Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6047 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 81
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

פשע קטן (תשתדל לא להזיק למישהוא פרטי), הודאה באשמה בבית המשפט ואתה מוצא את עצמך בכלא מוקף בכמה מאות כאלה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בגירה הבעיה אצלך ועם עוד הרבה כמוך, זה שהם חיים בנידמה לי , ומאמינים באמת בשלום עולמי וצודק, ובמערכת המשפט ובעוד המון דברים טיפשיים שמזמן הוכיחו את עצמם כטיפשיים,

אם כבר הועלה הנושא של מחבל כפות , מחבל שכזה צריך לדרוס אותו לאט לאט והרבה מאוד פעמים כדי שיבין שאם הוא מתנהג כמו חלאה ובא לחסל אנשים בדם קר ,שלא יחשוב שיהיה לו סיכוי להיכנס לכלא במידה ומשהו ישתבש לו בתוכנית, ולצאת עוד כמה זמן, באיזו עסקה מטומטמת שהממשל הישראלי יעמוד בראשה.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

איזה בעיה? מי החליט שיש לי בעיה? אתה??? :shock:

מי בכלל הסמיך אותך לקבוע שיש לי בעיה? :x

אם אתה רוצה לדבר על נושא השרשור ועל אלימות בחברה הישראלית בשנת 2009, תפאדאל!

אם אתה מעוניין למשוך את הנושא לכמה השמאל הזוי ואיזה חרה ממשלה, מצא לך פורום שמאפשר את זה כי פה זה אסור!

פורסם
אני מפחד לדעת שכשאני הולך ברחוב אנשים מסביבי מסתובבים עם אקדחים טעונים.

אקדחים מסויימים (ע"ע גלוק ושאר אקדחים מרכז אירופאיים מחומרים מרוכבים) ניתן לדרוך תוך כדי שליפה ביד אחת ע"י יורה מיומן.

בכל אופן, הבעיה היחידה שאני רואה בכך הסיפור היא בכך שהוא הסתובב עם אקדח בעודו שיכור. זה הדבר היחיד שיש לשפוט אותו עליו.

לי יש שאט-גן בבית, ליד המיטה, אמנם ישן (חד-קנה) אבל אפקטיבי. אם אני אתעורר באמצע הלילה כשמישהו מנסה להיכנס מהחלון אני אוציא אותו החוצה במצב מסננת. ובעיתון עוד יכתבו - גיבור !

תעבור למשהו יותר מעניין. בשניה ה47 מופיע האביזר שאני מדבר עליו. אתה צריך להיות מאוד בטוח בגבריות שלך בשביל להשתמש בזה, אבל אני בטוח שזה יעשה רושם אדיר על הפורץ, וישיג תוצאות מרשימות יותר מהשוטגאן.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אני לא בא למשוך שום נושא, רק נתתי לך דוגמאות , הבנו כבר מיזמן שמי שנוגד את הדיעה שלך אתה תשלח לו התראות ואזהרות כדי לנסות להשתיק אותו.

יש עוד דיעות, אתה יודע, אתה לא לבד בעולם, ולבנתיים בגלל כל האנשים עם הדיעות הסלחניות והנאורות המצב החברתי הגיע לאן שהגיע, כי אם בן אדם לא מסוגל להגן על עצמו מפני מוות וודאי או מפציעה שתלווה אותו כל החיים, זה ממש ממש עצוב ולא צודק.

אנשים שעושים דברים כאלו לא צריכים להיות בכלא, שדרך אגב רק נהיים יותר מסוכנים ומשוגעים כשהם יוצאים ממנו.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם
הבנו כבר מיזמן שמי שנוגד את הדיעה שלך אתה תשלח לו התראות ואזהרות כדי לנסות להשתיק אותו.

... כי אם בן אדם לא מסוגל להגן על עצמו מפני מוות וודאי או מפציעה שתלווה אותו כל החיים, זה ממש ממש עצוב ולא צודק.

1. מתוך 7 התראות ואזהרות שקיבלת בפורום במשך השנים, ניתנה לך אך ורק אחת ממני, בעיצומו של דיון סוער, על זה שמי שלא חושב כמוך, כינית אותם טיפשים:

די כבר, תתעוררו!!!!!!!!!!!!! טיפשים!!!!
(הגדשה והדגשה מופיעים במקור)

אז פעם הבאה שאתה בא לספר לי שיש לאחרים גם דעות אחרות, תבדוק קודם את עצמך ופעם הבאה שיש לך מה להגיד על ניהול של מנהל, בה"פ בלבד!

2. 3 כדורים בלבד נורו, כל כדור פגע לכל תוקף בראש! זאת לא הגנה עצמית, זאת הוצאה להורג בסגנון מאפיה.

אני רואה את זה, הפרקליטות ראתה את זה והשופט ראה את זה, חבל שאתה לא!

פורסם

הדבר היחידי שמפריע לי בכל העסק הזה הוא שלא הוגש כתב אישום נגד שלושת התוקפים.

ועוד משהו - באופן מפתיע למדי מתרחשים פחות פשעי אלימות במדינת ישראל בשנה האחרונה מאשר בשנים שקדמו לה. (ולמרות זאת העיתונות מלאה בהם. למה? כי פחד מוכר, וכרגע אי אפשר להפחיד אותנו עם הפלסטינאים, האיראנים או הלבנונים.)

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם
1. מתוך 7 התראות ואזהרות שקיבלת בפורום במשך השנים, ניתנה לך אך ורק אחת ממני, בעיצומו של דיון סוער, על זה שמי שלא חושב כמוך, כינית אותם טיפשים:

(הגדשה והדגשה מופיעים במקור)

אז פעם הבאה שאתה בא לספר לי שיש לאחרים גם דעות אחרות, תבדוק קודם את עצמך ופעם הבאה שיש לך מה להגיד על ניהול של מנהל, בה"פ בלבד!

