Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5974 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בלנו,

אחרי בדיקת קומפרסיה, הכל תקין.

נעלמים מים משום סיבה, במיוחד מהמיכל עיבוי

לדעתי זה מהפקק, משהו כמו חצי ליטר בשבוע, אין נזילות שנראות לעין לפני או אחרי נסיעה,

יש מין מיכל כזה שסותם נזילות ברדיאטורים, הדבר הזה שווה משהו ? - sealer אם אני לא טועה שמו.

24473955b.gif

מה דעתכם?

הרכב שנת 98

רדיאטור מאיפה אפשר להשיג ? אני יכול להרכיב לבד.

פורסם
בלנו,

אחרי בדיקת קומפרסיה, הכל תקין.

נעלמים מים משום סיבה, במיוחד מהמיכל עיבוי

לדעתי זה מהפקק, משהו כמו חצי ליטר בשבוע, אין נזילות שנראות לעין לפני או אחרי נסיעה,

יש מין מיכל כזה שסותם נזילות ברדיאטורים, הדבר הזה שווה משהו ? - sealer אם אני לא טועה שמו.

24473955b.gif

מה דעתכם?

הרכב שנת 98

רדיאטור מאיפה אפשר להשיג ? אני יכול להרכיב לבד.

שלום

החומרים למניעת נזילות מים ברדיאטור אינם מומלצים, עיקרון הפעולה שלהם מבוסס על כך שהם זורמים עם הנוזל אל מקום הדליפה ומצפים את הדפנות עד שהנזילה נסתמת. מטבע הדברים, הם גם מצפים את הדפנות הפנימיים של הרדיאטור ומורידים מאד את יעילות הקרור במערכת. לעיתים הם גורמים אף לסתימת הרדיאטור .

בכל מקרה אתה אומר שאין נזילה, ולכן לא ברור לי למה אתה רוצה להשתמש בחומר הזה.

אם בדקתה נזילות מהמערכת בלחץ , ולא גילית בשום מקום , וכן נבדקה נוכחות של גזי פליטה במערכת הקרור, ולא נמצאה,

אין לי ספק שאם תחליף את מכסה הרדיאטור הבעיה תפתר.( אני יוצא מהנחה שהרדיאטור לא סתום והטרמוסטט תקין והמאווררים נכנסים לפעולה בזמן)

יום טוב

• תוכן חדש...