Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תאוריה על אופנוע?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6000 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין יותר דבר כזה "רישיון לאופנוע 500 סמ"ק". דרגות הרישוי לאופנועים השתנוו לפני יותר משנתיים.

אתה יכול להוציא רישיון A2 על 125 סמ"ק, או A1 לכל נפח בהספק עד 33 כ"ס.

תאוריה אתה צריך לעשות בכל מקרה. כל הפטורים, שהיו נהוגים בעבר, בוטלו.

הפטור היחידי שנשאר, זה למי שמחזיק רישיון למכונית מעל 3 שנים, ורוצה לעשות רישיון A2.

פורסם

נראה לי שאתה טועה.

לפני זמן קצר הייתי בתאוריה והיה כתוב שם שמי שעשה כבר תאוריה על אופנוע פטור מתאוריה חוזרת.

"Life Is Like a Box Of Choclate, You Never Know What You Gonna Get"

פורסם

זה ברור,

אבל אין לו רישיון לאופנוע, יש לו רישיון למכונית.

פעם היו נותנים פטרים מתאוריה על אופנוע לכל מי שיש לו כבר רישיון למכונית

והיום זה בוטל.

פורסם

אתה צריך לעבור תאוריה שוב.

אם יש לך רשיון לאוטו 3 שנים אתה יכול להוציא על 125

אם יש לך רשיון ל125 ומתאוריה שעשית לא עברו שנתיים אתה יכול לעשות רשיון ל 33 כ"ס בלי התאוריה

פורסם

התאוריה החדשה שים לב, יש המון משחקי מילים בעיקר

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

אם כבר שואלים אל תאוריות

אם יש לי רישיון לרכב פרטי ולפני שבוע עברתי טסט למשאית עד 12 טון ואני מעוניין להוציא עכשיו גם רישיון לאופנוע האם אני מחויב לעבור עוד תאוריה או שהתאוריה של המשאית מספיקה?

פורסם

אם יש לך רישיון לפרטי מעל שלוש שנים, אתה יכול לעשות רישיון לאופנוע 125 סמ"ק ללא תאוריה.

אם אין לך רישיון שלוש שנים, או אם אתה רוצה רישיון ל33 כ"ס , צריך תאוריה מחדש.

• תוכן חדש...