Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6037 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולכם! 2 החברים הטובים שלי חוגגים יום הולדת 19.

חרשנו את כול השדרה של הברים והם כבר יוצאים לנו מהת*ת. אותו חרא בכול מקום מוסיקה ברמה של איבוד שמיעה, הרבה לחץ ואיכסה.

הייתי רוצה איזה בר עם מוסיקה לא רועשת במיוחד, כך שיהיה אפשר לדבר והלתחיל חופשי עם בחורות בלי לצאת צרוד אחר כך(במחשבה שניה שזאלה יהיו הבעיות שלי כש אני מתחיל עם בחורות).

אם אפשר לשלב איזה אוכל נחמד מה טוב.

בכול אופן התנאים הם בר יחסית נורמלי לא סטייל זוליס\נאדין וכול החרא הזה, מוסיקה לא רועשת במיוחד, בחורות ובעצם זהו:D

אודה לכם על כול הפניה מאחר ואני כבר התיאשתי מלחרוש את 2EAT, אני פשוט כבר לא מוצא כלום:(

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

פורסם

אם כולנו בני 18-19 נעבור את הסלקציה?

פורסם

בנןגע למייק פלייס, השמועות אומרות שהמקום נסגר האמת יש אמת בדבר?

פורסם

הטוביה בר ברחוב שושן מאחורי רחוב כורש, מקום מצויין שגם מארח את אספני הרכב הירושלמיים בימי שישי בצהריים.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

אני מאמין שכן, אם הם לא שינו שום דבר בשנה-שנתיים האחרונות לא צריכה להיות בעיה. היה להם סניף באזור הבארים במרכז ירושלים, שמעתי שהוא ספציפית נסגר אבל שהם פתחו אחד חדש לא יותר מידי רחוק משם.

פורסם

בר שאני הכי אוהב בירושלים זה:

OSHO- בר מעולה, 2 קומות, מוזיקה טובה, אוכל טוב, קומת עישון (אבל לרוב מעשנים ב2 הקומות) נמצא ברחוב שלומציון המלכה.

יש גם את הSEVEN ברחוב יפו, בזמן האחרון הם עושים ערבי קריוקי ולחובבי המוזיקה המזרחית מביאים גם זמרים שיקפיצו את הקהל.

הבעיה קצת שאין להם כרגע גיל קבוע וכל פעם זה גיל אחר, אבל שווה לנסות. (אני עוד מעט בן 20, ורוב הפעמים שרציתי להכנס לשם לא הייתה בעיה)

אם אתם גם קבוצה של 10+ אני יחפש לך את המספר של הבעלים של האושו, הם ישמרו לכם אפילו שולחן ואם תתעקש איתו ותביא קבוצה גדולה הוא גם יעשה לכם מחירים טובים על השתיה.

אני עשיתי שם את היומולדת 19 שלי ומאוד נהנתי.

Toyota Yaris TS

• תוכן חדש...