Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6037 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני חייל ואני מחפש רכב חסכוני (אוטומט)

וזו בשרות והכל

חשבתי על פג'ו 106

או דייהטסו שרייד 1500

או אופל קורסה 1400

תציעו לי משהו חסכוני

ותודה מראש

פורסם

ראשית כול אם תציין את תקציבך הכללי נוכל לתת לך הכוונה טובה יותר לגבי הרכבים שיכולים לענות על דרישותיך.

שנית מהמכוניות שהצעת אני רואה שתקציבך הוא לא יותר מ15 אלף ש"ח. אני ממליץ לך בחום רב לקחת רכב עם תיבה ידנית מאחר והוא יהיה גם יותר חסכוני וגם בעל פוטנציאל הרבה יותר נמוך לתקלות בגיר.

בכול אופן תבצע חיפוש בפורום על כול אחד מהמכוניות האלה ואני ממליץ לך להתרחק מאוטומט צרפתי ישן(פיג'ו 106) רבים בפורום הזה כבר כתבו שזהו לא מתכון לאמינות.

אתה יכול להוסיף לרשימה את פיג'ו 205 פיאט פונטו\אונו ופורד פיאסטה. לשלושת הדגים הנ"ל יש שפע של חלפים במחיר זול יחסית ויש היצע גדול יחסית בשוק הרכב המשומש.

אל תשכח להפריש מתקציבך סכום של כ3-4 אלף ליישור קו ראשוני לאחר הקניה על מנת לקבל שקט נפשי מהרכב ולמנוע תיקונים גדולים מבעוד המועד.

ותוסיף למשוואה את הכסף לביטוח חובה+צד ג.

בכול אופן בצהלחה!

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

פורסם

כן תקציב עד 15K

שנות 96-98

מה עם אופל קורסה או דייהטסו שרייד חסכוניות?

לגבי פונטו הרב אומר שזה רכב מתפרק..אני לא יודע אם זה נכון אבל לא אומרים סתם..?

פורסם

לי יש קורסה 95, 1.4. אבל ידנית. מאוד - מאוד חסכונית. ולי היא לא עשתה בעיות. אבל הבנתי שאנשים כאן לא מתלהבים יותר מדי מהרכב. לא יודעת למה.

פורסם
ראשית כול אם תציין את תקציבך הכללי נוכל לתת לך הכוונה טובה יותר לגבי הרכבים שיכולים לענות על דרישותיך.

שנית מהמכוניות שהצעת אני רואה שתקציבך הוא לא יותר מ15 אלף ש"ח. אני ממליץ לך בחום רב לקחת רכב עם תיבה ידנית מאחר והוא יהיה גם יותר חסכוני וגם בעל פוטנציאל הרבה יותר נמוך לתקלות בגיר.

בכול אופן תבצע חיפוש בפורום על כול אחד מהמכוניות האלה ואני ממליץ לך להתרחק מאוטומט צרפתי ישן(פיג'ו 106) רבים בפורום הזה כבר כתבו שזהו לא מתכון לאמינות.

אתה יכול להוסיף לרשימה את פיג'ו 205 פיאט פונטו\אונו ופורד פיאסטה. לשלושת הדגים הנ"ל יש שפע של חלפים במחיר זול יחסית ויש היצע גדול יחסית בשוק הרכב המשומש.

אל תשכח להפריש מתקציבך סכום של כ3-4 אלף ליישור קו ראשוני לאחר הקניה על מנת לקבל שקט נפשי מהרכב ולמנוע תיקונים גדולים מבעוד המועד.

ותוסיף למשוואה את הכסף לביטוח חובה+צד ג.

בכול אופן בצהלחה!

לכל רכב ישן יש בלאי מואץ בגיר האוטומטי,זה לא משנה אם הוא יפני צרפתי או הולנדי

• תוכן חדש...