Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5958 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שיבקשו רשות - אני אתן להם לחפש באוטו, אין לי מה להסתיר.

יש לי חדשות בשבילך: הם לא צריכים לבקש.

ועוד איך הם צריכים לבקש.

יש למישהו תשובה ודאית בנושא? כי חיפשו לי באוטו כבר לא פעם ולא פעמיים. (3 פעמים)

• תגובות 70
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

Yoni84 לשאלתך הנה התשובה.

עיכוב כלי רכב לשם חיפוש סעיף 71 א'

לשוטר יש יסוד סביר לחשד שבוצעה עברה בת מעצר.

מטרה: לאתר מבצע עברה או לאתר קורבן או לאתר ראיה הקשורה לעברה.

*רשאי לעכב את כלי הרכב ולערוך את החיפוש.

קיים חשש שעומדת להתבצע עברות בטחון או קיימת הסתברות גבוהה שעומדת להתבצע עברה בת מעצר.

*רשאי לעכב את כלי הרכב ולערוך את החיפוש.

בשפה פשוטה יותר, לשוטר היה חשד לדוגמא שברכב שלך יש סמים/אמל"ח חטוף וכו', ולכן ביצע את החיפוש.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
יש למישהו תשובה ודאית בנושא? כי חיפשו לי באוטו כבר לא פעם ולא פעמיים. (3 פעמים)

כמו שאמרה נכון זו שמעליי, מספיק שיש חשד הוא רשאי לבצע ברגע שאתה מרגיש שנפגע כבודך אתה זכאי להתלונן .

והכוונה היא לא שמארו לך לפתוח א תהבאגז ויראו לך את הסאבים בצומת ותרגיש מושפל אלא הכוונה שיפרקו לך את הצורה ואת הרכב מול כל העולם ואז תרגיש מושפל על לא עוול.

פורסם

עכשיו סוף סוף הבנתי את הקטע שלהם לנסוע אחריך שעה ורק אז לכרוז לך לעצור בצד, ואז הם אומרים "כבר שעה אני כורז לך ואתה לא עוצר, זה מעורר חשד"

תודה רבה :)

פורסם

זה לא צריך להיות כזה "מתוחכם", חבר טוב שמגלגל סיגריות נסע באוטו עם הדראם והנייר גלגול על כסא הנוסע.

עוצא אותו שוטר לביקורת סטנדרטית, רואה את הנייר גלגול, טוען שזה חשד סביר לשמוש בסמים ופרק לו את כל האוטו ( אפילו הביואו כלבי גישוש).

לא מצאו כלום כי הוא פשוט לא מעשן סמים!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

במקרה של חבר שלך אני מאמין שהשוטר באמת חשד. במקרה שלי זה היה בוודאות כדי להעביר את הזמן/להיטפל.

פורסם

לא מסכימה עם מה שכתבת.

כשעבדתי בקו התפר, בתקופה בה גדר ההפרדה היתה רק תכנון על הנייר, היינו עוצרים כל רכב של בן מיעוטים אשר נסע על כביש 443 ובשטח של מכבים רעות שילת וכו'.

אם לוקחים את הדברים שאמרת אז היה לי משמעמם מאוד ונטפלתי לבני מיעוטים, אבל מהצד שלי עשיתי את עבודתי ודאגתי שאנשים ללא אישורי שהיה בארץ יכנסו לכאן, שמכוניות גנובות יעצרו במחסום ושאמל"ח לא יעבור אל הצד השני.

אף אחד לא נתן לי מדליה בסוף היום ולא בדק את עבודתנו בפועל (יש ביקורת של מספר דקות של הקצין וחוזרים לשיגרה מהר מאוד), כך שאם היינו רוצים היינו יכולים לעצור באחד הישובים ולא לעבוד, אבל לא עשינו זאת והרגשנו מחוייבות לתת לתושבי המקום הרגשת ביטחון, ונוכחות צבאית פעילה וערה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

בתור נהג חדש שהיה חי בסרט שמשטרה רוצה רק "לדפוק", הספקתי לגלות כבר כמה וכמה פעמים שזה ממש לא נכון.

לילה שישי, 1 וחצי בלילה כבישים ריקים, אני והפונטו HGT נוסעים בכביש ריק לגמרי שנחשב עדיין עירוני, הרשתי לעצמי ללחוץ קצת יותר על הגז, פתאום אני רואה אורות משטרה מופעלים מאחורי מאט את הרכב, השוטר עוצר לידי ברמזור ומבקש לעצור בצד, לאחר העצירה יורדים מהרכב 2 שוטרים ופונים אלי באדיבות "לילה טוב", אחד השוטרים שואל תוך כדי שהוא צוחק "יש לך אבן קשורה לדוושה של הגז?" "אנחנו נוסעים אחרייך כבר 5 דקות ואנחנו רואים שאתה 'מרביץ' כל הדרך", אני כמובן עניתי שלא שמתי לב למהירות הטיפה גבוהה והכביש היה ריק, אחד מהשוטרים אומר "אחלה אוטו יש לך אבל אם אתה רוצה לנסוע מהר יש בשביל זה כבישים מהירים, זה מסוכן לנסוע ככה בתוך העיר, שיהיה לך לילה טוב ותהנה" אמרתי להם תודה ונסעתי.

