Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[שאלה] המצלמות בגהה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6002 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

לפני כמה ימים נסעתי באוטו בכביש גהה. הרמזור בידיוק התחלף והפך מירוק לאדום אני הבאתי בלימה חזקה ועצרתי כ3 מטר מקו העצירה. לאחר איזה שתי שניות קיבלתי שתי פלאשים אם אני לא טועה (אני לא זוכר אם זה היה פלאש אחד או שתיים)

ורציתי לדעת אם אני הוולך לקבל דו"ח על שריפת אדום.

הקטע הוא שלא שרפתי, אני פשוט עצרתי ממש חזק כי בידיוק הרמזור התחלף ולא עברתי בכלל את הצומת, הייתי אפילו לפני המעבר חצייה.

רציתי לשאול אותכם בתור אנשים מבינים אם יש לי ממה לפחד, כי בתכלס לא שרפתי את הרמזור אבל הפלאש הלחיץ אותי רצח..

תודה רבה לכל העוזרים מקווה לבשורות טובות.

פורסם

במידה ולא חצית את הצומת , לא תקבל דוח

אתה מקבל דוח רק אם הצילום השני צילם אותך עובר את הצומת

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

מצלמת רמזור אדום מצלמת שניה אחת מהרגע שהרמזור הפך לאדום.

הצילום הוא רציף של שתיי תמונות, אחת בכניסה לצומת והתמונה הנוספת שניה אחת אחריה ברגע שיצאת מהצומת.

ברגע שנעצרת על קו העצירה/מעבר חציה, נכנסת לצומת אך לא חצית אותה ולכן לא תקבל על כך דוח.

עד כמה שזכור לי הרמזורים בגהה (צומת מורשה) הם מהסוג שמהבהב 3 פעמים לפני החילוף לאדום, תנסה לתכנן את הנסיעה בפעם הבאה טוב יותר, כך לא תאלץ לבלום בחוזקה, ולהגיע בבטחה לצומת ולעצור.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

גם לי קרה את אותו הדבר לפני שנתיים בערך ולא קיבלתי

אבל הורידו לי את הלב...בכל זאת קנס ונקודות....:-(

הקיצר נראה לי שיהיה בסדר

"דרוש חבר מוסכניק...":lol:

פורסם

למרות שעל הנייר

אם ממש רוצים יכולים לתת לך דו"ח על אי עצירה בקו עצירה

עם זאת בתקדים שהיה בעליון קבע שופט שעד 30 סנטימטר אחרי קו עצירה זה בתחום הנחשב עצירה בקו עצירה

אני לא יודע אם זה יהיה קביל בבית משפט, כי היחוס מהמצלמה הוא קשה לדעת כמה בדיוק חרגת

30\40 או 42 סנטימטר

פורסם

יכולים לתת דוח על כניסה לצומת כאשר אין אפשרות להמשיך בנסיעה.500 ש"ח 6 נקודות.

או עציררה כולל העמדה וחניה בתוך צומת 100 ש"ח קנס ללא נקודות.

וכמובן תקנה 22 (א) רמזור אדום, נוהג רכב יעצור לפני קו העצירה/מעבר חציה רמזור קרוב, לא ימשיך בנסיעה ולא יכנס לצומת כל עוד דולק האור האדום ברמזור.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אבל קורה שבן אדם רואה שפתאום הוא לא יכול להשיג את הרמזור,אנשים עושים טעויות בחיים, מה היה עדיף לחצות? אני לא מבין את הקטע הזה באמת שלא.

עצרתי כולה מטר אחרי קו העצירה, איזה מטר אפילו פחות לא שרפתי שום דבר, פשוט ראיתי שאני לא יכול לעבור ודברים כאלה קורים כל הזמן.

אחרי שהבנו שעל שריפת אדום אני לא יקבל את הדוח כי ייראו בפלאש השני שהאוטו לא נמצא הרי ושעצרתי, לדעתכם ייתנו לי דו"ח על אי עצירה לפני קו העצירה?

אני לא ישן בלילות בקשה תענו לי.

תודה.

פורסם

תהיה רגוע ותקווה לטוב.

כל עוד לא עברת את הצומת, לא חושב שיש איזשהי סיבה שישלחו לך דו"ח.

וגם במידה וכן, תוכל לערער על זה..

אתר הבית שלי

"והחיים הם נפילה, מהרחם לאדמה..."

פורסם
לדעתכם ייתנו לי דו"ח על אי עצירה לפני קו העצירה?

אני לא ישן בלילות בקשה תענו לי.

תודה.

אף אחד לא נביא כאן, הכל תלוי בתמונה ובמצב צילום הרכב באותו הרגע.

תמתין בסבלנות ותהיה רגוע.

משערת שדוח לא יגיע אבל זו רק השערה.

ל'

• תוכן חדש...