Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5961 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם. ברשותי דייהטסו שרייד 1300 ידני משנת 91. לאחרונה המנוע מתחמם לי במהלך הנסיעה. מאוורר הרדיאטור עובד, יש מים במיכל העיבוי וברדיאטור ואין נזילות. האם ייתכן שצריך להחליף רדיאטור? לדעתי הוא בן יותר משנתיים.

פורסם

1)תבדוק ברדיאטור את צינור הכניסה וצינור היציאה כשהמנוע עובד. אם אחד מהם קר משמעותית מהשני, סימן שהרדיאטור נסתם.

2) תבדוק את התרמוסטט, אם כל הצינורות שמתחברים אליו חמים, או שחלק קרים.

3) תבדוק צינור כניסה וצינור יציאה לרדיאטור חימום, אמורים להיות 2 צינורות מים שהולכים לכיוון שמתחת לשמשה הקדמית, גם בהם תבדוק אם אחד קר משמעותית מהשני.

במידה ובאחת הבדיקות הנ"ל יש צינור שקר משמעותית מהאחר/ים, מעגל הקירור לא עובד טוב והרכב מתחמם, צריך לתקן.

את הבדיקות תעשה אחרי שהרכב התחמם קצת(אך לא יותר מדי!), לא על מנוע קר.

פורסם

תודה רבה על התגובה.

1. את צינור הכניסה והיציאה מהרדיאטור אני מאמין שאזהה בקלות. אולם האם לא אמור להיות הבדל טמפ' בין הצינורות? הרי המים עוברים תהליך קירור בתוך הרדיאטור.

2. אין לי ברכב תרמוסטט. המאוור פועל אוטומטית כאשר אני פותח סוויצ'. האם הדבר בעייתי?

3. היכן ממוקם רדיאטור החימום?

תודה מראש.

רועי

פורסם

רולינבר שלום רב !

מערכת הקירור ברכבך מאולתרת, ולא תקינה , וזאת בלשון המעטה !

כמה זמן הרכב ברשותך?

האם ידועה לך היסטוריית הרכב, במה שנוגע למערכת הקירור?

ממעט הפרטים שמסרת, מתברר שברכבך בוטל התרמוסטט(לא תקין בהחלט),המאורר חובר לעבודה באופן קבוע, עם הדלקת מתג ההצתה(לא תקין ומעיד על עקיפת בעייה, במקום לפותרה באמצעים המקובלים), ובכל זאת אתה אתה מתלונן על רכב שמתחמם.

מה שמומלץ לבדוק באם הרדיאטור לא סתום, ולנקותו, או להחליפו בחדש, להחזיר את התרמוסטט, למלאות מי קירור איכותיים בלבד, לחבר את מאורר הקירור ליוניט מאורר(תרמו סוויץ), שידאג להפעיל את המאורר לזמן קצוב בלבד,וברגע שהמחוג מגיע למחצית הסקאלה.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

בעניין מיקום רדיאטור החימום הוא נימצא בין קיר האש לבין הדש בורד שבתוך הרכב. את חיבורי הצינורות אליו אתה צריך לראות ממש בקיר האש 2 צינורות מחוברים. כניסה ויציאה.

:)
פורסם

אמור להיות הבדל, אבל אם הכל תקין, שני הצינורות יהיו רותחים.

במקרים של סתימה, אפשר לאחוז באחד הצינורות כל היום, והוא פשוט יהיה קר משמעותית...

• תוכן חדש...