Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת צמיגים בsubaru b4 2006

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5977 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.tires4u.co.il/?search=1&iGarageID=&ar=1&r=17&a=45&s=215&sc=&mm=18&mm=27&mm=5&mm=15&mm=11&mm=113&mm=50&mm=6&mm=26

זאת פנצ'ריה שעובדת עם האתר, תתקשר אליהם ותשאל, האם יש להם טויו במלאי ,מה תאריך ייצור, והאם המחיר תואם למה שמפורסם באתר.

גם דנלופ DZ 101 במחיר מבצע צמיג טוב, אני אישית הייתי מעדיף אותו (למרות שהוא יותר יקר).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני ממליץ לך לנסות בצמיגי אנטון ביפו / ראשון לציון או באחת מצמיגיות רשת טייר קלאב שזוהי רשת של יבואן TOYO.

המחיר שאני שילמתי לא רלוונטי כי הוא היה חלק מרכישה קבוצתית (החלפתי בכל רכבי המשפחה את כל הצמיגים)

בכל מקרה, אני מעריך שהמחיר יהיה באיזור ה500 ליחידה .

לשם השוואה, ברידג'סטון RE050A שזה הצמיג המקורי של הרכב עולה 1300 ש"ח ליחידה !

שאר האפשרויות של היצרנים המובילים במידה הזו מגרדים את ה1K ליחידה מלמטה ככה שזה לא כדאי.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

Wotor,

הבעלים הקודמים החליף (גר בת"א), לא יודע איפה.

בכל מקרה, הרכב שלך חדש יותר משלי ועם צמיגים גדולים יותר..לכן כנראה המחיר שנקבתי לא יהיה כ"כ רלוונטי לגביך.

הצמיגים שאתה צריך אמורים להיות יקרים יותר משלי.

בהצלחה בכל מקרה

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם
http://www.tires4u.co.il/?search=1&iGarageID=&ar=1&r=17&a=45&s=215&sc=&mm=18&mm=27&mm=5&mm=15&mm=11&mm=113&mm=50&mm=6&mm=26

זאת פנצ'ריה שעובדת עם האתר, תתקשר אליהם ותשאל, האם יש להם טויו במלאי ,מה תאריך ייצור, והאם המחיר תואם למה שמפורסם באתר.

גם דנלופ DZ 101 במחיר מבצע צמיג טוב, אני אישית הייתי מעדיף אותו (למרות שהוא יותר יקר).

תודה רבה

חשבנו משהו בסביבות ה600 ליחידה (אני מדבר על הדנלופ)

מישהו היה פעם עם הדנלופ? חוויות,דעות,טוב,לא טוב אשמח לשמוע הכל =]

אייל

זה כבר די רחוק

אנחנו מכרמיאל אז צריכים משהו באיזור

אבדוק איפה יש טייר קלאב קרוב אלינו ואתקשר אליהם

תודה רבה =]

locus

הבנתי תודה רבה =]

• תוכן חדש...