Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השכרת רכב ספורט לגילאי 25

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6049 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני ועוד חבר מהלימודים(בגילאי 25) מעוניינים להשכיר רכב ספורטיבי בשממה המוטורית אשר נקראת ישראל.

אחרי חיפוש קצר לא מצאנו כלום "סטרלינג מוטורס" לא זמינים כבר המון זמן(נראה לי שהם פשטו רגל או משהו),עוד חברה שנקראת "laxury cars" גם כנראה הפסיקה לפעול.

הדבר היחידי שמצאנו זאת חברה שנקראת "ISRALIMO" ומשכירה הונדה S2000 אבל רק מגיל 26.(אאוץ'...)

אם מישהו במקרה מכיר חברה שמשכירה רכבים מעניינים זה מאוד יעזור.

נ.ב-סמארט קבריולט או מיקרה CC זה ממש לא בכיוון,והאופציה להשכיר רכב ספורט באירופה כרגע לא עומדת על הפרק.

turboy

פורסם

אחרי חיפוש קצר לא מצאנו כלום "סטרלינג מוטורס" לא זמינים כבר המון זמן(נראה לי שהם פשטו רגל או משהו)

הם לא פשטו רגל, פשוט סגרו עקב אי ריווחיות .

תנסה בחרה שנקראת פרטיג'יה.ובפרי השכרת רכב הם לפעמים מביאים כל מיני רכבים מעניינים(MX5,אלפא לדגמיהם,וכו')

• תוכן חדש...