Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5949 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש בפורום כמה וכמה עו"ד אז אבקש את דעתכם,

לפני כשנה נחקק חוק שקובע שכל מי ששולח דואר זבל במייל, זכותי לתבוע אותו ע"ס של 1000 ש"ח.

כמה חודשים היה שקט ומאז אני מופצץ שוב בערמות דאר זבל, רק שעכשיו החוצפנים כותבים למטה "אנו מצטערים על הטירדה ואם אנו מפריעים לחץ על כפתור זה בכדי שנסיר אותך מרשימת התפוצה".

הבעיה היא שפעם הייתי מופצץ ב 20-30 מיילים כל יום וישר הייתי מוחק אותם, היום הכמות זהה אבל לכל מייל אני גם צריך להכנס וגם ללחוץ על כפתור ההסרה, ככה שהמצב הרבה יותר גרוע מפעם.

ואז פתאום צצה לי מחשבה, אפשר להתפרנס מזה לא רע, 20 תביעות שכאלה כל חודש ויש לי תוספת הכנסה פטורה ממיסים של 20K ש"ח בחודש.

אז השאלה היא, עד כמה זה ניתן ליישום, או שאני סתם חולם בהקיץ?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אז מה יצא מהחוק?

אני עדיין מופצץ בעשרות מיילים מידי יום!

פורסם

והכי גרוע, העובדה שאתה לוחץ על הסר מרשימת התפוצה גורמת לרובוט ששולח את המיילים האלה להבין שהכתובת שלך פעילה ולהפציץ אותה במיילים מגופים אחרים שמשתמשים גם בשירותיו , כלומר הוסרת מאחד, נרשמת לעוד 2000 :)

ככה שמבחינתי

א) עדיף לא ללחוץ על "הסר מהרשימה".

ב) התשובה היא להתחיל להשתמש בגימייל, 99.99 אחוז מהספאמים נחסמים במסננת של גימייל.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
ברגע שהם שמים את האופציה לבטל את המנוי, נדפקת!

ממש לא נכון, אם הוא לא הסכים לקבל מהם דואר פרסומי זה אל חוקי

לא משנה איזה אופציה הם שמים שם

עריכה:

הנה החוק

פורסם

אופיר,

יש שם בחוק סייגים בדיוק על מה שדיברתי וזאת הסיבה שהייתי שמח לחוות דעת מקצועית מעו"ד.

פורסם

מצטרף לאייל עם ההצעה על GMAIL.

ומתעלק על השרשור של bagira:

אני יודע שיש את אותו עניין לגבי SMSים.

העניין הוא שמישהו ששירת איתי בצבא לא מפסיק לשלוח לי הודעות הזמנה למועדון שבו הוא שותף.

התקשרתי אליו כמה פעמים בבקשה להספיק להטריד אותי עם ההודעות.

הוא אמר שאם אני אבוא למועדון שלו הוא ידאג להפסיק לשלוח (תודה באמת), הבטחתי שאבוא (ולא הלכתי) עד שאחרי תקופה זה חזר שוב לתוקף (שליחת ההודעות).

אני יכול להתקשר אליו (ולהקליט את השיחה) ולאיים בתביעה? זה תופס?

פורסם

גם לי אותה בעיה, שולחים לי מלא SMS'ים כל שבוע של מועדונים, ואין אפילו אופציה להסרה, כמו כן לא נתתי שום אישור לכך אחרי כניסת החוק

(גם לפני בעיקרון לא נתתי אישור לכך)

פורסם

תמיר, למרות שאתה צודק, אתה שוגה ברעיון המרכזי.

למה אני צריך לברוח ל GMAIL ולשנות את כתובת הדואר לעשרות ספקים, סוכנים ולקוחות רק כי כל מיני אנשים מתרידים אותי?

• תוכן חדש...