Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6058 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
במוסך? ?

פרק פילטר דלק תחתון,הדלק יתחיל לזרום בצורה עצמאית,עד שכל הדלק יגמר בטנק.

חבר את הצינור בחזרה לפילטר,ותדלק הפעם בבנזין.

ואת הצק על העיצה שלח לי בדואר.

בברכה.

משה שודד צקים שכמוך, ומה הוא יעשה עם 100 ליטר סולר ובנזין, שיזרמו מתחת לרכב, שכל שכן ישראלי סקרן ידחוף את האף מתחת לרכב עם סיגרייה בוערת?

עם לבחור בשיטה הזאת, יש לחבא למסנן הדלק שמתחת לרכב, צינור דלק שקצהו השני טבול בגריקן של עשרים ליטר ריק, ובו ניתן להעביר את הסולר למקום בו ניתן להשתמש בו, ללא זיהום הקרקע וסכנת שריפה.

עכשו אני מצפה לשני צקים !!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
משה שודד צקים שכמוך, ומה הוא יעשה עם 100 ליטר סולר ובנזין, שיזרמו מתחת לרכב, שכל שכן ישראלי סקרן ידחוף את האף מתחת לרכב עם סיגרייה בוערת?

עם לבחור בשיטה הזאת, יש לחבא למסנן הדלק שמתחת לרכב, צינור דלק שקצהו השני טבול בגריקן של עשרים ליטר ריק, ובו ניתן להעביר את הסולר למקום בו ניתן להשתמש בו, ללא זיהום הקרקע וסכנת שריפה.

בברכה

צביקה

איזה קוטר הצינור צריך להיות? וזה יצליח לזרום אל הגובה הגבוה יותר של הג'ריקן?

פורסם

למה גובה גבוה יותר. קח 2 ג'ריקנים של 10 ליטר. כשהאוטו על הג'ק הג'ריקן לא יותר גבוה. (כמובן שכדאי שתרים את האוטו מהצד של טנק הדלק*)

-פולו 16V 6N שנת 2000, -סקודה אוקטביה  2015, גולף 2018,  סופרב 2020

-איוניק 5 עלית

פורסם

מתוך סקרנות, אני מעוניין לשאול.

מה היה קורה אם פותח השרשור לא היה שם לב שתדלק סולר ברכב וממשיך לנסוע בו מבלי לדאוג להחלפת הדלק?

מה התופעות האפשריות?

מה הנזקים (אם בכלל)?

פורסם

מאיר שלום רב !

לצערי הוא לא הראשון ןלא האחרון, שהצליח לעשות זאת.

תופעות לוואי, מיד עם היציאה מתחנת הדלק, נפלט עשן לבן סמיך ומסריח, המזכיר ערפל סמיך בליל חורף.

הרכב מתחיל לקרטע ולהפסיק לסחוב, בגלל הסולר שלא נשרף היטב בתא השריפה, מתחמם,ונשרף לאיטו בתט השריפה וטנפלט בצורת עשן לבן לבן ןסמיך מאד כאמור מתא השריפה, הפלגים מתמלאים בשמנוניות של הסולר, ונוצרים קשיים בהתנעה.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
מאיר שלום רב !

לצערי הוא לא הראשון ןלא האחרון, שהצליח לעשות זאת.

תופעות לוואי, מיד עם היציאה מתחנת הדלק, נפלט עשן לבן סמיך ומסריח, המזכיר ערפל סמיך בליל חורף.

הרכב מתחיל לקרטע ולהפסיק לסחוב, בגלל הסולר שלא נשרף היטב בתא השריפה, מתחמם,ונשרף לאיטו בתט השריפה וטנפלט בצורת עשן לבן לבן ןסמיך מאד כאמור מתא השריפה, הפלגים מתמלאים בשמנוניות של הסולר, ונוצרים קשיים בהתנעה.

בברכה

צביקה

והאם מהילה נוספת של בנזין תעזור? כלומר אם לדוגמא אוסיף כמות ליטרים נכבדת של בנזין האם זה יעזור בתהליך השריפה? הרי אחוזי הבנזין יהיו גדולים מאחוזי הסולר?

פורסם

אני לא מבין מה הבעיה בכלל.

רד מתחת לגלגל האחורי מאחורי בצד של הנוסע.

