Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6058 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום בדרכי לעבודה עצרתי למלא דלק וכמו שרשום בכותרת מילאתי 100 ש"ח של סולר במקום בנזין. במיכל היה בערך רבע טנק בנזין באותו רגע.

רק בסוף התדלוק הבנתי את הבלבול וחטפתי שוק. בהיותי תקוע באמצע העיר מבלי מקום לחנייה החלטתי לנסות להגיע הביתה ואכן הצלחתי איכשהו... השאלה שלי איך אני ממשיך מכאן? האם יש פתרון אחר מלבד ריקון המיכל לחלוטין?

הרכב הוא סובארו ליאונה 86.

תודה לעונים אני קצת בפאניקה...

פורסם

אם כבר תדלקת והבנת שטעית למה נסעת?? תאמין לי שמונית+גרר היה יותר זול מהנזק האפשרי.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

תשאב את הדלק החוצה,

תכניס לבפנים 50 ליטר בנזין,

תיסע עם זה עד שתסיים מיכל, תמלא עוד מייכל של בנזין ותחליף פילטר דלק

למזלך הגדול אתה ביצעת מהילה ולא מילאת הכל סולר

למזלך היותר גדול מילאת סולר במקום בנזין

ולא בנזין במקום סולר, כייון שבמצב כזה היית דופק משאבת סולר שעולה מעל 4 אלף שקל (במקרה הזול)

*לבחור מעלי, אני מסכים איתך שלגרור את הרכב למוסך שירוקן הכל וימלא בנזין היה עדיף,

אבל הנזק של נסיעה עם סולר על רכב בנזין מסתכם בשמנוניות במערכת הדלק, פילטר חדש, ותוספף ניקוי לדלק יסגרו לרוב את הפינה

פורסם

אחרי שעבדתי שנה וחצי בתור מתדלק נתקלתי במלא מקרים כאלו...

הדבר הכי פשוט שאתה יכול לעשות עכשיו הוא לפתוח את הבורג של הניקוז במיכל הדלק...

הייתי ממליץ למלא עוד קצת בנזין אח"כ לנער קצת ולנקז שוב

וכמו שאמרו לפני להחליף פילטר דלק..

פורסם

יוסי שלום רב !

יש לך מזל כפי שכתבו קודמיי, שמילאת סולר ברכב בנזין ולא בנזין ברכב דיזל !

קבל את הטיפ הבא :

הכן שני גריקנים לידך.

גריקן אחד של 5 ליטר שמכיל 5 ליטר בנזין 95.

גריקן אחד ריק בקיבול 20 ליטר לפחות.

הכן צינור דלק בקוטר 8 מ"מ ובאורך 2 מטר לפחות.

הכן מסנן דלק גדול אוניברסלי.

פרק את בית מסנן האוויר.

פרק את הצינור דלק הראשי בקוטר 8 מ"מ. המחובר לקרבורטור, וחבר לו מסנן דלק, או צינור מתכת המסוגל לאחד בין צינור הדלק הראשי ,לצינור שקנית,טבול את צינור הדלק שקנית עמוק בתוך הגריקן בקיבול עשרים ליטר, הריק.

קח את גריקן הדלק המכיל 5 ליטר דלק, והמכיל בתוכו 5 ליטר דלק, באוקטן 95.

צרף צינור דלק נוסף בקוטר 8מ"מ, והטבול בגריקן 5 ליטר עם אוקטן 95, הממוקם במקום גבוה, ובצע אינפוזייה כלומר בעזרת הפה, בצע יניקת דלק עד שהוא יתחיל לזרום בצורה עצמאית, וחבר את קצהו השני ישירות לקרבורטור.

נגב את האזור משאריות דלק כדי למנוע שריפה.

התנע את הרכב, בשלב זה הרכב יעבוד על השלק באוקטן 95, שנמצא בגריקן 5 ליטר.

לעומת זאת משאבת הדלק החשמלית, תעביר את יתרת הדלק המהול בסולר, ישירות לגריקן עשרים ליטר, עד שכל הדלק יגמר בטנק.

בשלב זה כבה את המנוע, חבר את הצינור המקורי, חזרה לקרבורטור.

שפוך את הבנזין שנותר בגריקן 5 ליטר שברשותך( במחשבה שנייה, רצוי גריקן של 10 ליטר לפחות), התנע שוב את הרכב סע לתחנת הדלק הקרובה, ותדלק הפעם בבנזין.

במקרה של זיופים במנוע, ללא שינויים לטובה, החלף מסנן דלק תחתון ובצע ניקוי קרבורטור יסודי.

את הצק על העיצה שלח לי בדואר.

בברכה

ובהצלחה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

its very simple

go near the back wheel and take out the fuel filter

all the fuel will go out

put new filter(5 shekel) and close it well the same as it was.

put 95 octan

and thats it

you have luck because you drive subaru and not something alse

take care...

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

צביקה תודה רבה על הטיפ הזה. כמה עבודה כזאת צריכה לעלות במוסך? השכנים שלי פה לא מעריכים עבודות מוסך לצערי.

פורסם
צביקה תודה רבה על הטיפ הזה. כמה עבודה כזאת צריכה לעלות במוסך? השכנים שלי פה לא מעריכים עבודות מוסך לצערי.

במוסך? ?

פרק פילטר דלק תחתון,הדלק יתחיל לזרום בצורה עצמאית,עד שכל הדלק יגמר בטנק.

חבר את הצינור בחזרה לפילטר,ותדלק הפעם בבנזין.

ואת הצק על העיצה שלח לי בדואר.

בברכה.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם
פשוט להרים את הרכב על ג'ק ולפרק מסנן דלק תחתון.

פשוט

פשוט

זה נמצא מתחת לרכב? במיקום מיוחד כלשהו?

• תוכן חדש...