Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יבוא רכבי אספנות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5221 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כדאי להפנות את השאלה הזו למבקר המדינה !

מבקר המדינה יטפל רק באם נפגעת אישית לא תקבל היתייחסות תלונה כללית כמו במקרה האמור.

Dr laster Israel

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
  • תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לחברים היקרים שלום

מקווה שלא תקבלו את תגובתי כפנייה לצייד לקוחות אך לאחר שידידי s_lapid הפנה את תשומת ליבי לשרשור זה, הרגשתי חובה להגיב.

אני במקצועי שמאי, אשר באופן מקרי גם חובב ואוהב כלי רכב מיוחדים ובעבר ערכתי מספר שומות נגדיות בעבור לקוחות שייבאו רכב אספנות והשומות שערכתי נתקבלו על ידי המכס.

מנסיוני, יש לבדוק את הרכב בנמל, לשלם תחת מחאה ולהגיש ערר.

במידה ומי מכם שמרגיש נפגע מההערכות הלא מקצועיות, מוזמן ליצור עימי קשר ואבדוק מה ניתן לעשות.

דני גורביץ

פורסם

ועוד נקודה. לאלו מכן התוהים אם ניתן לתבוע אישית את השמאי, הרי השמאי חב על פי פקודת הנזיקין בכל נזק שגרם בשל הערכה אשר תוכח בה התרשלות מקצועית שלו. כלומר, לא מספיק להוכיח כי השמאי טעה אלא י להוכיח כי כתב הערכתו בניגוד לכל כללי האתיקה ו/או המקצוע - דבר שקשה בדרך כלל להוכחה אך לא בלתי ניתן.

דני גורביץ

פורסם
ועוד נקודה. לאלו מכן התוהים אם ניתן לתבוע אישית את השמאי, הרי השמאי חב על פי פקודת הנזיקין בכל נזק שגרם בשל הערכה אשר תוכח בה התרשלות מקצועית שלו. כלומר, לא מספיק להוכיח כי השמאי טעה אלא י להוכיח כי כתב הערכתו בניגוד לכל כללי האתיקה ו/או המקצוע - דבר שקשה בדרך כלל להוכחה אך לא בלתי ניתן.

דני גורביץ

אני מתחייב ,וזה גם מה שדרשתי מעורך הדין שלי, שברגע שרכבי יגיע לארץ וזלטין כיועץ חיצוני למכס יגרום לי נזק בחוסר מקצועיותו לתבוע אותו אישית בבית משפט . וזה בנוסף לתביעה על כל נזק שהמכס יגרום לי.

פורסם

לאור כמה חןוות דעת שקראתי בין השורות ובפועל,אם המצב הוא כפי שמתאר גורביץ' יש בהחלט מקום להערכה לא נכונה "במתכוון" של השמאי זלטין (זו דעתי האישית).

לאחר שיגמרו הליכי הערעור שלי אשקול את צעדיי.

מירוצי מכוניות

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

היי,

יש לקחת בחשבון שעלויות השילוח אף הן נכנסות לצורך חישוב המס.

אם נרכש רכב בסכום של 6000$ ועלויות השילוח הן 2000$

המס יחושב לפני מחיר של 8000$.

פורסם

דני גורביץ

לדעתי במידה ויהיו מספר חברים שעירערו על השמאות של זלטין והערעור התקבל זה מראה על התרשלות מקצועית ועל דפוס עבודה לא מקצועי ובכך יש עילה לבקש פיצויי על הנזקים שניגרמו ז"א להגיש תביעה או תביעות נפרדות נגד זלטין.

.u.s not just vegas baby

if it's not a corvette it's just a car

• תוכן חדש...