Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5998 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לקנות רכב משפחתי שנת 2007 בסביבות 80 אלף ש"ח, גם מזאדה 3 וגם סקודה אוקטביה 1.6 (להפתעתי) נמצאים בקטגוריה הזו.

את המאזדה אני מכיר היטב, אולם לגבי הסקודה יש לי שאלות ואשמח לקצת מידע:

1) האם הרכב אמין?

2)מה עלויות האחזקה שלו? האם הטיפולים יקרים? מה מחירי החלקים/חלפים? בכל זאת המנוע הוא של פולקסווגן...

3) האם שומר על שווי שוק בדומה למאזדה?

4) על מה הייתם ממליצים, מאזדה או סקודה?

תודה.

פורסם

המכלולים של הסקודה מוכחים - המנוע הוא אחד הוותיקים בשוק (תכנון מקורי מאמצע שנות ה-70...) שעבר מספר שידרוגים. הוא מאד אמין אך מיושן.

הגיר האוט' מעולה (תוצרת אייסין היפנית) - אחד הגירים אוט' היותר טובים בשוק, והוא מפצה על חולשת המנוע.

האוקטביה הרבה יותר מרווחת מהמזדה, הרבה יותר נוחה, שימושית (תא מטען ענק ובעל דלת חמישית), ותא הנוסעים מרגיש יותר איכותי.

כמכונית משפחתית, האוקטביה הרבה יותר טובה לדעתי (וזה לא בגלל שיש לי סקודה - בזאת ניתן להיווכח בהודעות אחרות שלי בפורום).

לגבי שמירת ערך אין לי מושג.

לגבי התחזוקה, אני מטפל בשלי במוסך המרכזי, והעלויות הן סבירות. למיטב ידיעתי עלות הטיפולים באוקטביה לא חורגים מהממוצע.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

הסקודה באמת מרווחת מאוד - כמעט אם לא כמו הפאסאט שלנו, למרות שהיא בעצם גולף (עם תא מטען של פאסאט, רק יותר נוח להעמסה בהרבה).

מה שלא מוצא חן בעיני הוא תנוחת הישיבה הבעיתית לי (אם אתה לא שרוך זה כנראה לא יפריע לך).

Insane things comes from insanely people.

• תוכן חדש...