Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Speaker Tweaker Kit - חיוני ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5975 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם הרעש של הפלסטיקה כל כך קל לטיפול אתה מוזמן לטפל בדלתות שלי שכבר עברו 3 שכבות איטום מסיבי, אזיקונים ספוגים וכו'.

בהצלחה

פורסם

הכל תלוי באיך הדלת בנויה

תנסה להבין מאיפה בא הרעש לפני שאתה הולך ומבודד דברים בדלת - יכול להיות שטיפלת באזורים הלא נכונים?

ומה אני אגיד על הרכב הפרטי שלי? שהמסילות של החלונות כבר רועדות? - צריך להחליף דלת בכדי לטפל בזה לגמרי.

שוב - תיקח את הכל בהתאם לנסיבות

לא כל דבר שאני אומר יתאים ב100 אחוז לכל דבר שקורה

אבל בהרבה מקרים כל הרעשים של המוטות של המנעולים, הצמות של המתגים של החלונות ועוד זה דברים שהטיפול בהם הוא דווקא זול ופשוט לעומת בידוד הדלת.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

"לא כל דבר שאני אומר יתאים ב100 אחוז לכל דבר שקורה"

הבעיה שההתנסחות שלך מרמזת משו אחר לגמרי.

ואני יודע מאיפה הרעש, מסוג המקומות שלא ניתן לטיפול וכן, ניסינו.

פורסם

לא כל אחד אוהב את ההתנסחות שלי - את זה אני כבר יודע מזמן.

אני רק יכול לאמר לך שאם ניפגש באחד המפגשים אני אשמח לראות בעצמי - מי יודע, אולי כן יהיה שיפור, אולי לא אבל אני אשמח לנסות.

עכשיו - אפשר להרגע?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...