Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5982 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הילד לא היה מרוצה מהגימור של האיביזה....

תגיד אתה רציני?! זה ילד בן 17 שיגיד תודה שקונים לו אוטו בכלל

אני לא הייתי שם רכב ספורט ביידים של ילד בן 17, חבל על הילד זה מתכון לאסון.

לפי מה שהבנתי הילד דיי פלצן (סליחה על הביטוי אבל אין לי דרך אחרת להגדיר את זה) ורוצה אוטו לפוזה בלבד

במקרה הזה סיוויק 5 דלתות , יונדאי קופה משומשת ושאר ירקות יפים יתאימו לו בול

סיאט איביזה 1.2 TSI 2011

אופל קורסה 1.4 2013

סובארו B4 2009 2.0

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
הוא ביקש, ואני מצטט: "ספורטיבי ומהנה לנהיגה". מה קשור גולף 122?!

אני לא חושב שיש רכב חדש בתקציב הזה שעונה על הדרישות.

הוא אמר "רכב ספורטיבי", לא "רכב ספורט", שים לב להבדל.

Uno Turbo כתב: לא יודע, לשמוע גבר אומר: אוטו קטו ואדום, עושה לי קצת צמרמורת :smile:. alexk כתב: כשאתה אומר צמרמורת אתה מתכוון לרטט במקומות מסוימים בגוף? כי אם כן, יש פורומים אחרים בשביל זה.

פורסם

באמת אני לא מבין מה הבעיה חברים.

כל נהג צעיר/חדש שההורים שלו מחליטים לפנק אותו ברכב חדש והוא דורש רכב ספורט/ספורטיבי עם מנוע גדול וביצועים חזקים אתם מייד מחליטים שזה מתכון לאסון ואומרים לו לרדת מהרעיון?!

למה?! אני דווקא בעד!(לא בעד אסונות,אני אסביר)

אם החלום של הילד זה להנות מנהיגה ספורטיבית וחזקה,למה לא להגשים לו אותה,למה לתת לו איזה יפנית (שהם מעולות אגב) שהוא לא יהנה ממנה עם מנוע ממוצע 1.6 ולבאס אותו,תגידו לי רק למה?!

אם ההורים שלו החליטו שהם מסכימים לו רכב ספורטיבי אני בטוח שהוא מספיק אחראי ולא יעשה שטויות (אי אפשר להיות בטוח,ברור שאצל צעירים רגע אחד שחברים שלך לוחצים עליך ואתה פתאום נוהג אחרת,אבל בכל זאת,זה לא שהוא יהיה נהג שודים)

אני לא חושב שצריך יותר משבוע נהיגה על כל רכב בעולם כדי להתרגל לכל המכלולים שלו,אם זה האצה ובלימה כאחד!

זה לא שקונים לו איזה בוגאטי,אז תפסיקו להיות היסטריים,כולה מנוע 2000 בערך,2000 טורבו מקסימום,על מה כל הרעש?!

אני נהג חדש ויצא לי לסוע על מרצדס מנוע 5500 ותוך חצי שעה נהיגה השתלטתי עליה יפה מאוד יחסית,תוך שבוע אני רואה את עצמי נוסע איתה ללימודים בפקקים של הבוקר (כאילו שיש לי כסף לממן את הזללנית הזאתי!:lol:)

תתחילו לפרגן ולעודד במקום להציע מאזדה למי שמחפש מרצדס,זה באמת מרגיז וזאת תופעה מאוד נפוצה כאן משום מה.

שיתחיל עם משהו טוב,בשביל מה לקנות משהו שהוא יחליף כך או כך עוד שבוע רכב (כי יש לו אפשרות כזאת).

מקווה שבחירת הרכב תעשה בחוכמה,בהצלחה,תנו לילד רק מה שהוא מחפש עם גבולות הטעם הטוב.

פורסם

לפי מה שהבנתי הילד דיי פלצן (סליחה על הביטוי אבל אין לי דרך אחרת להגדיר את זה) ורוצה אוטו לפוזה בלבד

נראה לי שאתה לא מי יודע מה מבוגר ממנו. כך שהפלצנות כאן היא מכיוון שלך.

לפותח שרשור.

לקנות סופר-מיני חדשה (סויפט,2, פביה וכשומה) ולאבזר אותה בכל טוב ולהנות מהחיים. אתה לא צריך יותר מזה כרכב ראשון.

תאמין לי שלא.

פורסם

אם יש לך לשלם 12,000 שקל בשנה ביטוח (בערך), לא כולל טיפולים, דלק וכו'.. אז אני מציע לך לשקול את הרכבים הבאים:

בגלל שאמרת שהוא רוצה רכב אוט' והאיכות באיביזה לא נראית לו אז תבדוק GOLF GTI 06-07 / AUDI 2.0T 06-07.

זה חורג טיפה מהתקציב אבל שווה לך לבדוק.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

אני היחידי כאן שדואג לבטיחות?

אם הבחור, הנהג החדש, לא בעל ניסיון, אז שום כוכבי בטיחות לא יעזרו נגד חוסר ניסיון..

אז אני רק מאחל - שיהיה לך לבריאות ותיזהר על הכביש ואל תעשה שטויות..

8)

בפאביה המגבים אפילו לא צריכים לעבוד, הם לא מנגבים את הטיפות אלא מפחידים אותן
פורסם
הוא ביקש, ואני מצטט: "ספורטיבי ומהנה לנהיגה". מה קשור גולף 122?!

אני לא חושב שיש רכב חדש בתקציב הזה שעונה על הדרישות.

כרגע אני מתנייד לי על גולף (אומנם 1.6 עם DSG7) והיא רחוקה מלהיות ספורטיבית או מהנה לנהיגה - להפך, היא רכה מידי.

