Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6023 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי שברולט אופטרה מור בליסינג ממקום העבודה,

אני הולך להיות מפוטר בקרוב ואני אצטרך להחזיר את הרכב לליסינג

האם כדאי לנסות ולקנות אותו?

רק אני נהגתי עליו בשנתיים האלה ובינתיים עשיתי איתו 45,000 ק"מ

כמה אמור לעלות כזה רכב?

זה לא שזה רכב מדהים אבל קיבלתי אותו חדש ולא היו לי

בעיות מיוחדות איתו (החליפו את רפידות הבלמים פעם בשנה)

פורסם

אם אתה היית הנהג היחיד ואתה יודע בדיוק מה הוא עבר אזי אתה יכול להוציא פה עסקה מצויינת.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

תסתכל ביד 2 כמה רוצים על רכבים כאלה ותוריד עוד קצת - הרכב לא מבוקש ואתה "סוגר להם פינה" בזה שאתה קונה אותו מייד ללא שהוא עומד במגרש ומחפש קונה. לחץ כמה שיותר למטה.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

ושים לב לבונוס (המאוד מעצבן) שאתה מקבל, כאשר הנהג של רכב ליסינג רוכש את הרכב, הוא מקבל רשיון רכב ללא כל איזכור של המילה ליסינג.

זאת אומרת שאתה מקבל את הרכב בהנחה אבל מוכר אותו כפרטי רגיל (לא רציתי לכתוב מחירון כי כלום לא נמכר היום במחיר מחירון).

במקרה שלך זה אולי לא נורא אבל ברכב שהתעללו בו וקרעו לו את הצורה ובסוף עוד מוכרים לך אותו כפרטי "שמור מאוד", זה מאוד מעצבן.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

עוד שאלה קטנה, הבעיה היחידה שיש לי עם הרכב היא שאיזה

מנייאק אחד שרט לי את אחת הדלתות, כנראה עם מברג,

שריטה די עמוקה, אזור השריטה התמלא בחלודה,

האם זה יתן לי הנחה נוספת?

כמה עולה לתקן כזה דבר?

האם לדרוש מהליסינג לתקן את זה לפני הקניה?

פורסם

בוודאי שזה יתן לך הנחה נוספת - כל פגם הוא לטובתך מבחינת המחיר. הליסינג יעדיפו לתקן את זה על חשבונם ואז לנטרל את השריטה מהמשוואה.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

כאשר נהג הליסינג מעוניין לרכוש את הרכב, מקובל שהרכב נמכר as is וחברת הליסינג לא מתקנת בו כלום.

בכל מקרה - אם זה רכב שאתה מכיר ונהנית ממנו, עדיף ללכת על זה במקום לקנות רכב שאין לך מושג מה עבר עליו.

• תוכן חדש...