Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זכות קדימה בפניה - שאלה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5993 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה בנושא זכות קדימה בפניה.

ישנה צומת מרומזרת, וכאשר פונים בה שמאלה משתלבים לכביש דו סיטרי בעל 2 נתיבים לכל כיוון, כאשר ישנו נתיב השתלבות מצד ימין לבאים מצומת מהכיוון השני.

בנתיב ההשתלבות ישנו רכב, ומשמאלו ישנו גם רכב אשר הגיע לנתיב מהפנייה שמאלה.

מי נותן זכות קדימה למי?

תודה.

פורסם

אני מניח שלמי שמגיע מנתיב ההשתלבות יש לו שלט "תן זכות קדימה," לא?!

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

נתיב ההשתלבות מגיע (גם אם קצת) אחרי הפניה, כלומר רכב שסיים את הפניה כבר בתוך הנתיב ולכן המשתלב צריך לתת זכות קדימה.

פיג'ו 205 FOREVER

פורסם

רוב הסיכויים שכן, אבל אני מודה שלא בדקתי.

מה שקרה זה שרכב ניסה "להדחף" מנתיב ההשתלבות לנתיב הימני ואני לא איפשרתי לו (מוזמנים להטיף לי כמה שאתם רוצים). כתוצאה הוא רשם את מספר הרכב כשהוא עמד מאחורי.

פורסם

אם לרכב המשתלב יש תמרור נוהגים לפי התמרור אבל אם אין שום תמרור זכות הקדימה שלו כי הוא הרכב הבא מימין.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

עם מספר הוא יכל לגשת לתחנת המשטרה הקרובה לביתו ולהגיש תלונה.

נפתח תיק חקירה ובה מזמנים את שני הנהגים למתן עדות ובסופו של דבר מוחלט אם משחזרים דוח על פי עדותו של הנהג שגהגיש את התלונה.

לשאלתך, עד כמה שידוע לי לכל נתיב השתלבות כפי שתארת יש תמרור ב-36 (תן זכות קדימה), ולכן עליו לתת לך זכות קדימה.

כמו כן לפי תקנה 64 (א) לתקנות התעבורה.

נהג רכב אשר נתיב נסיעתו מתסיים ועליו לסטות לנתיב הסמוך ייתן זכות קדימה לכלי הרכב הנוסעים בנתיו שאליו הוא מבקש לסטות.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אבל במקרה כזה כשלרוב אין סימון ברור על הכביש נשאלת השאלה הנתיב של מי מסתיים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
אם לרכב המשתלב יש תמרור נוהגים לפי התמרור אבל אם אין שום תמרור זכות הקדימה שלו כי הוא הרכב הבא מימין.

אני חושב שאתה טועה. אין דין השתלבות כדין צומת וצריך להיות תמרור שמסדיר למי מהנתיבים יש זכות קדימה (ואני משוכנע שיש).

ועדיין זה מהמצבים שצריכים להיות בהם חכמים ולאפשר זרימה של התנועה, ולא להתעקש על זכויות.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
עם מספר הוא יכל לגשת לתחנת המשטרה הקרובה לביתו ולהגיש תלונה.

נפתח תיק חקירה ובה מזמנים את שני הנהגים למתן עדות ובסופו של דבר מוחלט אם משחזרים דוח על פי עדותו של הנהג שגהגיש את התלונה.

כן, אני כבר רואה את זה קורה... :?

איך הולכת להיראות העדות הזאת בדיוק?

צד א': הוא לא נתן לי להשתלב! ^$^$&$%#!!!

צד ב': בהתחשב בתנאי הדרך, לא הייתה לי אפשרות לתת לו להשתלב. עמכם הסליחה.

משטרה: :shock::?::roll:

למיטב הבנתי, בישראל אדם נחשב חף מפשע עד שהוכחה אשמתו. איך בדיוק מוכיחים אשמה במצב כזה?

פורסם

מזמנים את שניהם ולוקחים עדות.

יש חוקרים/בוחנים שיודעים לשאול את השאלות.

ולמי שחשב שאזרח לא יכל לתת תלונה נגד נהג אחר שביצע עליו עברה יכל להכנס לשרשור כאן :arrow: שעודכן היום ולקרא את השתלשלות הארועים.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

לגבי המקרה של Pavi - אכן סיפור מרשים, אבל למיטב הבנתי כל ה"אמינות" של העד נובעת מכך שהוא שוטר לשעבר. כנראה שבישראל זה מספיק בשביל לגרור תיק מונפץ במשך שנים ואז "להתפשר" על קנס של כמה מאות שקלים לאזרח שהעז לנסוע באוטו צעקני. המילה של השוטר לשעבר חזקה יותר מזאת של האזרח... יפה מאד, הצדק במיטבו.

לגבי האמירה שלך ש"יש חוקרים ובוחנים שיודעים לשאול את השאלות" - מצטער, מחלקת שטיפת מח זה דלת ליד. לא השתכנעתי. חוץ מזה, אני לתומי חשבתי שבוחנים וחוקרים קיימים בשביל לחקור ארועים עם נפגעים, ולהביא פושעים על עונשם. עכשיו מסתבר שתפקידם הוא (גם) ללכוד עבריינים לא-נותני-זכות-קדימה אכזריים, המהווים איום ממשי על הציבור. טוב לדעת שסדר העדיפויות שלהם במקום הנכון.

מדאיג משהו...

פורסם

אני לא כאן כדי לשכנע.

אני לא בוחנת ולא חוקרת, יש אנשים שמוסמכים לבדוק ארועים מסוג זה, לא אני ולא אתה יכולים להבין כיצד זה עובד, אני משערת שכל אחד עובר הכשרה מסויימת כדי לחקור ולהגיע למסקנות.

ל'

פורסם

למיטב הבנתי, בישראל אדם נחשב חף מפשע עד שהוכחה אשמתו. איך בדיוק מוכיחים אשמה במצב כזה?

בית המשפט מקבל כעובדה שאזרח תמים אשר טורח להתלונן וטורח להגיע לבית המשפט בכדי לתת עדות, לא יכניס את עצמו לכל

הטרחה הזאת סתם כי משעמם לו בחיים אז כל עוד אתה לא תוכיח לבית המשפט שיש למתלונן איזה אג'נדה אישית נגדך, הוא יקבל את עדותו כתורה מסיני.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...