Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5981 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

 

יש למשפחה שלי רכב מסוג הונדה סיויק 2001 es

הבעיה היא שכל פעם שאני שם מוזיקה ברכב הדלתות רועדות כלומר הפלסטיק,

וכשאני מחזיק אותו עם היד זה מפסיק.

השאלה שלי היא איך אפשר למנוע זאת או לחלופין לתפוס את הפלסטיק חזק יותר לכיוון הדלת עצמה

 

 

תודה רבה

חזי

פורסם

אני חושב שאיטום יעשה את העבודה מעולה!

מערכת בבניה!!! HU: אלפיין 9855.

מגבר: AUDISON LRX 4.1K. מונו: AUDISON LRX 400.1 קומפוננט:CS 265 Rainbow P Vanadium Cross בהרצה! אחוריים: רמקול קואקסיאלי סאב: עדיין לא התקבלה החלטה! חיווט/rca: גם של מי אם לא AUDISON!

פורסם

תודה על התגובות המהירות

אתה האמת לא אכפת לי להשקיע כסף ולא אתנגד גם לאיזו קומבינה

אז תתנו לי עצות בבקשה

 

תודה חזי

פורסם

בוקר טוב,לפניי שאתה זורק כסף לחינם,צריך למצוא אצלך את מקור הבעיה,האם יש סאב ברכב? אולי בגלל שאין הרמקול מוציא תדרי באס חזקים שלא אמורים להיות מקדימה (למרות שזאת שאיפה שכן יהיו) ואז הדלתות רוצות להתפרק לך כמובן,יכולות להיות עוד סיבות.מי התקין מקדימה את הרמקולים? האם הם הותקנו על טבעות עץ?

 

איטום בסיסי יחסית מתחיל לדעתי ב800 שקל,השאלה כמה בא לך להשקיע והאם זה שווה ביחס למערכת שיש לך,מי שאין לו קומפוננטים ורכיבים בינוניים לא ישקיע בדר"כ באיטום,תחשוב טוב לפניי שאתה פועל,בהצלחה!

×
×
  • תוכן חדש...