Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6008 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

"החברה אמרו שצורת הגולף דור 6 מגעילה"? שלא יסתכלו. אתה גם לא חייב להכריח אותם לעשות איתך סיבוב, כדי שלא יראו וירגישו את כל הטוב שיש מבפנים.

20K לא מהווים עבורך בעיה? יש לך את הכסף ואתה לא יכול לחשוב על אוטו אחר? אתה לא רוצה להשאר עם חרטות למה לא קנית את האוטו שמאוד רצית?

לך על זה! תזמין נסיעת מבחן, תחוש את הרכב, ואם החלטת, תקנה.

בהצלחה!

גילוי נאות: הכותב הזמין אחת כזו חדשה, ומת שיגיע סוף מארס כדי לקבל כבר את הרכב.

• תגובות 102
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אתה באמת\משווה קורולה לגולף??

במחיר המופקע אשר נדרש על הגולף האוריוס , ה 307 והמאגאן 5 דלתות החדשה הם בהחלט אופציות רלוונטיות יותר מהגולף.

מי שביקר בקבינה של 2 הצרפתיות היה נוכח שהם אינן נופלות מזו של הגולף בשום מובן.

התימחור של הגולף מוכיח שפראירים לא מתים.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
גם אני לא הייתי קונה גולף במחירים של 175K-180K.

יש גבול. אם כבר מגיעים למחירים הללו אז זו הליגה של ה GTI ומדובר כבר בחוויה שונה לגמרי.

אייל, GTI זה עוד 40-50K ש"ח. זה לא מעט... ולכן זו ממש לא אותה ליגה של מחיר. אתה מדבר על לחסוך 25K, אז תאר לך לחסוך כפליים ;-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
במחיר המופקע אשר נדרש על הגולף האוריוס , ה 307 והמאגאן 5 דלתות החדשה הם בהחלט אופציות רלוונטיות יותר מהגולף.

אתה באמת לא בסדר. כל שרשור שמישהו מבקש להתייעץ לגבי גולף חדשה, אתה תוקף את הרכב ואת הבחירה של השואל. הבחור מסביר לך שזה מה שהוא רוצה. אז הוא פראייר?

ולגופה של הערה: אתה יודע טוב מאוד שה- 307, מגאן 5 ד' (קודמת, את החדשה אני לא מכיר, ולא זכור לי שהיא מוצגת בכלל למכירה, אבל גם אם כן אני מזכיר את ההתיקרות שהם "דפקו" בקרוב ל- 10K ש"ח לדגם ה"פשוט") או אוריס לא מתקרבות בכלל. ה- 308 אכן מתקרבת מבחינת תא הנוסעים, אך גם שם האבזור חסר (מישהו אמר מסך מגע וצי'נג'ר שישה דיסקים מקורי קורא MP3 עם כניסת SD?, חיישני רוורס שמשתלבים במסך המקורי? דיבורית BT למסך? פלאפים מאחורי ההגה? פנסי ערפל עוקבי פניה? שאמשיך....?), חסרה לו גם איזו כ"א אחת אבל מי סופר, אה כן - וחסר לה מנוע עם punch וגיר נורמאלי. אפילו אשתי הרגישה בזה בנסיעת המבחן שעשינו על דגם הטורבו שלהם.

יש פה עדה של מגיבים, שמשוכנעים כי רק השיווק ה"גאוני" של צ'מפיון גורם לזה שהאנשים רוכשים גולף. אולי כדאי לתת קצת קרדיט לעובדה שאלפים רוכשים פרטיים קונים גולפים, ואפילו לא מאות בודדות רוכשים 308 או מגאן. אני בכלל לא רואה כאלה על הכבישים. היום ראיתי 308 אחת על הכביש, התרגשתי. ;-) והיא היתה בליסינג, מגרש בו הגולף בכלל לא משחקת, וכשהג'טה נכנסנה אליו בכל הפורומים פתאום היו שאלות עליה והמלצות.

אם דעתך היא שהגולף מתומחרת גבוה מידי, אתה יכול לכתוב (אם אתה ממש חייב) לפותח השרשור שלדעתך משתלם יותר רכב XXX, אבל בהתלבטות שלו היית בוחר ב- 122 או 160, אם יש לך מה לתרום להתלבטות (כלומר אם אתה בעלים של כזה או נהגת עליהן מספיק).

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

המכוניות הצרפתיות בעיניי ,נותנות הרגשה כמו קרטון.יותר מדי קישקושים.בכלל לא מוצאות חן בעיניי .

אף פעם לא משך אותי רכב צרפתי.

לא יודיע למה

הרגשה פנימית כזו

מעדיף להסתבך בהלואה ולקנות גרמנית או יפאנית ,ולא לקנות צרפתית.

היום העצה בחינם,מחר היא תעלה כסף

פורסם

לא נכנס לויכוח הזה שוב.

אני ישבתי ונהגתי במאגאן וב 308 החדשות , הם לא נופלות במאום מהגולף.

דגם ה 5 דלתות המאובזר של המאגאן נמכר היום ב 127K.

מצ"ב קישור לאתר רנו המפרט את הגימור של המאגאן החדשה:

http://www.renault.co.il/cars/meganeHatchback/equipment.html

פורסם
המכוניות הצרפתיות בעיניי ,נותנות הרגשה כמו קרטון.יותר מדי קישקושים.בכלל לא מוצאות חן בעיניי .

אף פעם לא משך אותי רכב צרפתי.

לא יודיע למה

הרגשה פנימית כזו

מעדיף להסתבך בהלואה ולקנות גרמנית או יפאנית ,ולא לקנות צרפתית.

אין לך מושג על מה אתה מדבר, ונראה שלא ישבת ב 308 ובמאגאן החדשה.