היא נוחה (יחסית) ושקטה (להחריד), אך אין כל קשר בינה לבין ספורטיביות.

הייתי מוותר על ה"ספורטיביות" והולך על משהו סולידי וזול יותר כרכב ראשון - פולו/פביה 1.2TSI, אמורות להיות חסכוניות וזריזות.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אם החלום של הילד זה להנות מנהיגה ספורטיבית וחזקה,למה לא להגשים לו אותה,למה לתת לו איזה יפנית (שהם מעולות אגב) שהוא לא יהנה ממנה עם מנוע ממוצע 1.6 ולבאס אותו,תגידו לי רק למה?!

כי הוא עוד לא יודע לנהוג.

אני נהג חדש ויצא לי לסוע על מרצדס מנוע 5500 ותוך חצי שעה נהיגה השתלטתי עליה יפה מאוד יחסית

יחסית למה?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

נהג שיכור בן 50 במאזדה לאנטיס מסוכן יותר מצעיר בן 17 על מרצדס.

מה זה "לא יודע לנהוג"? לימדו אותו לנהוג בשיעורי נהיגה כמו שצריך לנהוג כחוק, בין עם זה במרצדס או בdl, עם הוא מחליט שהוא לא נוהג כחוק ונוהג מהר ומתפרא הוא לא צריך בשביל ההחלטה הזאת מרצדס הוא יכול לעשות את זה גם בdl, רק שאת התאונה הוא יעשה ב160 בלי כריות אויר בdl במקום ב290 במרצדס ובתאונה יגנו עליו 6 כריות אויר ו21 מערכות בטיחות שונות.

לבחור יש אמצעים כלכליים שמאפשרים לו כבר בגיל 17 לרכוש רכב ב130k שיבושם לו, מן הסתם עם יש לו 130 אלף שקל ביטוח ב10 אלף זה הבעיה הכי קטנה שלו.

לפותח השירשור, אני לא בטוח עד כמה אתה תנצל את הספורטיביות ברכב ספורט, מה שבטוח ל"קצה" אתה לא תיקח אותו ובטח ובטח בלי הכשרה וידע, אני גם בגילך ומי כמוני וכמו חברי הפורום יודע שהחשוב ברכב הוא ה"שופוני" כלומר פוזות על בחורות, אתה לא צריך איזה מרצדס יקרה או איזה רכב שלא תוכל לנצל את היכולות שלו, ותאמין לי גם סוויפט חדשה תסחוב ותסע מהר אל תדאג, אתה עדיין לא עברת הכשרה בשביל להבדיל בין רכב ספורטיבי למהיר, כל רכב חדש יהיה מהיר מספיק בשבילך.

לדעתי, סיויק חדשה עם חלונות שחורים מגנזיום וסאב בבאגז' ואולי איזה ספויילר ותאמין לי אין בחורה שלא תיכנס אצלך במושב האחורי. (רק תוודא שזה בהסכמה:roll:)

פורסם

בסובארו ליאונה לא הייתי נותן לאף אחד לנהוג, בטח לא לנהג חדש (אין דבר כזה סובארו DL).

עדיף שיהנה מרכב חדש ובטיחותי מאשר גרוטאה בת 10, השיקול הכלכלי לא צריך לעניין אף אחד פה.

Insane things comes from insanely people.

פורסם

ווואו, יש כאן ריח מסריח... מה זה, אני מריח קנאה? :roll: תתפלא, גם ילד בן 17 יכול להעריך איכות. זה לא עושה אותו לפלצן. גם אני בגיל 17 יכולתי להגיד שהפלסטיקה של האיביזה לא מי יודע מה מרשימה אותי. האם הייתי דוחה רכישת מכונית על סמך זה? אולי לא, אבל זה לאו דווקא עושה את הילד למפונק.

לא צריך להכליל. יש נהגים אחראיים בני 17 ויש פושעים על הכביש בגיל 43. לפעמים עצם העובדה שהוא נוהג במכונית שעולה 130,000 שקלים יכולה להרתיע אותו מלהתפרע.

בכל אופן, קשה לי לחשוב על ספורטיביות "אמיתיות" שאפשר לרכוש מהסוכנות בתקציב הזה. ב-130K, זה יותר כמו "כאילו". אלפא מיטו 120 כוחות סוס היא רכישה מעניינת - חיצונית, היא נראית כמו ה-155 והביצועים שלה לא רעים (אבל גם לא מסעירי עולם). היא ידנית והיא די מהנה לנהיגה.

פורסם

הבחור רק קיבל רשיון ולכן רכב ספורטיבי או בעל זיקה ספורטיבית כלשהי מיותר כאן לחלוטין.

אני מאמין שדגם ה122 כ"ס של הגולף יתאים לו בול. גם איכותית, בטוחה וגם תיתן אחל'ה ביצועים(בשביל נהג חדש בן 17 ובמיוחד יחסית לרוב הרכבים שפוגשים על הכביש ביום יום).

אני במקום פותח השרשור הייתי קודם כל הולך על איכות, מנוע וכו' ואז חושב על דברים כגון ג'אנטים וכו'. לא חושב שבשביל ג'אנטים שווה לוותר על רכב טוב יותר וללכת על רכב טוב פחות.

בכל מקרה אם הגולף 122 לא נכנסת בתקציב. הייתי מציע לשקול את גרסאת ה1.6 ידנית. כן, לא חזקה מי יודע מה ולא ספורטיבית אבל היא בהחלט תיתן אח'לה מענה לבחור בן 17. לא חושב שצריך יותר מזה בגיל הזה.

אם הגולף לא באה בחשבון אז בהחלט הייתי שוקל את הפביה החדשה והפולו החדשה.

• תוכן חדש...