Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בהתלבטות 4K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6019 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתלבט בין שתיי רכבים ואני לא מצליח להחליט.

יש לי עכשיו ביד 9 אלף שקל.

אני יכול לשים מהסוכן של אחותי ביטוח ב4 אלף, וישאר לי 5 אלף לרכב.

אני מחפש רכב בסביבות ה4-5 אלף שקל ובבקשה אל תגידו לי לחסוך עוד כי אני תקוע עכשיו בלי רכב (שלילה מההורים :roll:).

חשבתי על שתיי אופציות:

או פג'ו 205 או פיאט פונטו שנת 95-97 שתיי המכוניות סובבות סביב ה5 אלף ואני חושב שאני אוכל להוריד את המוכרים לסביבת ה4.5 אלף.

השאלה שלי איזה רכב עדיף לפי דעתכם (או שיש אופציה אחרת יותר טוב (חוץ מלחסוך))

מה שחשוב לי זה בטיחות, אמינות, אמינות, אמינות ועוד קצת אמינות.

איזה רכב לפי דעתכם יותר אמין והטיפולים שלו יותר זולים?

יש לי יתרון קל לפיאט פונטו בגלל המראה ובגלל שעד היום נסעתי בפיאט פונטו ואני מאוד אוהב את הנהיגה בה.

תודה על העזרה!

Fiat Bravo 1.4 T-JET

למכירה מערכת:

amp: JBL GTO1004 comp: Morel dotech ovation 6

6X9: morel TEMPO HU: pioneer 4950 SW: Hifonics zeus ZX12D4

פורסם

את הפונטו מהשנים האלו הייתה לי, רכב בתקציב הזה לא יהיה אמין, עזוב... חפש רכב שלא יקיא גריז כל לחיצה על הגז. גם בטיחות לא משהו (יחסית להיום), הרי מה יש בפונטו? כרית אוויר אחת וABS. הייתי מעדיף את הפונטו על ה205 בגלל ניסיון אישי שלי איתה, אולי תנסה למתוח את התקציב עוד, טיפה לעבוד, אולי להעלות ל7K -8K. קצת מצחיק כבר לדעתי לקנות רכב שהביטוח שלו עולה כמו הרכב עצמו.

יש אופציה פחות בטיחותית אבל יותר מהנה, סיטרואן ZX. אמינות כבר אמרתי לעזוב, כי זה לא פרמטר של רכב בכללי בשנתונים האלה, מה שבמצב יותר טוב עדיף או למי יש טסט ארוך יותר כי בכל מקרה כשתתגייס או לפחות קצת אחרי הטירונות תשלח אותה לפירוק.

פורסם

אני מתגייס ב26.10.10 יש לי זמן

ולמה הסיטרואן יותר מהנה?

ומאוד משנה לי גם המחירים של החלפים

Fiat Bravo 1.4 T-JET

למכירה מערכת:

פורסם

מפחיד אותי סובארו ג'אסטי היא קטנה מידי נראת לי לא יציבה

Fiat Bravo 1.4 T-JET

למכירה מערכת:

פורסם

יציבה, יציבה..תאמין לי שהיא אפילו כיפית לנהיגה.

בסכום כזה דווקא הייתי אישית הולך על ג'סטי. רכב נהדר. אמנם אתה יורד טיפה בשנתון אבל הרכב פשוט אמין ועושה את העבודה.

בכל מקרה-אתה צריך לחפש את העסקה הכי טובה. כלומר לא משנה איזה מהרכבים, העיקר אקזמפלר מטופל, שמור, עם טסט, במחיר טוב וכו'.

אגב, הסיטרואן ZX המדוברת גם רכב מעולה בגרסת 1400 הפשוטה. זריז, כיפי ומרווח. חובה למצוא אחת מ"בית טוב", שטופלה כיאות בלי חיפופים.

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

הציעו לי פיאט פונטו שנת 95 עם מגנזיום, שמורה לפי מה שהוא אומר, ב5K.

מה אתם אומרים כדאי ללכת או שמריח מסריח?

Fiat Bravo 1.4 T-JET

למכירה מערכת:

פורסם

אנחנו לא מריחים מפה את מה שאתה מריח משם.

תבוא, תסתכל, תפחת מכסה מנוע - תראה שנוזל שמן מכל מקום (מחלה של פונטו)

תנהג בה, תרגיש אותה.

אמרת 4 אלף לביטוח, 5 לרכב.

יש עוד אבל עוד שואבי כסף - כמו ישור קו, דלק, טסט. ב9 אלף אתה יכול להשתמש במוניות חופשי עד הגיוס שלך.

פורסם

יש פיתרון לזה, לא לעשות את הביטוח שאתה רוצה.

4K זה לביטוח כולל והכל, תעשה ביטוח חובה וצד ג' וזה יעלה לך פחות מחצי.

קובי

פורסם

אם הוא נהג חדש אז רק הביטוח חובה יעלה לו יותר מחצי (מעל 2000 ש"ח). תוסיף לזה עוד 1000 ש"ח על צד ג' והגעת לא רחוק מהמחיר שנקב.

גם אני חושב שבתקציב כזה השאלה היא לא איזה רכב עדיף אלא איזה רכב נותן לך מקסימום תמורה. לך על הרכב הכי תקין ותמצא ותקווה לטוב.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

למה אתה מתעקש לשלם 4K לשנה על ביטוח? אני בכלל לא חושב שאפשר למצוא חברה שתתן ביטוח מקיף לרכב ישן.

לדעתי, אם אתה רוצה רכב לעשרה חודשים, קנה רכב בן 20 שנה ומעלה ( -1980 ומטה), אל תשלם יותר מ- 4-3 א' ש"ח. תשקיע בו אם ממש צריך - צמיגים וכאלה - כמה מאות שקלים, ובבוא השעה שגר אותו אחר כבוד לגן העדן. (אני מקווה שלא צריך לספר לך שתקבל 3 אלפים ש"ח, בערך המחיר ששילמת.)

אתה יכול לקנות במחיר הזה אונו, 205 או ג'סטי למשל. אם חשוב לך אבזור קח לנסר. מה שכן, חשוב למצוא רכב עם טסט אחרי תאריך הגיוס.

נשארה רק בעיה אחת: מה עושים עם עוד 3000 ש"ח??? פה אני באמת לא יודע מה לאמר. אם אתה ממש לא מוצא פתרון - תרים לי טלפון...

בהצלחה!

פורסם

4 זה בלי מקיף, זה רק חובה וצד ג', מקיף זה 5,700 שקל.

כן אנחנו מדינה מסריחה.

Fiat Bravo 1.4 T-JET

למכירה מערכת:

פורסם

עדיין לא חייל, בקרוב מאוד אני מקווה.

Fiat Bravo 1.4 T-JET

למכירה מערכת:

פורסם

פונטו ב4500 היא כנראה במצב חרא. פונטו טובה עולה 7000 לפחות. אני יודע כי אני רוצה לקנות כזאת עכשיו

אונו לעמות זאת, תכנס טוב מאוד בתקציב שלך.

http://www.fiatclub.co.il/forum/showthread.php?t=8458

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

• תוכן חדש...