Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5974 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם מסך 10" הוא נוח לשימוש לטעמך? פחות מ"12 אני בקושי יכול ללחוץ על הכפתורים במקלדת ברוב המקרים.

מתפשרים, פשוט נמאס לי לסחוב משהו ששוקל כמו רוס"ר גליל.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

HP NC6220. בזמנו (לפני 5 שנים) היה להיט בגלל קלות המשקל שלו והדקות שלו. היום הוא עגלה לא נורמלית, אבל עדיין עובד כמו שצריך.

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

IBM Thinkpad Z60M

העדפתי אותו על נייד מסדרת T בגלל הכרטיס מסך.

היום 3.5 שנים אחרי עדיין עובד בסדר.

בזמן הזה הלך לו דיסק קשיח ( המחשב נפל מהשולחן, אז אין לי יותר מידי טענות )

שודרג הזיכרון והוחלפה סוללה.

לדעתי סביר

יוחלף כאשר יהיה לי זמן פנוי.

יניב

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אני מודה לכל המגיבים לשרשור, המידע מועיל ומסייע לי מאוד, אשמח אם חברים נוספים בפורום יוכלו לרשום את דגמי המחשבים שברשותם.

אני משתמש במידע לחישובים מסויימים לתוכנית עסקית וככל שתהיה לי אינפורמציה רבה יותר כך יטב.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

הראשון היה R50e מעבד 1.6 ו768 זיכרון. מחשב מפלצת. אני לא יודע איך עד היום הסתדרתי איתו. אבל הוא עבד קשה.

אחרי זה בא לי איזה מישהו מיד 2 והחליף איתי לX31 עם מעבד 1.2 ו512 זיכרון. המחשב הזה השאיר בי זיכרון טוב..

אחרי זה היה בא לי מק, אז בא לי איזה אחד מתפוז עם אייבוק להחלפה, אז הלך הX31 ובא אייבוק מעבד 1.2 של מוטורולה ו512 זיכרון, חוץ מהקטע של המק עם האקטיבX, המחשב הזה היה מושי מושלם.

אחרי זה נקלעתי לאי אילו קשיים כלכליים אז מכרתי את האייבוק ב2500 ש"ח לסטודנטית ממושב ליד י-ם.

אחרי כ7-8 חודשים חסכתי קצת וקניתי פוג'יטסו V3205 בסביבות ה6K שזו תמורה נפלאה לשקל. קניתי אותו משודרג מראש ל1 ג'יגה זיכרון ו120 ג'יגה הארד דיסק והייתה לו יציאת DVI ומבחינתי, אם לא הייתי טיפש לא הייתי מחליף אותו ומכאן אני מגיע לסיפור הבא.

בגלל שהמסך היה גם קטן וגם מבריק בא לי רעיון לעלות אותו ליד 2 תמורת T43P, אז התקשר אליי איזה מישהו מאשדוד עם T43P להחלפה, אז נסעתי לאשדוד והחלפתי באמת מחשב מעולה!! כרטיס מסך FIREGL ועוד מטעמים, רק ששמתי עליו עוד 300 ש"ח כדי להחליף את ההארד דיסק ליותר גדול (במקור עם 40 והחלפתי ל80 או 120).

המחשב הזה עבד סופר קשה ברינדורים ובתלת מימד והקרנה כפולה בDH2G ואכל את הכל בלי מלח. עד שקיבלתי אייסר מהעבודה והמחשב הזה כבר עשה את שלו, שמתי אותו ביד 2 להחלפה בX40/41 אחרי שעה מתקשר אליי מישהו מרמת גן ואומר לי שיש לו X40 עם תחנת עגינה ו2 סוללות וכל המסביב, ואני כמו אידיוט ועיוור לא רואה שהמסך עם כתמי liquify עליו ולקחתי מחשב שעובד עד היום אצל אמא שלי, ושווה בקושי 500 שקל.

היום יש לי ASUS דגם F8Sr בן כ9 חודשים עם אחריות בינ"ל לעוד שנה ו3 חודשים.

מחשב חזזזזקקק...

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

פורסם

משתמש בDell Inspirion 1525.

אחלה מחשב, שורד יפה אצלי. עובד כמעט 24/7, לרוב בעבודות משרדיות קלות אבל גם "נטחן" פה ושם בכל מיני פרויקטים של Boinc.

בעיות עד כה -

מאוורר פנימי מרעיש יחסית, במיוחד תחת עומס.

חלק מהאותיות במקלדות התקלפו.

הפלסטיק באחת הפינות קצת רופף ומתקתק.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

Dell XPS M1330 עם המסך הדק.