אף פעם לא נתקלתי בהתנהגות מגעילה מצד השוטרים, ותמיד וויתרו לי על דברים קטנים כמו שלט נהג חדש ודברים דומים.

אני חושב שלמרות הכל בסופו של דבר הם עושים עבודה טובה ודואגים שכולנו נחזור הביתה בשלום ושלא איזה שיכור יוריד אותנו מהכביש לאיזה תעלה.

בכל הפעמים שעצרו אותי היו להם עשרות עילות להביא לי דוחות \ נקודות, אבל בכולם שוחררתי עם הסבר מה עשיתי לא בסדר ושאני יידע לפעם הבאה.

בכל מקרה בכבישים מהירים אני תמיד חשדן פי 2 אם הכביש ריק וישנה איזה מכונית שאני רואה מרחוק במראה מתקרבת אלי אני תמיד מאט, לא פעם ולא פעמיים החשדה התבררה כניידת משטרה.

כמו לרוב האחרים פה גם לי אין שום קשר למשטרה ואני בסה"כ נהג צעיר.

ליום יום: Mercedes CLS-500 AMG - לסוף שבוע: Ferrari 599XX ולמכולת: BMW M3

:lol: אשליות

פורסם

נהגת שודים, אז אני אסביר קצת את פרטי המקרה האחרון שהיה לי כדי שתביני למה אני חושב ככה.

שבת בצהריים, אני ועוד 3 חברים בדרך לעל האש. עוקף רכב היילקס משטרתי. פונה ימינה, הוא פונה אחריי. פונה שמאלה, הוא אחריי, ככה במשך כמה דקות תוך כדי שהוא די נצמד אליי. ואז הוא אומר לי בכריזה "פיג'ו תעצור בצד". עצרתי והוא עצר לידי, פתחתי חלון והוא שאל אם לא שמעתי שהוא כורז לי כבר הרבה זמן. ארבעתנו משום מה לא שמענו כלום עד עכשיו, וכשהוא כרז שמענו את זה ממש חזק בצורה שאי אפשר לא לשים לב, לא קצת מוזר?

הוא מסמן לי להתקדם ולעצור בתחנת אוטובוס עוד כמה מטרים.

יוצאים 2 שוטרים, אומרים לכולם לצאת מהרכב, שואלים אותנו מאיפה אנחנו - עונים להם ת"א, נתניה, ראש העין, אריאל. לא אנחנו ולא הרכב שלי מזכירים בכלל בני מיעוטים (טוב אולי החבר מראש העין קצת). אמרתי לו שכנראה לא שמענו אותו כי שמענו מוזיקה ואז התחילה חקירה של שעה - איזו מוזיקה אתם שומעים? ואללה, איזה להקות? אה, אתם יודעים ש-X Y Z באים לארץ? מה אומרים בראש העין על זה שאתה שומע את המוזיקה הזאת? אשכרה הרגשתי כמו בשיחה עם מישהו בתיכון שמתעקש לפתח שיחה בכוח.

ואז הוא שואל אותי מה יש לי בכיסים, אני אומר לו כלום. הוא אומר לי תוציא. אני אומר לו להוציא את מה? אמרתי שאין כלום. ואז הוא בודק בכל הכיסים שלי, בסוף הוא מוצא בכיס הקטן של הג'ינס מפרט של גיטרה שבכלל שכחתי שהוא שם ואומר לי "אתה רואה? למה אתה אומר שאין כלום?"

ממשיכים לבדוק לכולם בארנקים, להוציא סיגריות מהקופסא ולבדוק אותן אחת אחת, כנ"ל תחבושות היגייניות של ידידה שלי, שכמובן שאחרי זה היתה צריכה לזרוק אותן ולקנות אחרות כי הן כבר לא היו כ"כ היגייניות, עשו חיפוש יסודי בכל התיקים, בתא כפפות, מתחת למושבים...

בסוף כמובן נתנו לנו עצה ידידותית - שתדעו, כשקוראים לכם לעצור ואתם ממשיכים לנסוע זה נראה חשוד.

עכשיו למה אני בטוח שהם לא באמת חשדו אלא רק חיפשו להעביר את הזמן - הם טרחו לבדוק לי במאפרה ובכל תא אפשרי בארנק (כבר חשבתי שעוד שניה הם יגידו לנו להתפשט), ואפילו לא פתחו את הבגאז' :lol:

פורסם

הצעה: בפעם הבאה שאתה רואה שוטר שעוקב אחריך, תעצור מיוזמתך במקום שנוח לך ולא לו.

הסבר: ראשית, זה מעביר את היוזמה ממנו אליך. שנית, אתה מראה לו שאין לך שום סיבה לחשוש מהמפגש אתו. שלישית, בחירת המקום יכולה לעזור לך (אולי). רביעית, אם החתול בורח - הכלב רודף. אבל אם החתול מפסיק לברוח, הרבה פעמים הכלב פשוט הולך לדרכו.

מה דעתך?

דני

נ.ב. יש הרבה שוטרים ולא כולם אותו דבר. אין שיטה או תכסיס שיצליחו תמיד. מה לעשות.

• תוכן חדש...