Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5967 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

היום לקחת לבדיקה ניסן אלמרה שנת 99' ידנית ,עם 130000 ק"מ ,יד 2 ואלה התוצאות :

1.מנוע- בלוק מנוע : הספק נמוך, ממונט נמוך.בוכנות: בלאי יתר.מערכת תזימון: החלפת חגורות/רצועות/שרשרת זימון.

ראש מנוע : רעש יתר. מערכת שמן : נזילת שמן.

2. מערכת קרור - מערכת קרור מנוע: קורוזיה/אבנית/סתימות

3. מערכת דלק -מערכת דלק והצתה : לתיאום,לתיאום

5. מערכת פליטה- HC : תצרוכת יתרה.HC : תצרוכת יתרה

6. סרן קידמי ומערכת היגוי - מיתלה קידמי : בדוק זוית שיפוע חיובית,לתקן/לכוון,זויות מיתלה .מערכת היגוי : לתקן מערכת היגוי.

7. קפיצים - בולמי זעזועים : בולמי זעזועים קידמיים ואחוריים חלשים.

8.שלדת מרכב- שלדת מרכב, משמעות שולית:סימני פגיעת קורת רוחב קדמית, מעיכות/מעוך

גג: בצע פגום. מרכב צבע: סימני תיקון במרכב ,תיקוני צבע במרכב ,סימני מילוי חומר,שריטות צבע מרכב/פגומים,חלודה חודרת מתחת לצבע . תיקוני מרכב משמעות נמוכה : סימני פגיעה במרכב , סימני פגיעה לפנים,מכסה מנוע הוחלף,פח חזית פגום /הוחלף, מעיכות /מעוך, סף ימין פגום. פגושים וחלקי ניקל חיצוניים : פגוש קידמי /אחורי פגום.

12. העברת כוח : תיבת הילוכים ידנית : חריקת הילוכים , רעש יתר. מצמד : הפרדה לקויה ,החלקת יתר,לתקן לכוון.

אני דווקא התלהבתי מרכב, נסיעה הייתה בסדר גמור, חיצונית פנימית נראה שמור. הבעלים אנשים מבוגרים ואמינים.

אני מזועזע מתוצאות הבדיקה!!

מה דעתכם ?

פורסם

אין לי עצה טובה למקרה הקונקרטי אבל:

הניסאן אלמרה היא אחת המכוניות האמינות ביותר שיוצרו מעולם,אמינה אמינה אמינה.

130,000 ק"מ זה בערך סוף ההרצה... מצב הרכב שמתואר אצלך מתאים יותר לאלמרה עם 1,130,000 ק"מ...:|

מי הייתה היד הראשונה? אולי הזוג המבוגר והחביב לא ידע מה הוא קונה וממי..?

באלמרה אין חגורת טיימינג הדורשת החלפה,טיימינג אינו מרעיש אלא אם כן הרכב הוזנח מאד כלומר לא הוחלפו שמנים לאורך זמן רב,מה שמוריד את איכות השימון ופוגע במותחן הטיימינג,לא קורה בכרכב מטופל!

הדבר היחיד שמתאים בבדיקה לאלמרה אלו בולמי זעזועים חלשים,זוהי תופעה מוכרת,לא קריטי,לא יקר ולא נורא.

משהו כאן מסריח,או האוטו או הבדיקה. אולי שווה לך לבדוק במקום אחר (אחרי שתבדוק הסטוריית טיפולים במוסכים מורשים ובכלל) ואח"כ להתייעץ במוסך מורשה

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

אתה לא יכול לדעת.

כדי לקבל תשובה יותר מדוייקת לגבי הליקויים האמיתים,

צריך לגשת למוסך שמכיר טוב את ניסן אלמרה ויכול לבדוק את מצבו האמיתי.

הבדיקה בכלל לא הפתיעה אותי, בכל זאת, הרכב בן 10-11. אין מצב שמשהו יכול לצאת תקין בבדיקה של רכב משנת 99.

אני רק יכול לצבוע בכחול את מה שלדעתי כסת"ח של המכון ובאדום את מה שצריך לבדוק או בעל משמעות כלשהי (מסחרית או השקעה עתידית אפשרית בתיקונים):

1.מנוע- בלוק מנוע : הספק נמוך, ממונט נמוך.בוכנות: בלאי יתר.מערכת תזימון: החלפת חגורות/רצועות/שרשרת זימון.

ראש מנוע : רעש יתר. מערכת שמן : נזילת שמן.

