Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5992 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החלטתי להתקין יחידת ראש חדשה ברכב שלי, אבל לא הבנתי איך אני מתאים בין הפלאג של החוטי רמקולים ברכב לפלאג של המכשיר.

איך עושים זאת נכון?

תודה ושבת שלום, לירן.

HU: Pioneer DEH-80PRS Woofers: SEAS Lotus Reference Tweeters: SEAS Lotus PerformanceSUB: Hifonics12" Wiring:KnuKonceptz,Omega-Audio,Sound quest AMPS:Lightning Audio,Phonix Gold

פורסם

סביר להניח שהפלאג שיש כרגע ברכב שלך חובר בעבר למכשיר שונה,ולכן החוטים נשארו בתוכו.

לדעתי אתה אמור לנתק ממנו את כל החוטים ולחבר אותם לחוטים של הצמה החדשה של הרדיו דיסק שרכשתה,כל תבצע את ההתקנה.(אל תיקח את הדברים שלי כתורה מסיני זאת השארה בלבד,חכה למומחים ממני!)

כי עוד לא שמעתי את התקנת רדיו דיסק שצמת חוטים מתחברת לצמא אחרת,בהצלחה!

פורסם

אם המערכת שניתקת היא המערכת המקורית של הרכב בד"כ הצמה המקורית של הרכב מתחברת למערכת המקורית בעזרת קונקטור.

אם ניתקת רדיו דיסק רגיל תוודא שהוצאת את הצמה שלו איתו ( הצמה של הרדיו דיסק מתחברת לצמה המקורית של הרכב,בד"כ את תראה חוטים מחוברת בעזרת איזולירבד).

תוודא שאתה לא מחבל בצמה המקורית של הרכב.

אם אתה חושב שאתה לא מבין מספיק בעיניין עדיף שתלך למתקין שיעשה לך את זה.

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

לא בדיוק הבנתם אותי, השאלה שלי היא איך אני מתאים בין הקונקטור של הרכב לקונקטור של המכשיר?

הרי החוטים ממוקמים בצורה שונה בכל קונקטור

(סתם לדוגמה, החוט של הרמקול הקדמי-ימני יהיה ממוקם במקום אחד בקונקטור של הרכב ובמקום אחר בקונקטור של הרדיו דיסק - איך מתאימים בינהם?)

HU: Pioneer DEH-80PRS Woofers: SEAS Lotus Reference Tweeters: SEAS Lotus PerformanceSUB: Hifonics12" Wiring:KnuKonceptz,Omega-Audio,Sound quest AMPS:Lightning Audio,Phonix Gold

פורסם

שאתה קונה מכשיר הוא מגיע עם צמה משלו שבראשה יש קונקטור של אותו מכשיר, בנוגע לצמה הקיימת ברכב אתה פשוט מגלף את החוטים ומחבר אותם לצמה שקיבלת עם המכשיר החדש...

בכל מקרה אם זה פעם ראשונה שלך, בכלל לא מומלץ לנסות\להתקין לבד...

• תוכן חדש...