Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מצלמת רמזור אדום

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5741 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם , לפני מספר ימים עמדתי בצומת מרומזרת עם מצלמת רמזור

רכב שככל הנראה לא ראה את הרמזור עצר בחריקת בלמים מאחורי . אני נבהלתי מתאונה ובעצם ברחתי כמה מטרים קדימה בערך מטר וחצי עד 2 ( אחרי קו העצירה ) בכדי שהרכב לא ייפגע בי ואכן הוא לא פגע , יש לציין שהוא היה מאד קרוב וככל הנראה אם לא הייתי זז הוא היה פוגע בי קלות .

כאשר ברחתי קדימה מצלמת הרמזור צילמה 2 תמונות בזה אחר זה ( הייתה זו שעת לילה לכן ראיתי את הפלאש ) הפלאש הראשון היה ככל הנראה שנכנסתי לצומת ובשני עמדתי באותו המקום , כלומר לא חציתי את הצומת אלא לכל היותר מטר וחצי , 2 .

אני בעל רישיון נהיגה כ 12 שנים ללא אף הרשעה קודמת ורמזורים אדומים , תמרור עצור קו לבן וכיוצ"ב הינם עבורי ערך עליון.

שאלתי אם כך היא :

א. האם ישלחו לי באמת דו"ח הבייתה או שמא יראו בתמונות שלא עברתי את הצומת במלואה ( אלא רק מטר וחצי 2 כפי שציינתי - מדובר בצומת גדול )

ב. במידה וכן יגיע לפתח בייתי דו"ח משטרתי , האם אוכל לערער על כך? האם אוכל להסביר את שקרה?

ג. האם יש התחשבות מצד המשטרה בנהג עם וותק של 12 שנות נהיגה וללא עבירות קודמות ?

תודה מראש על התשובות

פורסם

לפי דעתי אם התקדמת כמו שאתה מתאר (2 מטרים) יש לך שתי אופציות:

1) לא תקבל דו"ח כלל

2) תוכל לערער בנושא

* בשביל המקרים האלו קיימים שני פלאשים במצלמה הזו

פורסם

לא עברת את הצומת - לא תקבל דו"ח.

קרה מקרה דומה לחבר והוא לא קיבל כלום, אם זה קצת מרגיע אותך.

היו נושאים כאלה גם בעבר, אתה יכול לחפש את צירוף המילים "מצלמה" ו"רמזור" אם אתה רוצה לחקור יותר לעומק.

פורסם

אם בשתי התמונות צולמת באותו מקום (בכניסה לצומת), ללא התקדמות ,

לא תקבל דו"ח.

ואם כן תקבל (ספק גדול), תבקש לראות את התמונות ולבטל את הדו"ח.

אתה גם תוכל לבקש להשפט, ובמשפט להסביר, מה גרם לך להכנס לצומת.

בכללי יש התחשבות בנהגים וותיקים ללא עבירות קודמות, אבל במיקרה של רמזור אדום אין אפשרות להמיר להזהרה (בגלל סוג העבירה).

אבל שוב - דו"ח לא צפוי להגיע אליך (בהסתמך על התיאור שלך).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מצלמת רמזור אדום מצלמת שניה לאחר שהרמזור מתחלף לאדום, ושניה נוספת לאחר הצילום הראשון.

המשמעות של זה היא צילום ראשון בכניסה לצומת וצילום שני ביציאה ממנו.

הצילומים שלך הם באותו המקום (כניסה לצומת), ואין לך צילום שני ביציאה ממנו.

לכן דוח לא ישלח אליך.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אם צילמו אותך פעמיים באותו מקום, לא תקבל כלום. ( מנסיון )

יש שני פלאשים בשביל להוכיח שנכנסת לצומת באור אדום ויצאת מהצומת באור אדום.

פורסם

קרה לי פעם מקרה דומה, לא קיבלתי דו"ח מעולם בגין המקרה.

אבל במידה וכן תקבל, אני מאמין שאכן, כפי שנאמר מקודם, תוכל לבטל אותו.

• 6 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

קיבלתי דוח על רמזור אדום שצולם ע"י מצלמה אלקטרונית. אני נהגת מעל 15 שנה ללא דוחות. אין לי מושג מתי עברתי באור אדום. אני לא נכנסת לצומת לא באדום ולא בצהוב. בדוח רשום שיש לי 2 אופציות: לערער או להישפט. אני לא יודעת מה לעשות. מצד אחד הם טוענים שכדי לקבל תמונה עלי לשלוח מכתב בדואר רשום ולחכות חודש ימים עד לקבלת תמונות, מצד שני נותנים לי סה"כ 30 יום לערעור. האם ישנה אופציה לגשת לאחד המחוזות ולקבל תמונות? האם יש טעם בכלל לנסות לבקש להמיר דוח בהזהרה? אין נסיון במקרים כאלה בכלל. אני אבודת עצות... מה עלי לעשות?

פורסם

נטלי שלום

את פונה ליחידה שהוציאה לך את הדו"ח מופיע בחלק השמאלי העליון של הדו"ח ומבקשת את הצילומים במכתב רשום עם העתק צילומי של הדו"ח

30 יום יש לך כדי לכתוב מכתב לתובע כדי שיבטל את הדו"ח. שוב במכתב רשום

האם זה דו"ח לשלם או הזמנה למשפט. אני מניח כדו"ח לתשלום.

יש לך 90 יום לשלם או לבקש להישפט.שוב במכתב רשום

לא ניתן להמיר לאזהרה חצית צומת ברמזור אדום.

אם הגשת מכתב לביטול וטרם קיבלת תשובה ואוטוטו חולפים להם ה 90 יום כדאי לשלם כדי לא לשלם תוספת של 50%. אם יבוטל הדו"ח יחזירו לך הכסף.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
. האם ישנה אופציה לגשת לאחד המחוזות ולקבל תמונות? האם יש טעם בכלל לנסות לבקש להמיר דוח בהזהרה? אין נסיון במקרים כאלה בכלל. אני אבודת עצות... מה עלי לעשות?

על מנת לקבל את התמונה יש לבצע את הפעולות הבאות:

לקבלת תמונה יש לפנות ליחידת התנועה שהנפיקה את הדו"ח (שם היחידה מופיע בחלקו העליון של הדו"ח) בדואר רשום, לצרף צילום מהדוח, ולהמתין בסבלנות עד קבלת התמונה בדואר הביתה. לציין כי בקשת תמונה אינה עוצרת את מירוץ הזמן לעניין הגשת בקשה לביטול דוח ולעניין גובה הקנס והקנס גדל כקבוע בחוק.

להזמנת תמונה ניתן לשלוח צילום דוח קריא ובקשה לראות התמונה לפקס: 09-7473383 יש לציין כתובת מדויקת למשלוח התמונה. כמו כן ניתן לשלוח מכתב רשום ליחידה הנוגעת על פי הכתובת שמופיעה בדוח.

נסי ליצור קשר עם היחידה בה הונפק הדוח יתכן ויתאפשר לך להגיע למקום ולאסוף את התמונה מהמשרד במקום להמתין לה בתיבת הדואר.

דבר נוסף לא ניתן לקבל דוח אזהרה על מעבר באור אדום, זו עברה שנחשבת לחמורה ונמנת עם העברות שבגינן אין אזהרות.

בהצלחה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...