Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5972 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום לכולם.

השרשור מיועד למי שיש לו את החבילה שבכותרת ולא לכל שומרי הגביע הקדוש שנקרא גם בעברית YES,עמכם הסליחה.:-P

אני מתכוון לחדש את ההתחייבות שלי להוט וזאת ההצעה הראשונית שלי ,החבילה כוללת:

חבילת פלטיניום שכוללת את כל חבילות הערוצים שלהם(11 חבילות-כמובן לא כולל ערוצים בתשלום) וכולל 2 ממירים HD עם חבילת בייסיק(NG וסרטים).

אינטרנט 1.5 מגה(מספיק לי).

וטלפון כולל 2000 דקות ליעדים נייחים.

המחיר שהם הציעו לי הוא 299 שקלים.

אני מודע לזה שעם הגעה לקשרי לקוחות\שימור לקוחות המחיר יהיה נמוך יותר אולם הייתי שמח להגיע עם מידע מוקדם של מה הרף שיהיה ניתן להגיע אליו.

במידה ולמישהו יש את החבילה המדוברת,או אפילו יותר טוב-עובד בהוט ומודע לאפשרויות,הייתי שמח אם תוכלו לשתף אותי.

תודה לעונים ושבת שלום.

פורסם

מחיר החבילה הוא לא רע בכלל.

יש חבילה חדשה שיצאה (לדעתי מעולה) שבמידה ומתאים לך להוסיף 19 ש"ח הייתי ממליץ לך ללכת עליה, החבילה נקראת

HD-Magic והיא כוללת ממיר 1 HD וממיר 1 Magic, חבילת פלטינום + חבילת ה-HD הבסיסית,

אינטרנט 2.5M וטלפון 2000 ד' ב-318 ש"ח.

שי אסרף - Team Kobi-Racing

פורסם

נשמע לא רע כי לי הציעו את חבילות דומות לשלך (בלי אגו) עם 3 ממירי HD עם אינטרנט 1.5 בלי טלפון ב290 או כמה שקלים מעל אבל זה לא כלל ספורט 1+2 אז לא לקחנו בסוף.

פורסם

יפה,אני רואה שיש לאן לשאוף,אבל אני די משוכנע שניתן להגיע ל250 ש" ופחות,עוד מישהו שיכול לשתף?

אחד הכלים שלנו בתור צרכנים זה הכח של העברת מידע בין לקוחות,ומידע הוא כח רב.

תודה לעונים לבינתיים.

פורסם

אם אתה מעוניין, אני נמצא בחבילת טריפל של סטודנטים הכוללת את חבילת הבסיס+עוד כמה שטויות+3 חבילות לבחירה (ספורט,סרטים וכו'), ממיר HD +ממיר רגיל (אפשר לדרוש עוד HD בלי תשלום אם תתעקש), אינטרנט 1.5 וקו טלפון light (ניתן להוסיף עוד איזשהו סכום ולקחת 2000 דקות).

כל זה במחיר 250 לחודש.

אני מתכוון להתנתק מהוט השבוע (עברתי לדירה שיש בה כבר התחייבות) ונשארו לי 9 חודשים לחבילה הזאת.

אם תהיה מעוניין, אני יכול להעביר את החבילה אלייך, ככה תוכל במשך 9 חודשים לראות אם טוב לך ולהישאר מבלי להתחייב מראש לתקופה ארוכת שנים (לדעתי יחייבו אותך ל-3 שנים או 2).

פורסם

שבוע טוב לכולם.

תודה לך BMW אבל אני אוותר,זה פחות או יותר מה שהציעו לי היום(אם אני אוריד את 2000 הדקות בטלפון ומס' חבילות בצפיה),וזה לפני מיקוח,ההתחייבות פחות מטרידה אותי.

יש עוד מישהו שיוכל להוסיף מידע?

פורסם

אני רק מקווה שיש לך קרחת, ואולקוס.

כי ברגע הראשון שמשהו יהיה לא בסדר (תשלומים או שירות) אתה תתלוש את שיערות ראשך, ותקבל אולקוס מרוב עצבים.

שירות הלקוחות של הוט הוא מהגרועים בארץ ברמות שלא תאמן.

שיהיה בהצלחה.

פורסם

ערב טוב.

שניר ידידי,אני לא מחפש לעשות טוויסט לשרשור לכיוון איכות שירות וכדומה..דנו כאן בפורום בעניין מספיק,SORRY.

דרך אגב,למי שזה מעניין אותו,היום התקשרה בחורה משימור לקוחות לנסות לחדש את המבצע,כרגע ביקשתי להתנתק בתחילת חודש ינואר כשיגמר לי המבצע,אני דיי בטוח שעוד יחזרו אלי לפני הזמן הזה לנסיון נוסף של שכנוע, עדכונים בהמשך.

יש עוד מישהו שיכול לנדב מידע?

תודה.

פורסם

אני היום התנתקתי אחרי שעה וחצי של המתנה בין השלוחות השונות.

אני רק מקווה שלא יהיו הפתעות בחשבון.

שיהיה בהצלחה לפותח השרשור.

בהתחשב בעובדה שכולם אותו זבל, מי שרוצה כבלים וערוצים נוספים אין לו ברירה אלא להתחייב לאחת משתי הנבלות האלו.

(אני מדבר על ערוצי הסרטים וכאלו נוספים שאין בממירים הפרטיים שנמכרים היום).

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אייל זה בסדר, אתה לא צריך לשקר, אנחנו יודעים שעברת להוט וזה בסדר גמור אנחנו לא כועסים עליך.

some people need a high five

in the face

with a chair

• תוכן חדש...