Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6022 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הדגם של 2001 הוא הכי בעייתי בגלל הטיימינג שלו.

ב2001 הפנסי ערפל מרובעים וזה בדגמים המפוארים שבהם יש גם סאן רוף, ב2004 הפנסי ערפל הם עגולים והרבה יותר יפים.

mercdes-benz E350,jaguar xj, audi a3 sortback, seat leon 1.8tsi. gmc sonoma 92- my sweets

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

היי יוסי

אם היית קורא את ההודעות שכתבתי בלינק שהבאתי לך, היית מוצא תשובות לכל השאלות שלך.

בכל אופן -

כל דגמי ה GLS ב2001 הגיעו עם גג נפתח ובקרת שיוט (בקרת שיוט קיימת ברכבים מסויימים הרבה לפני 2001)

פנסי ערפי הגיעו כאופציה, ולכן לא כולם עם פנסי ערפל.

בברכה

יניב

"היכולת לצטט, הינה תחליף סביר לחוכמה" (ויליאם סומרסט מוהם)

פורסם

אז עדיף לחפש 2002 ומעלה?

יעני 2001 תקנו את הבעייה או שיש עוד בעיות?

האם חוץ מהטיימנג יש עוד בעיות ידועות?

האם יש בעיות במערכת החשמל?

אני לא מחפש רכב שכל שבוע אלך למוסך, אני מחפש משהוא רק מטיפול לטיפול ולא לתיקון.

אז מה אתם אומרים?

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

פורסם

כל דגמי GLS הקצרים הגיעו ב2001 עם גג נפתח ,פנסי ערפל,גאנטים מגנזיום ,בקרת שיוט וכיסאות פנאומטיים .

היה משלוח שנקרא GLX שהגיע ללא כל התוספות הללו והיה יחסית מועט בהשוואה לכמות של ה GLS.

אם הייתי בוחן אפשרות רכישה הייתי בודק בראש ובראשונה שהג'יפ טופל במוסך מיצובישי ואכן ישנה היסטוריית טיפולים רציפה של המוסך ,כדי לוודא שלא נעשתה כל הזנחה באחזקה שתעלה ביוקר לרוכש ולבעלים החדש.

שוב אחזק ואומר שהדגם הוא אמין ,אך אם לא טופל כהלכה .או עבר התעללות ואו נסיעות תכופות בשטח ואגרסיביות כמובן שיהיו לזה תוצאות לוואי עתידיות כמו לכל מכונית או ג'יפ אחר .

פורסם

אוקי תודה רבה לכם על העזרה ועל היעוץ,

עכשיו מתחיל השלב השני שהוא התחלת חיפוש אחרי הגיפ.

אני עכשיו יודע איזה דגם בדיוק לחפש,מה לבדוק לפני כל דבר והכי חשוב זה היסטוריית טיפולים+ בדיקה במכון.

תודה לכם ואשוב ואעדכן בתוצאות.

פורסם

חברים, יש לי שאלה ,

איזה גיפ יותר זריז ויותר מהיר הקינג 01-07 או הלאנדקרוזר עם מנוע 3.0 דיזל?

והאם הקינג שאני מעוניין בו יכול לעקוף טנדרים חדשים וגיפים חדשים חזקים?

פורסם

שניהם בערך אותו דבר, הטויוטה קצת יותר חזק, לי היה קינג קצר ולדוד שלי לנד קרוזר קצר, מבחינת כוח הטויוטה חזקה יותר מבחינת נוחות על הכביש הקינג הרבה יותר נוח.

וכן תוכל לעקוף המון טנדרים,ג'יפים, מכוניות וקטנועים, אבל זאת לא המהות של הרכבים האלו.

mercdes-benz E350,jaguar xj, audi a3 sortback, seat leon 1.8tsi. gmc sonoma 92- my sweets

פורסם

אני יודע שזה לא רכב מרוצים,

אבל אתה יודע אני לא מחפש רכב דיזל עם מנוע כבד כמו משאית משנות ה 70.

יעני אתה אומר שקשה לעקוף לנדקרוזר , אבל אם אני עומד ליד טויוטה היילקס 3.0 VIGO-S החדש ונאיץ ביחד מי יעקוף אתה חושב?

פורסם
אני יודע שזה לא רכב מרוצים,

אבל אתה יודע אני לא מחפש רכב דיזל עם מנוע כבד כמו משאית משנות ה 70.

