Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מסך מחשב חדש- LCD Vs. LED

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6017 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא ידעתי שהיום כבר על פיקסל שרוף אחד מותר להחזיר. אני עובד כבר כמעט חמש שנים עם דל 2405 בעל פיקסל אחד בצבע אדום קבוע. בהתחלה חשבתי שאשתגע אבל לא שמים לב לזה בכלל אחרי תקופה.

I always get confused between the sound of a Sopwith Camel, and the sound of a malodorous runt wasting everybody's time

http://www.pavius.net

פורסם

לא ידעתי שהיום כבר על פיקסל שרוף אחד מותר להחזיר. אני עובד כבר כמעט חמש שנים עם דל 2405 בעל פיקסל אחד בצבע אדום קבוע. בהתחלה חשבתי שאשתגע אבל לא שמים לב לזה בכלל אחרי תקופה.

מבחינתי, אם אני מגלה פגם במוצר חדש לגמרי...אין סיבה שהוא לא יוחלף, זאת גם הגישה בבאג.

אם היית מגלה פיקסל שרוף אחרי נניח שבועיים, זו אופרה אחרת לגמרי.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

בדרך כלל בכל החברות אם זה LG וכו...

האחריות היא מ5 פיקסלים שרופים ומעלה, כלומר אם יש לך עד 4 פיקסלים שרופים... אז כל הז**

אבל יפה שבבאג עושים החלפה כזאת גם מהפיקסל הראשון, אבל גם כנראה זה הגיע במחיר של המסך, בדקת מחירים לפני בשאר הרשתות?

אגב,

יש לי מחשב נייד עם טכנולוגיית LED, של חברת DELL

פשוט תענוג לעבוד מולו ביחס לאותו מחשב בלי הLED

בלי היתרונות הפיזים עובי המסך וחסכון בחשמל, הוא פשוט הרבה יותר נעים לעניים...

פורסם
בדרך כלל בכל החברות אם זה LG וכו...

האחריות היא מ5 פיקסלים שרופים ומעלה, כלומר אם יש לך עד 4 פיקסלים שרופים... אז כל הז**

אבל יפה שבבאג עושים החלפה כזאת גם מהפיקסל הראשון, אבל גם כנראה זה הגיע במחיר של המסך, בדקת מחירים לפני בשאר הרשתות?

בדקתי, נכון לנקודת הזמן בה רכשתי הם היו הזולים ביותר.

לא יודע מה המצב היום, המחירים כל הזמן משתנים.

אז איך ההתרשמות שלך מהמסך בנתיים?

האמת ועם יד על הלב...

לשימושי אינטרנט הוא פשוט גדול מדי.

אני מניח שהתמורה תגיע בסרטים וכו'...רק חבל שזה לא השימוש העיקרי שלי במחשב (בשביל זה יש 50" בסלון).

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• תוכן חדש...