Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה באלפיין 9886

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5989 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הערכה לא מחייבת שלי שהמכשיר לא מקבל מתח קבוע אלא רק מתח אחרי סוויץ,צריך להוציא ולבדוק אם זה נכון ולחבר ביחד את שני החוטים של המכשיר למתח הקבוע של הרכב.

מי ביצע לך את ההתקנה?

פורסם

אוקי,גיליתה איזה חוט הוא מתח קבוע ברכב אצלך? (שנותן מתח 12V כאשר הרכב מכובה או מונע)

אחרי שאתה מגלה את החוט הזה,תשלב אותו עם החוט הצהוב שיוצא מהמכשיר שלך(הצבעים לא מחייבים,זה בדרך כלל הצהוב,קרא בהוראות המכשיר איזה חוט הוא מתח קבוע של מכשיר,אני מדגיש מתח קבוע ולא מתח אחרי סוויץ)ותשלב את שניהם יחדיו.תסתכל אם זה מה שחיברתה כרגע,אם לא תבצע את מה שהצעתי ותיראה אם המצב השתנה.אפשרות נוספות היא שהמכשיר צריך בניפרד מתח לחוט של אחרי סוויץ,אבל זה נדיר.במידה והסתבכתה-מתקין יעשה זאת עבורך תמורת סכום סמלי שלא שווה נזק למכשיר שלך או לרכב חילילה,ובטח ובטח שלא נזק לעצמך.

*כל מה שכתבתי אינו מחייב והוא בגדר המלצה בלבד,כך התקנתי את המכשיר שברשותי שהוא שונה לחלוטין,כמו שאמרתי אתה צריך לבדוק את ההוראות של החוטים בדף שקיבלתה עם המכשיר,כמו כן אני מתנער מכל נזק שיגרם עקב התקנה כושלת ורשלנית.בהצלחה!(אני לא סומך על שום מערכת חשמל של רכב גם אם הוא חדש,מגברים זה סיפור אחר ולכן אינני חושש לגביהם,רדיו דיסקים לפעמים זה עסק קצת יותר מסובך ולכן אני מזהיר-אל תתעסק יותר מדי אם אינך מבין,לך למתקין)

פורסם

מה זאת אומרת לחבר מתח קבוע ואחרי סויץ ביחד?

אני מעוניין שהמערכת תשאר דלוקה רק אחרי סויץ(קרו מקרים שהייתי על MUTE ושכתי לכבות)

פורסם

פתרתי את הבעיה...ירדתי עם נורת ביקורת ומשום מה מסתבר שבצמת הרכב הצהוב הוא בעצם אמור להיות אדום ולהפך.

תודה רבה :)

• תוכן חדש...