יעני אתה אומר שקשה לעקוף לנדקרוזר , אבל אם אני עומד ליד טויוטה היילקס 3.0 VIGO-S החדש ונאיץ ביחד מי יעקוף אתה חושב?

לפי איך שאתה מדבר אני לא מבין למה אתה כ"כ רוצה את הג'יפ, בשביל פוזה? תקנה איזה רכב ספורט עם גג נפתח ותתפוס הרבה יותר בנות והרבה יותר תשומת לב.

בתור אחד שנסע דיי הרבה על הלאנדר קרוזר של אבא שלו (שאגב החליף לפני שבוע והתחדשנו בלאנדקרוזר החדש לימיטד אדישן...) כשאתה נוסע עליו זה לא ההרגשה של כל שנייה להאיץ ולעקוף וכל השטויות האלה. זה רכב קלאסי ונח, שאתה נוסע יותר גבוה מכולם, נהנה לך מאריק אינשטיין או מאיר אריאל, ונוסע באיזי, מידי פעם רואה כמה דיונות אז יורד מהכביש, מוריד אויר נהנה בחול, ממלא אויר בתחנת דלק וממשיך בכביש.

אם אתה רוצה רכב בשביל פוזה, תקנה משהו אחר.

מה שכן, בדיזל, כשאתה לוחץ על הגז הוא מדביק אותך למושב עם מומנט אדיר.

זה שאתה נושם... זה לא אומר שאתה חי...8)

:twisted:Alfa Romeo Mito 1.4T 155HPS:twisted:

Comp:Moral Tempo Sub:Hertz ES250 Amp:Sundown Sax50.4

:twisted:Alfa Romeo Spider 2.0 1988 :twisted:

פורסם

אני לא מחפש פוזה בגיפ הזה.

אם לפוזה ומהירות יש לי אימפרזה 2.0R.

אני צריך את הגיפ הזה כרכב שני בבית ולפעמים גם לעבודה+ עגלה נגררת.

אז רציתי לדעת יעני אם אעמיס עליו קצת משקל הוא ימשיך לנסוע רגיל ולא ישבר לו הכוח?

רק בבקשה אני לא מחפש וויכוחים.

פורסם

יש לי שאלה חשובה למומחים:

האם פגרו קינג קצר מנוע 3200 TDI שנת 2001-2003 יכול לגרור עגלה עם מחפרון קטן כמו בובקט?

יעני משקל עם העגלה כרוב ל- 1500 ק"ג+ קצת כלים בתוך הגיפ.

ומי יותר חזק מבחינת עמידה בסחיבת משקל טנדר דימקס או קינג?

פורסם

עד כמה שאני יודע בובקט לבד זה מעל טון וחצי, אני מאמין שהקינג יוכל למשוך אותו אבל זה ממש לא בריא ואני לא יודע אם לפי הרישיון מותר לגרור משקל כזה.

פורסם

תעזוב, הכי טוב לבובקט זה משאית 15 טון ולא לקרוע את הגיפ.

בנתיים ירדתי מזה.

אבל לגרירת עגלה עם כלים בערך 600 קילו הוא יכול בכיף נכון?

פורסם

הייתי גורר איתו לפעמים עגלות עם באלות של חצי טון בלי בעיה בכלל.

פורסם

טוב ענו כאן תשובות לעניין ואני רק יחזק.

בתור בעל פאג'רו לשעבר וחובב מכניות ספורט אז ככה:

הפאג'רו הוא ג'יפ חזק על הכביש יותר מרוב הפרייבטים 1600 סמ"ק אבל עדיין לא מהיר. לי היה מודל 2004 וזה המודל המומלץ בתנאי שיש ממון, זה דגם אחרי מתיחת פנים והוא הגיע כסטנדרט עם סאןרוף, בקרת שיוט, מדרכות צד + תאורה ונראה קצת יותר יפה מהקודמים. הוא התחיל להימכר בסוף 2003 אז יש מעטות. אותי הרכב סיפק בכביש יותר מוצלח מלאנד קרוזר. מבחינת נוחות בשטח זה הפוך. אבל כמו שציינת שטח זה עדיפות שנייה אז הקינג הוא קנייה טובה יותר מבחינתך. אותי עיצבן רק הרעש מבחינת עקיפות מהירות וכח זה פחות או יותר כמו פרייבט 1800 סמ"ק.

• תוכן חדש...