Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6067 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, אני אמנם לא נמצא הרבה בבית והרוב בעבודה, אבל הגיע הזמן ובאמת נמאס לי מהמצב הקיים מבחינת ריהוט אצלי בחדר.

החדר שלי לא גדול (גר עם ההורים עדיין, בן 21),, בערך 2.5-3 מטר על 2.5-3 מטר (משהו כמו 2.75) התכנון שלי זה להחליף את המיטה, השולחן מחשב, ארון בגדים וטלויזיה למשהו יותר חדשני ומעניין.

התקציב - 3000-3500 שקל להכל ביחד.

אז מה שיש לי בחדר זה ככה:

- שולחן מחשב קטן שמכיל מסך 22" רחב LCD (של המחשב), עליו יש גם מגבר, המטרה: להחליף במשהו יותר קטן ואת המסך אתלה על הקיר.

- ארון בגדים ברוחב של כמעט מטר וגובה של 1.85 - 2 דלתות ו3 מגירות למטה, המטרה: להחליף אותו בדיוק באותו רוחב רק יותר גבוה.

- מיטה וחצי עם משענת מתכווננת שתופסת לי המון מקום! (1.90 על 1.20), המטרה: להחליף את המיטה הזו באחת שנראית בדיוק כמו ספה (רק עם משענת קצת גבוהה) שאפשר בעצם להוריד את המשענת ולפתוח אותה לזוגית.

- טלויזיה CRT 21" בת אולי 10 שנים שעובדת פצצה, יושבת על זרוע בקיר, המטרה: להחליף אותה בLCD סביבות ה25" או כמה שיותר גדול שייכנס בתקציב ואותה לחבר גם למחשב דרך הכרטיס מסך ולראות דרכה סרטים (מומלץ שתתמוך בFullHD- אם כבר אז עד הסוף).

לגבי אופי העיצוב שאני מחפש- יש לי משיכה מאד מאד גדולה לעיצוב עם צבעים מנוגדים וכהים, למשל חום\שחור מבריק ולבן בז'.

על הקיר יש כרגע צבע לבן-קרם, אני כנראה אצבע בדיוק באותו הצבע את כל החדר מחדש, עכשיו נשאר רק למצוא חנות טובה שתעמוד בתקציב שלי ויהיה בדיוק את העיצוב שאני רוצה.

אשמח להצעות איפה יש דברים כאלה שיעמדו בתקציב, אם יש תמונות לצרף(להמחשה כמובן) - אשמח לראות.

אני מחיפה אבל מוכן להגיע עד איקאה בנתניה וכמובן באזור הצפון.

תודה מראש,

אוהד.

פורסם

באתי לפוצץ את הועה לצערי :(

רק הTV תעלה לך כ 2 אש"ח.

ארון - אלפייה וחצי.

מיטה 2 אלפיות.

כמובן שאפשרא להתפשר ולקנות זבל.

אבל עדיף לעשות את השיפוץ שלך אחד אחד. את הTV תמיד אפשר להחליף, אני הייתי מתחיל מהארון והמיטה.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

דווקא הרגע ראיתי בקטלוג איקאה 2010 ארון ממש יפה בול ברוחב של 80 ס"מ ובגובה של 2.5 מטר שזה מצוין = 550 ש"ח.

הסתכלתי בזאפ , 22" LCD של סאנסאוי (מה זה?) עולה 1100, אני מאמין שאפשר למצוא סביב ה1600 ש"ח משהו קצת יותר גדול.

בקשר למיטה- אין לי שמץ של מושג מה המחירים ולא מצאתי באיקאה שום דבר דומה למה שאני מחפש.

בקשר לשולחן מחשב- שוב אין לי שמץ של מושג , המלצות בכיף.

שוב בקשר לחנויות - אני לא מכיר, איזו חנות נחשבת לזולה ולפי העיצוב שלי?

תודה,

אוהד.

פורסם

איקאה לא ממש זולים, בטח שלא ברהיטים גדולים כמו מיטות או ארונות.

גם לדעתי אתה צריך להגדיל את התקציב שלך. תוסיף עוד 50% ותוכל להתחיל לעשות משהו.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

המיטות של איקאה הן פח זבל. ממש בושה וחרפה וגם לא עולות מעט.

אפשר לקנות מיטות הרבה יותר איכותיות בחנויות רהיטים קטנות שכונתיות.

ארון אפשר לתפוס בACE/הום סנטר במבצעים שונים בעלויות של מתחת ל1K.

