Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5986 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, יש לי רנו קליאו שנת 2005 ואני רוצה לשדרג את המערכת ואת הרמקולים, חשבתי לקנות את המערכת של פיוניר DEHP6000UB כי אני צריך בלוטות' איזה רמקולים יהיו טובים?

אני רוצה איכות גבוהה אבל שבעוצמה הם לא ישברו(כלומר יעמדו בעוצמה),

התקציב שלי הוא בערך עד 2500 ש"ח.

אם צריך עוד דברים מלבד רמקולים אשמח לשמוע :smile:

תודה לכל העוזרים.

פורסם

על מגבר חשבת?

אתה מעוניין בסאב?

אני חושב שהתקציב נמוך מידיי.

חכה למקצונים שיציעו לך אפשרויות.

פורסם

בוא נתחיל מאיזה רכיבים קיימים,יש מגבר? יש סאב? 2500 כולל התקנה? 2500 רק לרדיו דיסק או גם לרמקולים? פתוח ליד שנייה?תן עוד פרטים,מה אתה מחפש,מה אתה מצפה מהמערכת,שיפור ברדיו דיסק במיוחד כמו הפיונירים למינהם לא יעלה שום דבר באיכות המערכת וזה מנסיון!

פורסם

אני רוצה שיפור למערכת הנוכחית. המחיר שציינתי הוא לצערי כל מה שיש לי כרגע.

אני לא צריך שיפור ברמה מטורפת אלא רמקולים סבירים וטובים שאיכות השמע שלהם טובה, רדיו דיסק כנראה אני אקנה את זה שציינתי כי במחיר שלו הוא נותן הכי הרבה מבין הרמקולים שראיתי.

סאב אני אקנה רק אם באמת צריך את זה לשיפור הסאונד באופן משמעותי (שוב בתקציב שלי הסאב לא יהיה הכי טוב אז אני אחכה שיהיה לי כסף או אסתפק ברמקולים מעולים עם רדיו דיסק טוב במחיר שיש לי בהנחה שיש כאלה).

ולא אני לא פתוח ליד 2 אני מעדיף לדעת בדיוק מה כל רכיב עבר לפני שנכנס לי לאוטו.

פורסם

אם אתה תיקח סאב אתה תיצטרך מגבר,אז עדיף לך לחסוך את הכסף ושיהיה בעתיד עוד להוסיף אותם.

קח את אלו:

קומפוננט מורל דוטק אוביישן 900 שקל

פיוניר 4050 ב650 שקל בערך

יוצא לך משהו כמו 1550,תוסיף התקנה זה משהו כמו 1700.

תחסוך את ה800 שנישארו,שיהיה לך משהו כמו עוד 900 שקל,קח סאב של קיקר C12+תיבה ב550 ובעוד 650 מגבר של JBL CS60.4.התקנה+חוטים יעלו לך בערך עוד 500 שקל.

זה מפרט טוב,המגבר לדעתי קצת חלש והיתי חוסך כבר ל GTO1004 אבל אין לזה סוף.

אתה גם יכול לקחת ב500 קומפוננט של מורל טמפו,לא רעים בכלל!

פורסם

אוקי מצוין תודה רבה.

אתה יכול אולי להסביר לי כי קראתי בפורום ולא כל כך הבנתי מה זה קומפוננטים?

זה סוג של רמקולים?

• תוכן חדש...