מחשב עם ביצועים טובים, רק נראה לי שייצרו אותו בצרפת (הוחלף לוח אם 3 פעמים במסגרת האחריות, והזרוע עוד נטויה...) :roll:

פורסם

בתור אחד שמוכר לפטופים , אני חייב לומר שבעיני כל עוד אין עניין של מקום או ניידות ,

לפטופ הוא עניין מיותר פצצות .

לענייננו -

הנמכרים בגיזרה שלי כרגע הם:

ASUS 1201N - עם יציאת HDMI ומעבד חדש ויחסית חזק מול המתחרים באותו הגודל (12.1") הוא מחשב חזק ונוח לשימוש יום-יומי של אינטרנט, סרטים וכד'

TOSHIBA SATELLITE L500-1XX - נמכר מאוד כי יחסית למחירו הוא מספק נתונים לא רעים בכלל, כולל 3GB של זיכרון RAM ומעבד I3 , חבל שהכונן הקשיח הוא 320 ולא 500 ג'יגה.

LG T380-RB1 - דגם חדש יחסית של LG , מסך 13.3" , מעבד חסכוני בחשמל, 4GB של RAM , יציאת HDMI וסוללה של 8 תאים הופכים אותו לרכישה מועדפת על חובבי מסך בינוני בגודלו שרוצים זמן עבודה רב ועיצוב מנצח.

זהו פחות או יותר .. לעכשיו.

:wink:

מקווה שעזרתי.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

ברשותי 2 ניידים

האחד של דל LATITUDE C840 - מחשב ישן הרד דיסק רק 40 ג'יגה אבל מסך מעולה ואף פעם אין תקלות

השני HP pavilion 6353 eu:

3 ג'יגה זיכרון הרד דיסק כרגע מקורי 120 גי'גה יש לי עוד אחד של 250 ג'יגה כנראה מחר נחליף, רק פעם אחת נשרף הכרטיס

מסך, והוחלף אפילו שנגמרה האחריות (עובד כל הזמן, רק שאני בחופשות אני מכבה אותו) המחשב כבר מעל שנתיים אצלי, וממתין שיתפגר :)

פורסם

TOSHIBA satellite A300-1A3

זה המחשב שלי, בן כשנה ועובד מעולה עם WIN7 מקורי. יש לנו למעשה 2 כאלה בבית. פשוט אבא שלי קנה 2 אחרי שאחד נפל חצי שנה מרגע הקניה, נשבר לו המסך והוא היה חייב דחוף נייד לעבודה... אחרי התיקון של הראשון הוא הביא לי אותו ואין לי מה לעשות איתו.

אני בצבא למשך השנה וחצי הבאות ואין לי מה לעשות איתו. מישהו רוצה במחיר סמלי? (עדיף אני אחליף את הCRT 17" בן ה11 שנים שלי בLCD סוף סוף)

Mazda 2 2013

פורסם

ברשותי 2 מחשבים

1. MSI EX620X שנקנה באייבורי באיזה 3000 שקל - תמורה מדהימה לכסף, אחלה מעבד, "16, מקלדת מלאה, טביעת אצבע, כרטיס מסך אחלה, HDMI

2. SONY VAIO VGN-AR770 - נקנה לפני כשנה ב 2800 דולר בארה"ב. נמכר בארץ ב 18 אלף..

קורא וכותב בלו ריי, "17, מסך FULL HD, ורכיבים מפה ועד מחר, ביניהם מעבד כפול ליבה 2.5 + 4 גיגה זכרון פנימי

במהירות 1333.

HU: Clarion HX-D2 F.Comp: Focal K3Power Amp: Genesis Series III Five Channel SubWoofer: Hertz HX250 Front stage

פורסם

אני מבקש לערוך סקר בין חברי הפורום למטרה אישית שלא אוכל לפרסם כעת (לא פלילית 8)).

שאלתי היא, איזה מחשב נייד ברשותכם? (יצרן ודגם יספיקו)

2 מחשבים שניקנו במטרה להוריד מחשבי DESKTOP בתוך הבית (אין שום כוונת ניידות עסקית או יום-יומית איתם, לכן המשקל אינו מהווה פונקציה) והם משמשים ליישומים קלים בלבד (אינטרנט, אופיס, צריבת דיסקים, העברת תמונות וכד').

אחד Compaq C762 בן יותר משנה וחצי (הגיע מחו"ל), השני Fujitsu V5535 בן שנה וחצי כמעט (נקנה בארץ).

הקונפיגורציה בשניהם זהה למעט גודל הדיסק הקשיח: שניהם עם מסך 15.4", דיסק קשיח של 120-160GB, צורב DVD, סוללה 6 תאים, עכבר Touch-Pad, מע' הפעלה של ויסטה (האחת Home השניה Premium) וג'יגה אחד של זיכרון.

שניהם עובדים עד כה ללא דופי.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...