Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5988 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,יש לי מגבר של קיקר דגם 700.5

ישנו כפתור בשם TURN-ON ויש לי אפשרויות של :

1. Automatic Turn-On Selection The ZX series offers three different automatic turn-on modes that can be

selected on the end panel; +12V, DC Offset, and Audio. Using either the DC Offset or Audio mode causes

the REM terminal to have +12V out for turning on additional amplifi ers.

Remote Turn-On Set the switch to +12V to use the remote turn-on lead from your source unit. Run

18 Ga wire from the Remote Turn-On Lead on your source unit to the terminal labeled REM between the

amplifi er’s positive and negative power terminals. This is the preferred automatic turn-on method.

DC Offset Turn-On If Remote Turn-On is not an option, the next best setting is DC Offset. The DC

Offset mode detects a 6 volt surge from the HI Level speaker outputs when the source unit has been

turned on.

Signal Sense Turn-On The Audio setting is the fi nal alternative for Automatic turn-on. This is a Signal

Sense turn-on method that detects the incoming audio signal from your source unit and automatically turns

on the amp. This turn-on method will not work properly if the input gain control is not set appropriately.

עכשיו יש לי אופצייה שנקראת Signal Sense Turn-On The Audio

זה אופצייה שאמורה להפעיל את המגבר לאל רימוט אלה רק בקבלת אותת מהרדיו דיסק(RCA) והידלק נכון?

עכשיו ניסיתי לעביר אותו לאופצייה הזאת וניתקתי רימוט,לא עבד המגבר.חיברתי לרימוט כבל פלוס מחוט של רמקול מהרדיו דיסק ישירות,עבד אפילו הרדיו דיסק מכובה.ורק שהמפתח בסייץ' על מצב ACC.

מה עושים?איך מפעילים את המצב הנ''ל? תודה רבה!

audi A3 1.8T

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

פורסם
This turn-on method will not work properly if the input gain control is not set appropriately

שים לב, צריך להיות לך סקאלת גיין מסויימת שמקושרת עם האופציה הזו, או לחילופין צריך להתאים את הגיין של הערוץ המסוים שצריך להדלק בקבלת אות.

מתחדשת*

פורסם

יש לי גיין במנחת,ובמגבר.

במגבר הוא לא על מקסימום והמנחת הוא על מקסימום.

לא בדיוק הבנתי איך עושים זאת.

audi A3 1.8T

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

פורסם

גם אני לא מבין באופן מלא, זו פעם ראשונה שאני שומע על אפשרות כזו.

יכול להיות גם שקיום המנחת בדרך גרום לבעיה.

מתחדשת*

פורסם

יש לך אפשרות להעלות תמונות של כל החיבורים והכפתורים שעל המגבר בצורה ברורה?

בנוסף קישור לחלק בחוברת שמסביר על הפונקציה (אל תנסה להעתיק, אולי טעות בהעתקה תגרום לאי הבנה)

מתחדשת*

פורסם

זו אופציה שלא זכור לי שנתקלתי בה וזה נשמע כמו משהו שהייתי מצפה למצוא בסדרת הSX הדיגיטלית שלהם.

איזה דגם המגבר שלך? כלומר איזה שנתון של ייצור?

הZX שלי היה משנת 2006 למשל... בגלל זה הוא גם עלה לי בארה"ב הרבה פחות ממה שהוא היה אמור לעלות לי.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

סתם שאלה,

ניסית להרים טלפון לאפריל טקליין? הם היבואנים...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

זו בדר"כ אופציה למגברים שיש להם hi-level input

כלומר נועדו לשילוב במערכות מובנות שאין להם קו רימוט ומזהות מתח בכניסה הנ"ל אבל לא בRCA.

יש למגבר הזה high level input?

אם כן אז כנראה זה העניין.

ובכל מקרה - למה לא לחבר remote אם יש לך?

• תוכן חדש...