2. מערכת קרור - מערכת קרור מנוע: קורוזיה/אבנית/סתימות

3. מערכת דלק -מערכת דלק והצתה : לתיאום,לתיאום

5. מערכת פליטה- HC : תצרוכת יתרה.HC : תצרוכת יתרה

6. סרן קידמי ומערכת היגוי - מיתלה קידמי : בדוק זוית שיפוע חיובית,לתקן/לכוון,זויות מיתלה .מערכת היגוי : לתקן מערכת היגוי.

7. קפיצים - בולמי זעזועים : בולמי זעזועים קידמיים ואחוריים חלשים.

8.שלדת מרכב- שלדת מרכב, משמעות שולית:סימני פגיעת קורת רוחב קדמית, מעיכות/מעוך

גג: בצע פגום. מרכב צבע: סימני תיקון במרכב ,תיקוני צבע במרכב ,סימני מילוי חומר,שריטות צבע מרכב/פגומים,חלודה חודרת מתחת לצבע . תיקוני מרכב משמעות נמוכה : סימני פגיעה במרכב , סימני פגיעה לפנים,מכסה מנוע הוחלף,פח חזית פגום /הוחלף, מעיכות /מעוך, סף ימין פגום. פגושים וחלקי ניקל חיצוניים : פגוש קידמי /אחורי פגום.

12. העברת כוח : תיבת הילוכים ידנית : חריקת הילוכים , רעש יתר. מצמד : הפרדה לקויה ,החלקת יתר,לתקן לכוון.

אם תרשום מאיפה אתה, אולי תקבל המלצה למוסך שיענה לך באופן יותר ברור לגבי מצבו של הרכב (יותר ברור מהבדיקה הזאת).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

שלום,

אני מאזור גבעת שמואל . הייתי בשני מוסכים ( סתם מוסכים ) אחד המוסכניקים בדק קצת והעריך שהמצב הוא סביר והוא חושב שכדאי לקחת בתנאי שיורידו מחיר 3000 ש"ח והשני רק ע"פ טופס קבע שצריך להוריד 5000 ש"ח.

האם נראה שהמנוע לקראת סוף החיים שלו ? לגבי השילדה אתה חושב שזה רציני ? למרות שנכתב משמעות שולית ?

מזה בכלל סף ימין פגום ?

הבעלים מוכנים להוריד 3500 ש" מהמחירון . האמינות היא שגרמה לי להתלהבות יתר.

אז בסופו של דבר הצעתכם היא לברוח כל עוד נפשי בי??

פורסם

לגבי התאונות, אין משהו רציני.

רק שסימני פגיעה בקורת רוחב ופגיעה בסף ימין - משמעות מסחרית בלבד (לא בטיחותית).

זה שקבע משהו על פי טופס בדיקה בלבד, לא להתייחס לזה.

אני לא יודע, האם צריך לברוח או לא, אבל המצב לא נראה מזהיר.

זה שבדק את הרכב, האם הוא אמר מה צריך לתקן מיידית?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לדעתי רכב זה עבר יותר מדי בחיים שלו, לא הייתי קונה. לגבי שרשרת טיימינג אז במידע ורכב עבר התעוללות אז צריך למתוך אותה או להחליף וזה לא זול. לגבי חלודה אז במיוחד בצבע לבן יש לאלמרה בעיה, באזור שמשות ודלתות ואם לא מטפלים בזמן אז גורר תיקון יקר.

אצלי היתה אלמרה שנת 98 ידנית במשך שלוש שנים ואני לא יכול להגיד שהיתה אמינה בטירוף. באופן כללי לדעתי זה אוטו לא מעניין, כמו עכבר אפור, משעמם מאוד. אני אישית מאוד מצטער שהקשבתי לכל מי שהמליץ לי לקנות יפנית חסכונית ואמינה. מאוד אחרי שמכרתי אותה לא נזכרתי בה אף פעם ואפילו תמונה אין לי אחרי שלוש שנים.

פורסם

1. המוסכניק שבדק אמר שאין תיקוניים דחופיים כרגע.אולי בעוד חצי שנה/שנה.

2. לגבי מש- punz אומר אז ,צבע הרכב הוא כחול, וחיפשתי חלודה באיזור ההוא של השמשות ולא מצאתי בכלל.

כמה השקעה לדעתכם יכולה להיות לי ?

פורסם

סעיף : 8.שלדת מרכב- שלדת מרכב, משמעות שולית:סימני פגיעת קורת רוחב קדמית, מעיכות/מעוך.

האם זה אומר שאסי ? פגיעה בשאסי ?

• תוכן חדש...