Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6004 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכלום ,

יש לי בעיה אתמול התקנתי אזעקה יורקתית ברכב לא ביפר , אזעקה אם מרים חלונות וכ'ו .

הבן אדם שהתקין לי את האזעקה אמר כי יחידת הבקרה של האזעקה לא מגיבה לנעילה המכזית של הרכב .[הרכב הוא דהיו לגנצה 2000].

זה שהתקין לי הוא בחור צעיר ערבי שהגעתי אליו דרך חבר אני לא יודע כמה ניסיון יש לו בהתקנת אזעקות , האם זה ייתכן שהנעילה המרכזית לא מגיבה לאזעקה .

חשוב לציין שההתקנה הייתה חלקה עד שהגענו לחיווטים של הנעילת דלתות ושם ראיתי שהוא מסתבך .

הינה תמונות אולי אתם תצליחו להגיד מה הבעיה ,ואם תכלו לפרט לי בכללי מה למה לחבר ברכב אני ישמח ככה אני יכול לעשות את זה לבד בלי לשם על התנה נוספת .

hzjmmg4mwdtl.jpg

zjzinndmimzz.jpg

whyhnjdm1zft.jpg

ngk5dytzk1mz.jpg

במקש את עזרתכם בהקדם האפשרי תודה .

פורסם

אי אפשר לדעת מכאן מה הוא עשה ומה לא. מה שבטוח זה שמשהו הוא לא עשה טוב. גש למתקין מוסמך ומקצועי שיסדר לך את ההתקנה כמו שצריך. אם תרשום מהיכן אתה תוכל לקבל המלצות.

לפעמים לומדים בדרך הקשה שהבזול יוצא ביוקר.

פורסם

ראשית בדוק בעזרת רב מודד שהאזעקה תקינה:

חבר את הצהוב/שחור+צהוב ביחד חבר לטרמינל 1 ברב מודד את הלבן חבר לטרמינל השני. לחץ על כפתור הנעילה אמור להתקבל פולס של 12V.

נתק את הלבן חבר במקומו את הלבן/שחור ולחץ על כפתור הפתיחה אמור להתקבל פולס של 12 V.

אם אחד מהם/שניהם לא עובד יש תקלה באזעקה.

אם הכל תקין:

פרק את הדיפון בדלת הנהג

תראה מנוע נעילה בעל 5 חוטים.

ירוק+סגול- מקבלי פיקוד-לא לגעת.

שחור-לחוט בצבע לבן/שחור באזעקה

לבן לחוט בצבע לבן באזעקה

אדום-לחבר לחוט צהוב ולחוט צהוב/שחור באזעקה (כן, הכל ביחד.)

בודד הכל היטב (רצוי עם בידוד מתכווץ) ורצו מאד להשתמש בהלחמות.

בהצלחה

נתקו

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

אם הנעילה המרכזית פועלת עם המפתח, הרי שכל שנותר הוא לבצע חיבור נכון של מעגל הפעלת הנעילה במערכת האזעקה.

האם הנעילה פועלת עם המפתח?

אם כן, האם יש מתג הפעלת נעילה ופתיחה מתוך הרכב לנעילה המרכזית?

אם כן, יש לבדוק באיזה פיקודים/פולסים הוא פועל, ולהתחבר עליו במקביל/ בטור.

אם לא, יש לבדוק האם יש פולסים בחיוט אחר, ובמקרה שאין, ניתן להתחבר לפי האופציה השניה המוצגת באופני חיבור הנעילה, ומתוארת כ " הוספת מאסטר צילנדר בדלת הנהג".

כפי שרשם אביב, ואני מניח כדעתו, שמתקין טוב, יחבר אותה מהר ובקלות.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

תודה על העזרה נירא לי אני יתקין לבד וזהו רק אני צריך לדעת דבר אחרון לאיפה אני מחבר את הקוביה הזאת שמעל האזעקה בצד ימין של הספיקר [בתמונה ] .

זאת עם 4 חוטים לאן אני מחבר כל חוט .הם נירא לי הולכים לפלוסים אבל לאיפה איזה צבע לאיזה צבע .

מבקש את עזרתכם בדחיפות תודה .

פורסם
מקפיץ צריך עזרה מצטער

יש מתקין מאוד מוסמך ומקצועי עשה לי נעילה מרכזית ואזעקת ביפר באוטו לא אפשרי גש אליו תחפש בגוגל רדיו דיל תדבר עם תמיר תסביר את הבעיה יש לו מתקין אחד הפטישים תגידו אורן השמן שלח אותך

רק שתדע שאני דיטיילינגר

דיטיילינג + דיטיילר = דיטיילינגר :vamp:

• תוכן חדש...