Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיצובישי סופר לנסר אוט' שנת 96-97, מומלץ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6010 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איך הוא מבחינת הבטיחות והצריכת דלק?

האם יש דגמים של סופר לנסר שיש בהם שתי כריות אוויר או שזה תמיד רק אחת? אם כן אז באיזה דגם...

מה הצריכת דלק בממוצע ואיזה תקלות ידועות יש בסופר לנסר?

עדיף לקחת את הלנסר או אולי פולקסווגן פולו שנת 98 אוטומטית?

תודה מראש

פורסם

אם הבטיחות חשובה לך קח את הפולו. בלנסר גם כרית אחת אינה מובנת מאליה - רק בדגם הסלון הפחות נפוץ. הגיר האוטומטי בלנסר מוכר כבעייתי אלא אם כן הותקן קולר בזמן. צריכת דלק סבירה, אני משער, משהן כמו 1-10. הנוחות פשוט גרועה בגלל מתלים קשים מדי.

לדעתי, אם אתה מכיר פולו שמורה וטובה, היא עדיפה. צריכת הדלק צפויה להיות דומה, הבטיחות טובה בהרבה, נוחות סבירה ואמינות טובה לא פחות מהמיצובישי, אולי יותר. זה כמובן תלוי ברכב הספציפי שתקנה ולא בסטיגמה לגבי שם המשפחה.

בהצלחה.

פורסם

יש לי לנסר מודל 96 אוטומט (דגם סלון) שמשרת את אשתי.

הרכב אמין מאוד (בבעלותי 3.5 שנים עם 0 תקלות), די חסכוני לשנתון ועושה את העבודה.

בצד השלילה הנוחות זוועתית (למרות שלאשתי נוח בו אבל אני לא מסוגל לנסוע בו) וכך גם ההתנהגות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

יש לי מיצובישי גאלאנט 96 אוטומטית כרגע, עד כמה אני ארגיש את ההבדל בלנסר חוץ מצריכת דלק? האם כדאי להחליף?

פורסם

לפי מה שהבנתי קשה למכור את הרכב בגלל הנפח מנוע 2000, בנוסף הדלק 1 ל8 אבל זה לא משמעותי כי אני לא נוסע הרבה.

• תוכן חדש...