Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6014 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, רציתי לדעת אם המגבר הזה: Sound Xtreme x-1200

http://www.automeital.co.il/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=45&category_id=6&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=26&vmcchk=1&Itemid=26

יכול לספק סאב של MB QUART discus

http://www.mbquartusa.com/discus_subs.html

עכשיו אני שואל את זה כי המגבר הזה הוא 2 יציאות ולסאב שלי יש שתי כניסות חשבתי לחבר כל ערוץ לכניסה בסאב.

אני לא ממש מבין בקטע הזה אז אם מישהו יכול להסביר לי ולתת לי תשובה אני אשמח .

תודה רבה

דודי .

פורסם
כמו שאתה רואה ישנם 4 דגמים

אתה יודע אולי מה הדגם המדוייק של הסאב שלך.?

יעזור לך אם אני אגיד שזה אחד משני הדגמים של ה12-INCH כי במדוייק אני לא יודע את הדגם.

ואם לא מחר אני אפרק את הסאב מהתיבה ואגיד לך בדיוק את כל הפרטים . תודה .

פורסם

לא זה לא עוזר,אבל בכול אופן אתה יכול לחבר את המגבר הנ"ל לסאב

הדגם היה עוזר להגיד לך במדיוק איך ,אם הדגם שלך הוא 124 משמע עם שני סלילים של 4 אום

אז אתה מחבר כול סליל ליציאה כמו שציינתה זה אפשרי אך הצורה הפחות מועדפת של חיבור

הצורה היותר מועדפת היא לחבר את הסלילים בחיבור מקבילי למעגל סופי של 2 אום ואז תצתרך מגבר מונובלוק.

אם הדגם שלך הוא 122 משמע עם שני סלילים של 2 אום אז אפשרי לחבר את הסלילים בחיבור סידרתי

למעגל סופי של 4 אום ולחבר למגבר בגישור של שני הערוצים.

בכול אופן גם בדגם 124 וגם ב -122 ניתן להגביר את הסאב שלך על ידיי המגבר הנ"ל

שאלה היא כמו שאמרתי איך ,וכדי לענות על השאלה הזו צריך לדעת האם הדגם המדוייק הוא 124 או 122

פורסם
לא זה לא עוזר,אבל בכול אופן אתה יכול לחבר את המגבר הנ"ל לסאב

הדגם היה עוזר להגיד לך במדיוק איך ,אם הדגם שלך הוא 124 משמע עם שני סלילים של 4 אום

אז אתה מחבר כול סליל ליציאה כמו שציינתה זה אפשרי אך הצורה הפחות מועדפת של חיבור

הצורה היותר מועדפת היא לחבר את הסלילים בחיבור מקבילי למעגל סופי של 2 אום ואז תצתרך מגבר מונובלוק.

אם הדגם שלך הוא 122 משמע עם שני סלילים של 2 אום אז אפשרי לחבר את הסלילים בחיבור סידרתי

למעגל סופי של 4 אום ולחבר למגבר בגישור של שני הערוצים.

בכול אופן גם בדגם 124 וגם ב -122 ניתן להגביר את הסאב שלך על ידיי המגבר הנ"ל

שאלה היא כמו שאמרתי איך ,וכדי לענות על השאלה הזו צריך לדעת האם הדגם המדוייק הוא 124 או 122

אוקיי תודה רבה .. אני אברר ואחזיר תשובה .

• תוכן חדש...