Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לתדלק עם דלקן ברכב אחר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5984 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לפני כשנה תידלקתי את הרכב שלי עם דלקן ברכב של חבר

ושכחתי איך עושים את זה.

חיפשתי בפורום מידע על זה ולא מצאתי.

אם מישהו יכול לעזור לי אני אודה לו על זה :)

פורסם

אני חושב שזה אסור מבחינת חוק ולכן הרבה פה לא יענו לך.

אני מניח שאם יש לך טבעת מסביב לפיה, כמו ברכבים צבאיים, תנסה להוציא אותה ולקרב לפיה של הרכב השני וכך הדלקן יקלוט ליד הפיה שלו

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

פורסם

הייתי חושב לא פעם אלא 20 פעמים לפני שהייתי עושה דבר כזה במידה והרכב הינו רכב חברה כאשר החברה אינה שלי.

תחשוב על ההשלכות במידה וקצין הרכב מהחברה עולה על זה ע"פ רישומי דלק-קילומטרז'.

ברגע שרואים משהו שהוא טיפה שונה מהתבנית זה יכול להדליק נורה אדומה אצל האחראי.

ואז אם בפעם השנייה הוא לא יעלה על זה אז אולי בשלישית,רביעית, חמישית.

ד"א:

זה לא חבר אם הוא בכלל מעלה רעיון שכזה.

פורסם

זאת גנבה לכל דבר, פלילי לגמריי, אתה אומנם לא גונב דלק מן התחנה, אך מאותה חברה שבה ההורים של חבר שלך עובדים אתה מסבך אותם...

שלם כמו כולם וזהו...

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5984 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...