Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5993 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אשמח לקבל התייחסות לתגובה זו:

חיזוק הראש מנוע ב3 שלבים:

שלב ראשון 30NM (אין בדרייב חצי)

שלב שני 55NM.

שלב שלישי 76-81NM.

במידה ואני רוכש את הידית מומנט עם הדרייב חצי(42-210NM), ניתן לחזק את השלב הראשון ללא מידת מומנט אלא בערך? ובשלב השני כבר להשתמש בידית מומנט?

תודה

פורסם

קוראים לבוקסה דבל הקס, או splined (משוננת).

במידה ואני רוכש את הידית מומנט עם הדרייב חצי(42-210NM), ניתן לחזק את השלב הראשון ללא מידת מומנט אלא בערך? ובשלב השני כבר להשתמש בידית מומנט?

ניתן, אבל אתה לא רוצה שזה יקרה.

קנה 2 ידיות וחסל.

פורסם

יקיר, אין טעות וגם אורן רשם שאני צודק.

אל תתייחס לברגים/אומים המופיעים בשרטוטים בספרות אחזקה כנכונים, הם פשוט משרטטים משהו דומה בדרך כלל לבורג אמיתי.

אל תשכח ששירטוטים אלה שורטטו ביד והשתמשו ברפידיוגרף ולא כמו סימינו שכול השרטוטים משורטטים בעזרת תוכנות שרטוט ממוחשבות שבהם קיימים סיפריות של ברגים, אומים וחלקים תיקנים שהם בול כמו במציאות.

איזה כייף לי :)

פורסם

יכול להיות שאני טועה, אבל לפי המס' קטלוגי של הבורג בספרות יצרן (מנוע 1800 BA בנזין) המס' קטלוגי של הבורג הוא: B660-10-135A (בורג עם ראש זכר) .

האם זה אותו מנוע?

attachment.php?attachmentid=187514&d=1264766670

הנה תמונה של הבורג שמצאתי :

attachment.php?attachmentid=187515&d=1264766670

שוב, יכול להיות שלארץ יובא משהוא שונה אולי. אין לי מס' VIN של הרכב שלך. אבל אני מציע שתבדוק שוב את הנושא.

1800ba.jpg

B660-10-135A.JPG

פורסם

כן זה המנוע 100%, יש עוד דגם של BP, ומה שהעלת זה זה, עם המרימים הידראולים ואותו מכסה שסתומים.

אני גם זוכר שפתחתי את המכסה שסתומים בעבר ראיתי את הברגים האלו כמו שהעלת.

אז אתה צודק ואלו הברגים בטוח, אז איזו בוקסה צריך?

מרק אתה כניראה ראית בספרות של מיאטה עם מנוע BP שהראש שונה.

פורסם

תראה, הבוקסה נראת כמו Bi-Hex מה שבתמונה למעלה.

אין לי מושג איזו מידה, אבל אם אתה משוכנע שזה אותו דגם מנוע, אני מציע שתקנה את הברגים- לפי המס' קטלוגי של מאזדה. ואז תבדוק איזו בוקסה מתאימה בדיוק.

כמו שמרק הציע לך, להחליף את הברגים בכל מקרה.

פורסם

יקיר, גם אני טועה לפעמים אבל לא באשמתי מכיוון שבמקום אחד רשום קוד בוקסה של HAZET שמספרה 900-Z-12 ובמקום אחר 990.

הבקוסה המתאימה עבורך היא לפי מק"ט HAZET היא 900-Z-12.

ראה תמונה מצורפת.

untitled.JPG

פורסם

מכיוון שקיבלת מספר תשובות מנוגדות ייתכן שקיימים מנועים שבהם הורכבו ברגים עם שיניים משוננות פנימיות כפי שכתבתי בהתחלה.

אני מציע לך לבדוק במוסך המורשה מול המחסנאי לפי קוד המנוע+מספר סידורי או/גם מספר שילדה את המק"ט של הברגים ואז נוכל לבדוק בוודאות איזה כלי מתאים לך.

• תוכן חדש...