שולחן מחשב לא צריך לעלות יותר מ300 ש"ח באופיס דיפו ואפילו יש זולים מזה.

קניתי שולחן מחשב כולל סטנד פינתי למסך LCD באיזה 280 ש"ח באופיס דיפו.

יש מבצע ברשת עולם הקולנוע על LCD 32 ב1490, רק צריך לברר מי היצרן.

אני מעריך שאפשר למצוא 32 של יצרן סביר במחיר שמגרד את ה2K מלמעלה.

בשביל פחות מזה תשאר עם ה CRT.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

מיטות נעות סביב ה2000 שקל למשהו שלהוא לא זבל סיני, אני אומר את זה כי אני בדקתי (גם אני לקראת שיפוץ החדר).

ארון גדול עולה כ200 ש"ח ארון קטן יותר יעלה כ1000-1500 ש"ח כמו שכתבתי.

בTV זבל לא הייתי נוגע.

SAMSUNG\LG\TOSHIBA - לא הייתי יורד מהרמת מחיר הזאת.

ו...מחירים של זאפ, זה לא תמיד מחירים אמיתיים.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

הגזמתם.. בסכומים הללו אפשר גם לעשות פרקט ולהחליף מנורה בחדר בנוסף לריהוט הנרכש..:-D

לפותח השרשור,האמת שבאמת התקציב לא ממש גדול לסחורה איכותית(אני לא מחשיב את איקאה כיצרנים איכותיים-והאמת גם לא ממש זולים).

אם זהו נתון שלא בר שינוי,אז או שתחכה עוד קצת ותחסוך עוד איזה 1500 2000 שקלים על מנת לעשות הכל באותו זמן,או שתתחיל מהדברים שחייבים להחליף ועם הזמן תחליף את שאר הדברים,דרך אגב,בשיפוץ ושידרוג דירה/חדר ,תמיד יודעים עם מה מתחילים ואף לא יודעים איך מסיימים ככה שבכל מקרה כדאי קצת להשאיר כמה ג'ובות בצד למידה ותחפוץ בדברים נוספים.

בכל מקרה בהצלחה.

פורסם

אוקיי תודה לכל מי שענה -אז איקאה לא כזה להיט אני חושב.

מישהו יכול להמליץ על חנות רהיטים גדולה עם המון מבחר באזור חיפה\קריות\מפרץ\נשר? ושאני אומר הרבה מבחר אני מתכוון שיהיו כמה סוגי עיצובים ולא עץ אלון בהיר ועץ אלון בוק כהה ועץ אלון בהיר עם פסים כי זה לא עיצוב זה פאק ביצור מבחינתי.

כמו שכתבתי קודם, אני אוהב צבעים מנוגדים, אני חושב לדוגמא שסלון בצבע חום סקאיי או לבן מבריק יילך מצוין עם פלאזמה\LCD גדולה על הקיר ומתחתיה ויטרינה קטנה בצבע מנוגד לסלון ודברים כאלה, אבל בעיקרון צבעים כהים כמו שחור מבריק וחום ויחד עם זאת לבן קרמי.

בנוסף אני אוהב דברים שהם מוטמעים בתוך קירות והם בעצם "חלק מהבית" ולא הנה שמתי שולחן בפינה ועכשיו אני אשים עליו דברים בשביל לקשט אותו.

אבקש התייחסות לעיצוב שאני מחפש ולחנות שמוכרת דברים כאלה - כמובן להישאר בתקציב.

**בקשר למיטה, יש לי כרגע מיטה וחצי(כמו שאמרתי קודם), היא לא של עמינח והיא עלתה לפני כ4 שנים בסביבות ה1000 ש"ח- אין לי כאבי גב ואני לא מתלונן היא מאד נוחה לי ולא חורקת בכלל, בנוסף המנגוננים שלה של המשענת ראש ושל הפתח מצעים עובדים מצוין, אז מיטה באותו הסכום תתאים בול (כמובן לא באיקאה, חוץ מארון בגדים שם לא ראיתי כלום שיפה ומתאים).

תודה,

אוהד.

פורסם

ישנם מסכים של סמסונג שכוללים "ממיר" פנימי לערוצים ושלט , משמע LCD למחשב שהוא גם טלויזיה (מגיע עם שלט והכל)

בגודל של 23" ועולה איזה 1700 שקלים אם אני זוכר נכון, שווה לבדוק בבאג, אופיס דיפו ודומיהם..

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

• תוכן חדש...