Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בקשר לSundown-SAZ-2000D

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6036 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עתיד עושה קצת סדר..

B///MW אומר לחבר:

אני אקנה את הFI BTL 18 ואנגן את השיר Late Night Tip כל היום מתחת לבית שלך עד שתלמד להעריך את הסאב.

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

גורל,

אתה רוצה יותר מידי דברים, גם כאוס + SAE-1000D וגם אלטרנטור 150 אמפר?

איפה אפשר למצוא כזה משוגע??? :-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
אלטרנטור בלי מצבר

עדיף על מצבר בלי אלטרנטור :)

בכל מקרה אני עם אלטרנטור 150 אמפר

עם מצבר רגיל

מערכת לא קטנה בלשון המעטה

והמתח שלי עומד על 14\14.4 יציב תמיד

גורל, אפשר לשאול למה לא שמת מצבר ג'ל? זה שהאלטרנטור מחוזק זה עוזר אין ספק אבל הוא לא עובד 50% מהזמן ככה שאם כבר אז כבר.

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

פורסם

כרגע אין לי בעיות חשמל, ואין לי נפילות

אני לעולם לא יורד מתחת ל14 וולט או מקסימום 13.9

שקלתי לשים קבל למען האמת כדי לתת תגובה מהירה יותר, אבל בפועל אני לא מרגיש בעיות במהירות התגובה

ככה שהמצב דיי טוב.

יתכן מאוד ואני ממש ממש לא פוסל, הוספת מצבר דיפ סייקל בעתיד,

יתרה מכך לא פעם ביררתי מחירים בערוצים כאלו ואחרים

אבל כרגע אני מעדיף לתעל את הכסף לערוצים אחרים.

פורסם

3 הגדולים יש לך?

B///MW אומר לחבר:

אני אקנה את הFI BTL 18 ואנגן את השיר Late Night Tip כל היום מתחת לבית שלך עד שתלמד להעריך את הסאב.

פורסם

די לדבר על אגו :-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תנו לי להבין, על מה מדובר שידרוג מערכת חשמל ? אני די חדש בתחום אודיו :oops:

די שיכנעתם אותי העליתי תקציב ל4K רק לסאב +מונו ..

חשבתי על אופציה FI BL אם יש פה בתיקווה ולשדך לו לסאן דאון 1200D או 1500D מה אתם אומרים ?

שידרוג מערכת חשמל אני יעשה בעתיד..

פורסם

זה מה שהצעתי לך.

תשמע את הסאב ותחליט.

תעשה את 3 הגדולים בינתיים לפחות.

וכשתביא את הסאב, 12 או 15. אני רוצה לשמוע אותו :lol:.

בהצלחה.

B///MW אומר לחבר:

פורסם

^^

אוקיי הצעה מצויינת אך 18 אינצ' יתפוס הרבה מקום ברכב גם זה ענק :shock: , מספיק עד 15 אינצ' חמוד :oops:

מה אתם אומרים על אופציה FI BL בגודל 15 אינצ' + סאן דאון 1200D אחלה שילוב ?

פורסם

טוב תקנה כבר את הL7 :-D

Pioneer TS-X150

פורסם

^^

אם ככה אז שיביא 2. עם הסאנדאון.

B///MW אומר לחבר:

פורסם

^^

אם ככה אז שיביא 2. עם הסאנדאון.

סליחה על הדאבל למחוק..

B///MW אומר לחבר:

• תוכן חדש...