2. 3 כדורים בלבד נורו, כל כדור פגע לכל תוקף בראש! זאת לא הגנה עצמית, זאת הוצאה להורג בסגנון מאפיה.

אני רואה את זה, הפרקליטות ראתה את זה והשופט ראה את זה, חבל שאתה לא!

הבעיה במדינה הזו היא שנקודת הראות של הפרקליטות ובתי המשפט היא נקודת ראות נאיבית ותבוסתנית שלא מחוברת למציאות.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
בגירה הבעיה אצלך ועם עוד הרבה כמוך, זה שהם חיים בנידמה לי , ומאמינים באמת בשלום עולמי וצודק, ובמערכת המשפט ובעוד המון דברים טיפשיים שמזמן הוכיחו את עצמם כטיפשיים,

אם כבר הועלה הנושא של מחבל כפות , מחבל שכזה צריך לדרוס אותו לאט לאט והרבה מאוד פעמים כדי שיבין שאם הוא מתנהג כמו חלאה ובא לחסל אנשים בדם קר ,שלא יחשוב שיהיה לו סיכוי להיכנס לכלא במידה ומשהו ישתבש לו בתוכנית, ולצאת עוד כמה זמן, באיזו עסקה מטומטמת שהממשל הישראלי יעמוד בראשה.

כשתבין שאתה לא השופט ולא המוציא אל הפועל אז תדע שיש מערכת אכיפה שחייבים להישמע לה ולכבד את שיקוליה.

ביום שאתה תחצה כביש שלא במעבר חצייה ונהג שחושב כמוך ידרוס אותך הלוך וחזור כדי שתלמד לקח "כי אם תדע שתקבל רק 500 שקל קנס אתה תחצה שוב את הכביש אבל אם אנשים ידעו שמי שחוצה שלא במעבר חצייה לא יוכל יותר לחצות כביש לעולם אז הם לא יעשו את זה שוב" אולי תפנים שלצדק ולענישה יש כל מיני רמות וכל מיני שיקולים שלא את כולם אתה יודע.

ולגבי אותו דורס, הוא מחבל בדיוק כמו אותו מחבל שתוקף חייל. חבל שאף אחד מהחיילים שם לא מצא לנכון לפתוח באש ולעצור את הטרוריסט שדורס אנשים הלוך וחזור.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

כן, ממש מסכן זה שנדרס.

בטח הנהג של הטרקטור שביצע את פיגוע הדריסה גם מסכן, איך הם מעיזים לירות בו ככה בלי משפט הוגן.

ואני מודע לשוני בין שני המצבים, אבל מבחינתי זה אותו דבר, מי שבא לעשות פיגוע

צריך לדעת שאם יתפס הוא יסבול (וכמה שיותר, יותר טוב).

איך שמאלנים יכולים להיות כאלה אטומים.

צריך לתת צל"ש לדורס.

פורסם

קודם כל לא הבנתי איפה קראתם שהוא ירה לשלושתם בראש :oops:. לפי מה שראיתי,כתוב שהוא ירה לפלג גופם העליון. שני האחים נפצעו קל ורק אחד קיבל באמת כדור בראש.

חוץ מזה,נכון שהוא היה שיכור ובמצב כזה עדיף לא להסתובב עם אקדח,אבל זה נראה לכם נורמלי ששלושה חברה מתנפלים על בן אדם סתם ככה בשביל הכייף ויוצאים מזה בלי כלום?! אז לדעתי כן מגיע להם גם להיפצע וגם להשפט!

מי יודע איך הסיפור הזה היה נגמר אם לא היה לו אקדח (ע"ע אריק קרפ). ד"א,בזמן שאתה מותקף וכל האדרנלין בגוף זורם,האינסטינקט הבסיסי הוא לישרוד בכל מחיר. גם אם זה אומר לדפוק לשלושתם כדור בראש!

בכל אופן,אני בכל יום מעדיף רופא שיש לו אקדח להגנה עצמית (ברישיון) לעומת שלושה זבלים שבגלל שמשעמם להם נתפלים ומכים עוברי אורח תמימים. ואהבתי את זה שאמר שהוא לא משתמש בסמים רק מעשן אותם מדי פעם :evil:

במדינת ישראל של עוד מעט 2010 אין מקום להיות חלש,או שאתה יותר חזק או שאתה אוכל אותה. המשטרה ומערכת המשפט הם פשוט בזיון. אנשים נורמטיבים נענשים והפושעים מקבלים פיצוי. במילה אחת - בזיון!

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם
כן, ממש מסכן זה שנדרס.

בטח הנהג של הטרקטור שביצע את פיגוע הדריסה גם מסכן, איך הם מעיזים לירות בו ככה בלי משפט הוגן.

ואני מודע לשוני בין שני המצבים, אבל מבחינתי זה אותו דבר, מי שבא לעשות פיגוע

צריך לדעת שאם יתפס הוא יסבול (וכמה שיותר, יותר טוב).

איך שמאלנים יכולים להיות כאלה אטומים.

צריך לתת צל"ש לדורס.

איפה אמרתי שהוא מסכן או שלא היה צריך לירות בו כדי לעצור אותו?

הויכוח הוא אם אזרוח רשאי להיות השופט והתליין כשהאיום כבר נוטרל.

בקשר לשמאל/ימין אטומטים יש בכל הצדדים ודיעות כאלה שקוראות לרצוח מחבל שכבר נוטרל לא שונות מהקריאות לתת לכל אחד מעבר חופשי בכל מקום (וכל אחד מתיחס גם לפלסטינאים וגם לישראלים).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...