תחום הגנה על הצרכן

בברכה,

מירב שטרוסברג אלקבץ

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם

אין לי בעיה לראות שידורים חוזרים, גם ככה בשעות של המירוצים אני בדר"כ עסוק.

השאלה באיזה שעות יהיו השידורים החוזרים.

פורסם

בושה וחרפה שזה ערוץ בתשלום.

נמאס כבר מכל הערוצים האלה,כולם לשלוח פניות אולי זה יעשה משהו ויעזור במקצת.

C!V!C

פורסם
אין לי בעיה לראות שידורים חוזרים, גם ככה בשעות של המירוצים אני בדר"כ עסוק.

השאלה באיזה שעות יהיו השידורים החוזרים.

בחריין היה ב00:15 לפי הלוח שידורים.

בפועל היה ב00:35.

משכנתא זה קל

פורסם
האם YES מחשיכים את שידורי המירוצים בRTL בדומה לHOT?

אני שוקל להזמין את RTL בYES במקום 5+ לייב.

למה אני רוה את זה ביס הערוץ חמש ספורת רגיל 55

אני דיסלקטי גאה! *כשכתוב נכון, מתקנים לי.

פורסם

אז כמו שכבר כאמרתי במקום אחר - ראיתי שידור של BBC שירד מהרשת - מה אני אגיד לכם?

אני לא מבין למה לא עשיתי את זה קודם...........

חוץ מאיכות השדרנים ופרשנות סופר מעניינת שכוללת שיחות עם נהגים, מנהלי קבוצות (אפילו תוך כדי מירוץ !!!), אלופי העבר וכו' וכו' - גם איכות תמונה 16:9 אמיתי ולאמרות 352 קוים לרוחב היא עדיפה על RTL ולדעתי אף טובה יותר מערוץ 5 או 5+.

בקיצור - רק יתרונות.

נכון - צריך להמתין 2-3 שעות מתום המירוץ. אבל לא רק שגם הייתי רואה מוקלט בערב אלא שגלל איכות השידור (גם תוכן וגם ווידאו) אני בכיף אתאפק עוד טיפה ואראה כמו בן אדם.

ספקי תוכן לאט לאט מתחילים להבין (עדיי לא בלבנט) שבעידן תקשורת גלובלית כאשר הכל זמין לכל וכל הזמן - כל הטריקים ומגבלות שלהם גורמים להם רק להפסד צופים ולהפסדים כספיים.

בדיוק על אותו משקל ואותו סגנון - נראה לכם שאני אשלם כסף כדי לראות TOP GEAR באיחור של 6 חודשים ולא ב-HD ???????

בעולם של היום תוך כמה שעות זה אצלי על מסך חינם וב-HD.

אז או שחברות תוכן ישכילו להבין זאת ולנצל את המדיום או שיחפשו אותי בסיבוב ובסוף הם ישארו ללא צופים.

אז יש היום אלטרנטיבות לעלאק "מונופול" של ערוץ הספורט.

רשת האינטרנט מביאה לנו תכנים באיכות גבוהה ובמהירות סבירה בהחלט.

כולל F1.

תודה תודה לכם ערוץ 5 שדחפתם אותי לקיר ואילצתם לחפש חלופות - אחרת עוד שנים רבות הייתי ממשיך לסבול את שידורי F1 ירודים שלכם.

שלום לכם ולא להתראות........

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

• תוכן חדש...