Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6038 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה יש לי שתי מחשבים בבית, אחד עם מודם שמחובר אליו ראוטר אלחוטי והשני כרגע ללא אינטרנט.

אני מעוניין לחבר את המחשב השני לאינטרנט באמצעות הראוטר (ללא חוטים וללא תשלום נוסף) ושמעתי על האופציה של כרטיס רשת אלחוטי, אני מדבר על כרטיס חיצוני שמתחבר בחיבור usb, לא מעוניין להוציא מעל 100 שקל.

משהו כזה:

http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3757&CatCode=60

*השאלה היא האם כאשר אני מתחבר דרך כרטיס כזה למחשב "הראשי" הוא מאט אותו? זה מורגש? (גם במחשב הראשון וגם בשני?)

*האם הפעלה של כזה דבר מסובכת או חיבור פשוט ליציאת usb ולחיצה על התחבר? (חוץ מהחיבור הראשוני כמובן שדורש התקנה)

*האם זה יקנה לי שימוש באינטרט או שאני צריך מחשב "מיוחד"? (מדובר בוינדוס 95)

*האם חוץ מהחיבור usb החיצוני נדרש איזשהו חיבור פנימי בתוך המעבד?

*מה היא מהירות שנחשבת לגבוהה יחסית? (זה דבר חשוב לי, ואני לא מבין ביחידות מידה של מהירות אינטרנט)

*ושאלה שדי מציקה לי זה המחשב השני שאליו אמור להתחבר הכרטיס ממוקם בממ"ד האם יהיו בעיות קליטה וניתוקים? (כמה מטרים קולט כרטיס כזה?)

ד"א עם זה משנה זה הראוטר שלי

http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4324&CatCode=60

ואבקש המלצה לכרטיס איכותי עד כמה שאפשר בתקציב הדף הזה:

http://www.ivory.co.il/category.asp?catcode=60

תודה לעוזרים.

פורסם

אתה עובד עם ווינדוס 95 ושואל על איטיות?! :roflmao:

כשאתה מחבר מחשב נוסף לראוטר האלחוטי שלך מהירות הגלישה מתחלקת לשניים. שים לב לחלק המודגש, לא מדובר במהירות של המחשב אלא במהירות הגלישה - הורדת קבצים, טעינת דפים וכו'. אין חשיבות למחשב ראשון או שני, שניהם שווים בפני הראוטר.

אני לא יודע מה אתה מתכוון לעשות עם מחשב שמריץ ווינדוס 95, אבל מדובר במערכת מאוד מיושנת במונחים של היום, המון פרצות אבטחה, דפדפן לא מעודכן, באגים ותמיכה מאוד בעייתית בהתקני USB כגון כרטיסי רשת. אני במקומך הייתי שוקל את זה שוב. אם בכל זאת החלטת לחבר את המחשב הזה לרשת, כדאי שתעשה זאת עם כרטיס רשת פנימי בחיבור PCI. זה אולי יעלה לך עשרה שקלים יותר אבל יחסוך ממך כאב ראש בעתיד.

בהצלחה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

גם WIN 95 וגם בממ"ד :roll:

זה אמנם תלוי במבנה של הבית שלך ובעוד כל מיני משתנים (עובי הבטון, כמה מתכת יש בפנים וכו' וכו') אבל כנראה שיהיו לך בעיות לגלוש בממ"ד.

עם הWIN95 כנראה שגם לא תוכל לנצל את USB2 (אם בכלל יש לך פורט כזה במחשב שמריץ 95..) ככה שלא ממש משנה מה המהירות של הכרטיס, אתה לא תגיע אליה.

קצת יותר יקר, אבל כדאי לך לנסות את זה

למכירה המערכת שלי -Focal, Nakamichi, Xetec, Eclipse...

פורסם

רוב הסיכויים שהמחשב ישודרג לxp או ויסטה, אם המחשב הראשי מכובה אך הראוטר עובד עדיין תיווצר חילוק המהירות?

