Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

powerbase

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8109 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה אתם אומרים על הרמקולים שלהם ?

הייתי ברכב שיש לו קומפוננט קדמי+אחורי + סאב 12 שלהם.

נשמע מטריף !

יש למישהו דיעה בנוגע לאמינות המוצר ?

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

פורסם

זה היה הרכב שלי במקרה? במפגש?

בכל מקרה, לא נראה לי שתקבל תגובה ממישהו מכיוון שאף אחד פה לא התנסה איתם, הם יחסית חדשים בארץ.

אני יכול להגיד שהם מספקים את הסחורה, אני מאוד מרוצה מהם...

פורסם

יש להם מוצרים די איכותיים, הסאב שלהם בגרסת שני סלילים ( כמו של GT ) מצויין וחזק מאוד

יובל

פורסם

בכל מקרה, לא נראה לי שתקבל תגובה ממישהו מכיוון שאף אחד פה לא התנסה איתם, הם יחסית חדשים בארץ.

על איזה מפגש אתה מדבר בדיוק ?

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

פורסם

תתפלא לשמוע שהם לא כל כך חדשים בארץ.מה שנכון הם מספקים את הסחורה ב- LEVEL הנמוך למי שלא מחפש להשקיע אבל עדין מעדיף להתרחק מכל מיני כאלה שהסיומת שלהם היא"בום".
פורסם

אני מדבר על מפגש האודיו של אוטו-סאונד שמתקיים בשבתות...

תתפלא לשמוע שהם לא כל כך חדשים בארץ.מה שנכון הם מספקים את הסחורה ב- LEVEL הנמוך למי שלא מחפש להשקיע אבל עדין מעדיף להתרחק מכל מיני כאלה שהסיומת שלהם היא"בום".

כשאני אומר יחסית חדשים הכוונה היא יחסית לכל החברות הידועות (לא חברות הקש שצצות כל יום).

בנוגע ל-LEVEL של הרמקולים - זה נתון לויכוח.

• תוכן חדש...