Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6008 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אחלה פורום יש לכם !!!

אני מתעניין בפיאסטה youth 1.3 והגעתי להצעה כזאת :

קילומטרז' - 144 אלף

יד - 3

טסט נעשה לפני חודשיים (כולל כל התיקונים הנחוצים לטסט (משולשים , מצבר חדש , 4 צמיגים חדשים , משאבת הגה ,מנוע לחלונות חשמל ) )

מחיר - 8000

האוטו כולל מזגן מקורי וחלונות חשמל שהבן אדם התקין אחרי שהוא קנה את האוטו (עובדים מצויין )

שווה לקנות ? (אני משלם על הבדיקה לפני קנייה)

אני אשמח אם תענו לי מהר כי האוטו ממש לפני רכישה (עיניין של כמה ימים)

פורסם

עד כמה שאני זוכר, בפיאסטה יש רק 5 ספרות במד הקילומטרים כך שאתה לא באמת יכול לדעת אם זה הסיבוב הראשון, השני או השלישי של השעון.

הפיאסטה היא מכונית חביבה אבל אם אתה מחפש רייסים ברמזורים היא תאכזב אותך. אם אתה סוחר בחומרי בניין לפרנסתך אז גם כאן היא כנראה תאכזב אותך בכושר העמסה שלה. אם אתה מנהל בכיר בחברת נדל"ן ומחפש רכב ייצוגי בכדי להרשים את הלקוחות שלך, גם כאן צפויה לך אכזבה. ואם אחרי כל אלו לא הבנת ש"שווה" או "לא שווה" זה מושג יחסי לצרכים שלך, אז עכשיו אתה בטוח מבין.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

קודם כל תודה על התיקון בעיניין צריך=מבקש צודקים בהחלט ! ...

מבחינת מחיר מול נתונים טכניים המכונית נכנסת לאגף - הייתי קונה או לאגף - אל תתקרב ?

פורסם

לא ציינת את שנת ייצור הרכב אבל 8000 ש"ח זה פי שניים מהשווי של הרכב. לאחר ניסיון של 4 פיאסטות מהדגם הזה- הרכב אמין מאד זול לאחזקה רועש צפוף ודי חסכוני בצריכת דלק. את הפיאסטה האחרונה שברשותי רכשתי ב-2500 ש"ח בלבד מודל 95 עם טסט ל-4 חודשים במצב טוב.

פורסם

אוטו אמין בסיסי וטוב אמין לבדוק ב7 עינים

1.מזגן הוא מהתקנה מקומית אני לא בטוח שגם ב97

2.חלונות חשמל ונעילה מרכזית גם התקנה מקומית

• תוכן חדש...