חיבור פנימי של pci יפתור את הבעיה ויוריד את הצורך בחיבור חיצוני?

פורסם

תלוי מה המפרט של המחשב.

אם עכשיו יש עליו 95 ויסטה בטוח לא יעבוד עליו.

XP רוב הסיכוי שכן,עדיין תלוי במפרט.

כרטיס PCI יעבוד יותר טוב.

בקשר למהירות רק אם שני המחשבים מורידים סרטים באותו זמן תהיה בעיה,אחרת אתה לא מרגיש הבדל.

אייל

פורסם
ל KSP יש כרטיס PCI בזול.

אבל WIN 95 לא יודע מה זה רשת אלחוטית.

לא ידעו אז שאפשר לעשות כזה דבר.

לא ידעו שיש כזה דבר אינטרנט אז.

http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSP03

Supports: Microsoft® Windows® 98/ME/2000/XP‎

‎ Supports: Microsoft® Vista, Linux®, MAC OS X‎

נסחפת, האינטרנט קיים עוד הרבה לפני WIN95

פורסם
רוב הסיכויים שהמחשב ישודרג לxp או ויסטה, אם המחשב הראשי מכובה אך הראוטר עובד עדיין תיווצר חילוק המהירות? כן, כי אז כל האינטרנט "הולך" למחשב אחד בלבד.

חיבור פנימי של pci יפתור את הבעיה ויוריד את הצורך בחיבור חיצוני? לא, זה פשוט סוג חיבור שכנראה קיים במחשב הישן שלך ולכן מייעצים לך לקחת אותו

האינטרנט אמנם קיים גם מלפני 95, אבל התפוצה הגדולה היתה מ 96 ואילך. יאהו ווואלה (שקמה לפניו) "נוסדו" ב1995

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

לי עוד יצא "לגלוש" עם ווינדוס 3.11. כשיצאה לעולם ווינדוס 95 עם IE4 הרגשתי כאילו אני עובד מסובארו DL מודל 83 לסוזוקי סוויפט 97. טרנטה, אבל לפניך :-D

פורסם

המחשב כרגע נמצא אצל חבר שלי שמבצע לו פירמוט ומוסיף הארד דיסק, אני יבקש ממנו שיבדוק אופציה לxp, דרך אגב סליחה על הטעות לא מדובר ב95 אלה בוינדוס me 2000

אז ממה שאני מבין אני צריך בנוסף לחיבור החיצוני חיבור pci פנימי? או שזה או או?

לגבי המהירות שמתחלקת בין שתי המחשבים זה משמעותי ומורגש במחשבים או שלא משהו רציני?

המחשב הראשי מוריד כמעט באופן קבוע סרטים באמצעות תוכנת היו-טורנט שמאטה את קצב המחשב אני משתדל להפעיל אותה כמה שיותר בזמן שאני יושן או לא נמצא במחשב ככה שזה לא מפריע לי.

פורסם

2000 ו-me הן שתי מערכות הפעלה שונות מאוד.

אתה צריך כרטיס רשת אחד, פנימי או חיצוני. ההמלצה שלי היא על הפנימי.

החלוקה במהירות תלויה באופי הגלישה שלך ברשת. אם שני המחשבים משמשים רק לגלישה בפורום כנראה שלא תרגיש בהבדל. אם שני המחשבים משמשים להורדות כבדות של פורנו מהאינטרנט - כנראה שבשניהם תורגש איטיות משמעותית בגלישה (בערך 50% פחות פורנו לשעה).

פורסם

אני קניתי לא מזמן כרטיס רשת אלחוטי בחיבור USB של Level One, עלה לי 80 שקלים באופיס דיפו, ממש פשוט להתקנה ועובד מצוין!

כבר לא 205, גם לא 106...

Golf Generation 2002

• תוכן חדש...