קח מברג רגיל ופרק בורג של הפילטר מצד אחד וכל הדלק ייצא החוצה שים שם דלי או כמה כלים או כל מה שזה לא יהיה תמלא אותם,כשייגמר תסדור את הבורג כמו שהיה או תחליף פילטר ב 5 שקל ותמלא דלק חדש קצת עד שתגיע לתחנת דלק ושם תמלא מיכל מלא וזה בעצם.

למה לעשות מזה סיפור כ"כ מסובך.למה.

וכמו שאמרתי לך לפני,ישלך מזל שזה סובארו כי כל רכב אחר היה מת כבר ממזמן עם סולר,רק זה ייסע עם בנזין,סולר מים....אוכל הכל.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

אם יש לך 10 ליטר סולר ותוסיף עליו 30 ליטר בנזין הרכב ינסע

אבל זה לא בריא אתה "משמן" את כל המערכת דלק שלך, ואת תאי השריפה

למה להתעצל ? נזק לא יהיה פה (אולי מלבד הצורך בסוף התהליך להוציא ולנקות את הפלאגים)

אבל למה החוסר נעימות הזאת ? שלא לדבר על העשן שהרכב שלך יפלוט

פורסם

טוב בקיצור, תעשה מה ש-subaru loyale הציע לך, ב-DL זה הכי פשוט בעולם.

פתח את הצינור שהולך לפילטר מהמיכל, זרוק את הפילטר קיבינימט, תצטייד מראש בפילטר חדש,

כשהכל יצא תנענע את האוטו מצד לצד שיצא עוד ושלום על ישראל.

הייתי מחליף גם פלאגים אבל זה רק אני. יכול להיות שיש לך עוד פילטר בתא המנוע לפני הקרבורטור, החלף אותו גם.

פורסם
איזה קוטר הצינור צריך להיות?

עם כמות הצ'קים שאתה חייב לאנשים פה, הקוטר של הצינור די רציני :lol:

51 קג"מ :shock::lol:

פורסם
אם יש לך 10 ליטר סולר ותוסיף עליו 30 ליטר בנזין הרכב ינסע

אבל זה לא בריא אתה "משמן" את כל המערכת דלק שלך, ואת תאי השריפה

למה להתעצל ? נזק לא יהיה פה (אולי מלבד הצורך בסוף התהליך להוציא ולנקות את הפלאגים)

והאם מהילה נוספת של בנזין תעזור? כלומר אם לדוגמא אוסיף כמות ליטרים נכבדת של בנזין האם זה יעזור בתהליך השריפה? הי אחוזי הבנזין יהיו גדולים מאחוזי הסולר?

לפי מה שהבנתי, אם אתה מעדיף לא להתעסק עם ריקון הסולר אז

1. יהיה קשה להתניע את הרכב
  2. הסחיבה של הרכב תרד
  3. הרכב יפלוט המון עשן, סיכוי סביר שרכב משטרה שיראה אותך יוריד את הרכב מהכביש בליווי קנס.
  4. ככל שהסולר במיכל יתרוקן ובמקומו תמלא בנזין, המצב ישתפר
  5. הבעיה תיפתר לחלוטין לאחר שכל הסולר ייצא מהמערכת ויוחלפו מסנני הדלק והפלגים.
  6. אם הסולר פוגע פיסית במסנני הדלק, עשויה להיווצר סתימה בצנרת הדלק או הקרבורטור.

אם למרות ההמלצות אתה מחליט לא לרוקן את הסולר, לפחות תתדלק בכל יום עד שהדלק יגיע ממש לפתח וכמעט יישפך.

פורסם

חחח שתהיו בריאים שאלתי מה יקרה אם אמהול בעוד דלק רק באופן תיאורטי!!!

היום פירקתי את הפילטר ורוקנתי את הטנק. לאחר מכן הרכבתי הכל שוב והוספתי 6 ליטר בנזין, הנעתי, עשן לבן, סיבוב בשכונה, שכונה הפכה לענן לבן ולבסוף הכל תקין האוטו עובד יופי טופי.

תודה לכולם, זאת הייתה חוויה ולמדתי.

פורסם

אני הייתי מחליף שמן מנוע+מסנן, משום שהסולר לא נישרף טוב וחלקו חודר דרך טבעות הבוכנה לאגן השמן.

שמן מדולל בסולר ממש לא בריא ומזיק.

• תוכן חדש...