Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

2006 סיטרואן C4 - SX PACK אוט' 2.0

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6054 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום:

יש לי אפשרות לקנות את הרכב הנ"ל מאדם פרטי, יד שניה עם 43000 קמ. אני לא מכירה את המנוע הזה משנת 06, האם טוב או לא טוב? מה ההמלצות? מחיר מבוקש: 72500 ₪. האם הרכב משנה זו בטיחותי במידה דומה ל רכבים החדשים?

אופציה אחרת היא לרכוש דרך לובינסקי טרייד C4 1.6 שנת 08 עם 58000 קמ ב 83000 שקל בתנאי מימון טובים ועם שנה אחריות. אני מתקשה להחליט. יש המלצות? תודה.

פורסם

הדגם עם המנוע 2000 עדיף מכל בחינה על הרכב עם מנוע 1600 בנוסף רמת האיבזור של הרכב עם מנוע 2.0 היא הגבוהה ביותר,בנוסף הרכב נסע מעט ק"מ ועל פניו נשמע שהוא במצב טוב,תבדקי היסטוריית טיפולים שהכול בוצע בזמן וכמובן בדיקת רכב במכון עם הסתייגות רגילה של כסת"ח של המכון בדיקה.

פורסם

האם הרכב משנה זו בטיחותי במידה דומה ל רכבים החדשים?

כן. ואף טוב יותר מחלקם. (ע"ע אוואו ושכמותו).

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

תודה לכם. היסטורית טיפולים עדכנית. הסתבר שהרכב יד שניה אבל היה אצל הבעלים הנוכחים רק 3 חודשים עד שאישתו קיבלה רכב מהעבודה. למרות שזה לא נשמע טוב, וגם אומר שאני כבר הופכת להיות יד שלישית, קניתי את הרכב ונסעתי איתו היום כל הדרך מצפון הארץ לדרומה על קרוז קונטרול. בובה של אוטו. מקווה שלא אתבדה.

• תוכן חדש...