לגבי הדעות הקדומות שלך , זה כבר ענין פרטי שלך, אני בוודאי לא אגיד לך מה לעשות עם כספך ועל מה להוציא אותו.

פורסם
לא נכנס לויכוח הזה שוב.

אני ישבתי ונהגתי במאגאן וב 308 החדשות , הם לא נופלות במאום מהגולף.

דגם ה 5 דלתות המאובזר של המאגאן נמכר היום ב 127K.

מצ"ב קישור לאתר רנו המפרט את הגימור של המאגאן החדשה:

http://www.renault.co.il/cars/meganeHatchback/equipment.html

הרכבים האלו לא באותה ליגה, חבל על הויכוח.

שלא לדבר על הכיעור הבלתי נסבל של ה308 והמגאן (לטעמי).

כפי שאמרתי : הרכבים שאתה מהלל לא מתאימים למי שמחפש גולף. הם אולי תחרות טובה בז'אנר המשפחתיות ברמת גימור ליסינג פלוס.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
אין לך מושג על מה אתה מדבר, ונראה שלא ישבת ב 308 ובמאגאן החדשה.

לגבי הדעות הקדומות שלך , זה כבר ענין פרטי שלך, אני בוודאי לא אגיד לך מה לעשות עם כספך ועל מה להוציא אותו.

מה יעזור לך כל האבזור והרעש שבמיגאן

עם 13 שניות 0-100

אוטו מאוד עצלן,אל תשווה את זה לגולף 1.6 .

אני רוצה אוטו זריז כמו הגולף 122 כ"ס

ה307 של גיסי ,אחרי חודש מהקניה,נכבה לו המנוע בכביש גהה ,בלי שום סיבה,וזה קרה לו כמה פעמים

אני מכיר עוד בן אדם שקרה לו אותו דבר

בחברה לא היה להם הסבר על מה מדובר

אני מאמין שזה קרה לעוד הרבה אנשים

לא רוצה לרכוש אוט בקטע של מזל

קנראה מזג האויר בארץ לא מתאים לצרפתיות העדינות

אני מדמיין את עצמי בכביש הערבה ,תקוע עם אוטו חדש

הייתי שורף את האוטו במקום

היום העצה בחינם,מחר היא תעלה כסף

פורסם

לא יאומן, איך כל שרשור מגיע מישהו עם סיפורי סבתא: צרפתיות זה כמו קרטון וגולף זה ככה וסיאט זה פלסטיק בלאי.

פותח השרשור, שלא תטעה הגולף 160 תהיה יותר טובה מהגולף 122, אם זה בתחושת היוקרה ואם זה בכח, הבעיה שבשביל להגיד שאתה נוסע בגולף אתה משלם לא מעט.

שללת את הלאון 160 על הסף ולטעמי טעות בידך.

במקום למשוך את התקציב כמו נערת גומי רק בשביל להגיד שאתה נוסע בגולף או להתפשר על ה122 כ"ס, כנס לסוכנות סיאט הקרובה לביתך והזמן נסיעת מבחן על הלאון 160, אתה תיווכח שכח לא חסר לה ויחד איתו גם אבזור לא חסר.

הרכב ממזמן זה לא פלסטיקים נשברים או מתקלפים (כמו שהיה לי באיביזה FR 2005 או האיביזה 2001 שלי),האבזור ברמה גבוהה והמנוע תענוג.

אל תשכח שהמנוע בלאון גמיש מזה של הגולף .

בכל מקרה הגולף הוא רכב סבבה אך לטעמי רק ב160 ורק למי שיש תקציב ולא צריך לבצע שפגט בשבילו.

ללאון יש את כל מה שתקבל בגולף חוץ מהשם, צורה יותר מיוחדת והדובדבן הוא שכל זה ב140K לגרסה הידנית או 150K לגרסה עם הDSG.

עשה את החשבון הנכון, קרי נסיעת מבחן ואת סיפורי הסבתא לטובתך השאר בצד וכך אני ממליץ גם לשאר חברי הפורום.

בן.

אגב לגבי ה307: לאבי הייתה כזאת 5 שנים ללא שום תקלה מיוחדת.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם
הרכבים האלו לא באותה ליגה, חבל על הויכוח.

שלא לדבר על הכיעור הבלתי נסבל של ה308 והמגאן (לטעמי).

כפי שאמרתי : הרכבים שאתה מהלל לא מתאימים למי שמחפש גולף. הם אולי תחרות טובה בז'אנר המשפחתיות ברמת גימור ליסינג פלוס.

מבחינתך שום רכב לא משתווה לגולף, ממש מרכבת האלים.

פורסם
מה יעזור לך כל האבזור והרעש שבמיגאן

עם 13 שניות 0-100

אוטו מאוד עצלן,אל תשווה את זה לגולף 1.6 .

אני רוצה אוטו זריז כמו הגולף 122 כ"ס

ה307 של גיסי ,אחרי חודש מהקניה,נכבה לו המנוע בכביש גהה ,בלי שום סיבה,וזה קרה לו כמה פעמים

אני מכיר עוד בן אדם שקרה לו אותו דבר

בחברה לא היה להם הסבר על מה מדובר

אני מאמין שזה קרה לעוד הרבה אנשים

לא רוצה לרכוש אוט בקטע של מזל

קנראה מזג האויר בארץ לא מתאים לצרפתיות העדינות

אני מדמיין את עצמי בכביש הערבה ,תקוע עם אוטו חדש

הייתי שורף את האוטו במקום

כל כך הרבה שטויות לא קראתי מזמן.

אתה מאמין, אז תאמין.

קניה נעימה , והרבה הצלחה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6008 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...