Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5989 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דוד שלי טס לטוקיו לשלוש ימים לרגל עסקים,בגלל שהיא ידועה כעיר השיפורים רציתי לדעת איך המחירים שמה לחלקי אפטר מרקט,מקומות מומלצים?

ואם אפשר לקבל כמה אתרים של חנויות שמה.

פורסם

אלכס בוקר טוב חבר יקר,

אני אמנם לא יודע לומר לך כלום לגבי טוקיו.

אם אתה מתכנן להביא משם כל מיני פיצ'קס חמודים[ידיות הילוכים,דוושות,שעונים,ועוד צעצועים ביסגנון] דבר איתי לפני ,יש מצב אני גם רוצה.

בלי שום קשר שתהיה לך שבת ניפלאה .

והGT שלך מ-ה-מ-מ-ת!:-)

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

כל הדברים ביפן יקרים להחריד, המחירים בשקלים כאן זה כמו דולרים שם.

פעם כשהייתי שם הלכתי לקנות קסדת ARAI (מיוצרת ביפן) , המחיר היה יותר גבוה מישראל, המארחים שלי הסבירו לי למה אין לי מה לחפש שם, אפילו לא סחורה מקומית :(

ליאור

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

אויי כמה שאתם ילדים,מי שהולך לקנות בטוקיו ישלם טוקיו,למי שיש זמן לקחת אוטובוס או את הצ'ו-סי מחוץ לטוקיו יגלה מחירים חלומיים,בהצלחה.

פורסם

ZIG

הייתי גם מחוץ לטוקיו

אכן, המחירים "חלומיים"

(קסדת אראי שעולה בארץ 2400-3000 עולה בטוקיו 5000 ומחוץ לטוקיו 4999)

ההסבר, המחירים, גם של התוצרת היפנית, חייבים להיות תחרותיים מחוץ ליפן ולכן הם יחסית נמוכים, בתוך יפן הם עושים את הרווח, זו גם הסיבה שלפעמים יש דגמי מכוניות, חלקן "חלומיות", שמיוצר רק לשוק היפני ..

המדינה יפה, נקיה,תרבותית, מרשימה, מלאה בכל טוב, באמת, אבל אם אתה מחפש לקנות משהו, תשכח מזה.

ליאור (שאכל שם ארוחת מקדונלד ב 100 שקל, או ארוחה זוגית במסעדה ב 600$)

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

נו ? מה יהיה?

שברנו דיסטנס? אווירת סוף קורס?

פתחנו סחבקיה בפורום על סושי וטינרים?

ננעל!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5989 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...